MSc International Accounting en Corporate Governance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime,
 • Startdatum: september 2019
 • Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)

Deze cursus legt de nadruk op de thema's van:

 • duurzaamheid
 • ethiek
 • zakelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

U krijgt een rigoureuze basis bij de toepassing en kritische evaluatie van management accounting en de regulering en inhoud van International Accounting Standards.

Je ontwikkelt ook de management- en technische analytische vaardigheden die werkgevers nodig hebben in de private, publieke en non-profitsector.

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren, passend bij uw werk en gezinsleven. Modules voor de voltijdse cursus staan ​​hieronder vermeld.

Neem voor meer informatie over de parttime cursus contact met ons op via bmec@sussex.ac.uk

Hoe zal ik studeren?

Je zult kernmodules en opties bestuderen in de herfst- en lentetermijnen. In de lente en zomer werkt u aan een op onderzoek gebaseerd proefschrift. Een module onderzoeksmethoden loopt het hele jaar door.

Beoordeling is door middel van cursussen, essays, groeps- en individuele rapporten en presentaties. Er zijn ook ongeziene onderzoeken.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

opties

Naast je kernmodules kun je opties kiezen om je horizon te verbreden en je cursus aan te passen aan je interesses.

Hoeveel kost het?

vergoedingen

 • UK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar
 • Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
 • Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Careers

Deze cursus opent een scala aan carrièremogelijkheden in internationaal bedrijfsbeheer, managementadvies en internationale accountancy, evenals bij grote internationale financiële instellingen zoals de Wereldhandelsorganisatie of de Wereldbank.

Sommige van onze pas afgestudeerden zijn gaan werken in corporate finance en financieel management als financiële analisten of controllers met bedrijven zoals Aviva en BMW, of als adviseurs voor een reeks internationale en nationale partnerschappen.

Anderen hebben managementfuncties bekleed in de publieke sector bij de lokale en centrale overheid. Sommigen volgen een doctoraalstudie aan andere prestigieuze universiteiten.

Graduate bestemmingen

92% van de studenten van de afdeling Business en Management was zes maanden na zijn afstuderen in het werk of studeerde verder. Recente University of Sussex Business School zijn naar banen gegaan, waaronder:

 • valutamarkten specialist, Fxprimus
 • audittrainee, BDO
 • financieel adviseur, Citic Capital.

(HESA EPI, Bestemmingen van post-afgestudeerde Leavers of Higher Education 2017 survey)

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Lees meer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Lees Minder