Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Toerisme en gastvrijheid zijn groeiende wereldwijde industrieën, wat resulteert in een toegenomen vraag naar bekwame managers om internationale organisaties te leiden en te ontwikkelen.

Deze cursus geeft je de expertise om op een strategisch hoger niveau te presteren in deze dynamische dienstverlenende industrieën. Door de belangrijkste invloeden die van invloed zijn op de internationale toeristische en horecagelegenheden te analyseren, krijgt u een diepgaand begrip van de problemen die op dit moment van invloed zijn op het beheer van de grote bedrijven in de bedrijfstakken.

U krijgt een uitgebreide kennis van internationaal toerisme en toeristische bestemmingen, waaronder de supply chain, hoe u effectief kunt reageren op de vraag van klanten en de wereldwijde krachten die van invloed zijn op duurzaam toerisme.

Als je je academische studies wilt aanvullen met substantiële praktische ervaring, kun je de sandwich-optie selecteren en een verlengde stage nemen. Eerdere studenten hebben stages bij bedrijven zoals Radisson Hotels en Hilton Hotels beveiligd

Met een reeks management- en marketingmodules die worden aangeboden en gekoppeld aan de mogelijkheid om uw onderzoeksproject uit te voeren op een gebied van persoonlijk belang, kunt u uw cursus afstemmen op uw carrièreambities.

Voordelen van de cursus

Deze postdoctorale opleiding is voor jou als je je oorspronkelijke niet-gegradueerde of professionele ervaring wilt voortbouwen of wilt bekeren en de wens hebt om internationaal toerisme en gastvrijheidsmanagement op een hoger niveau te studeren.

Het is ontworpen om uw vermogen om effectief te werken op een strategisch niveau binnen de publieke en private sectoren van de internationale toerismesector en horeca te verbeteren of om een ​​geavanceerd onderzoeksprogramma te starten.

Toelatingseisen

Vereisten: Kandidaten moeten minstens een tweede-klas graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of training hebben, meestal vanuit de werkomgeving. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je bent goed geplaatst om een ​​senior managementfunctie op te nemen in een reeks internationale organisaties voor toerisme en gastvrijheid. Deze omvatten onder meer accommodatie-, voedsel- en drankaanbieders, cruise- en transportbedrijven en overheids- en niet-gouvernementele organisaties die toeristische initiatieven ondersteunen, zowel regionaal, nationaal als wereldwijd.

  • Food and Beverage Manager
  • Hotel Manager
  • Tourism Marketing Manager
  • Travel Sales Manager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Strategische marketing

Verken het proces en de toepassing van marketingbeheer en strategie op de kenmerken van de wereldwijde toerismesector en horeca. Je analyseert marketingconcepten, tactieken en strategische alternatieven om de interne en externe marketingomgeving te begrijpen.

Internationaal toerisme

Ontwikkel vaardigheden, kennis en begrip van internationaal toerisme en toeristen door de analyse van internationale toeristische bestemmingen en organisaties, de toerismeketen, toeristische vraag en mondiale krachten die van invloed kunnen zijn op de duurzaamheid van toerismesystemen.

Gastvrijheid - Verleden, Heden

Bestudeer de geschiedenis van de horeca en de veranderingen die de evolutie hebben beïnvloed. Je bestudeert de uitbreiding van lokale naar nationale markten en evalueert de mogelijkheden voor de toekomst.

Strategisch management

Krijg een diepgaand inzicht in de concepten en technieken van strategisch management en hoe deze kennis toe te passen op de dienstensector.

Masters onderzoeksmethoden

Onderzoek de onderzoeksbehoeften en belangrijke invloeden die van invloed zijn op het ontwerp en de uitvoering van een degelijk onderzoek met betrekking tot uw studiegebied.

Masters Research Project

Streef een significante / uitgebreide individuele onderzoeksactiviteit na met betrekking tot het leren van uw aangeleerde modules tot de analyse van een specifiek probleem met betrekking tot de veldstudie. Het proces biedt u de mogelijkheid om onderzoeksvaardigheden zowel academisch als door praktische toepassing te bevorderen.

Beheer van het toerisme

Krijg inzicht in de definities, concepten en theorieën die ten grondslag liggen aan human resource management. Je evalueert traditionele en hedendaagse industriële praktijken en onderzoekt de problemen die een impact hebben op het beheer van menselijke hulpbronnen in de toerisme- en horecabranche.

Optiemodules

  • Toerisme Bestemmingsbeheer
  • Online marketing - strategieën
  • Activiteiten
  • Strategisch leiderschap

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,950 GBP
UK / EU studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019