MSc Information Technology Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Projectontwikkeling (softwareproduct) is een complexe taak waarbij vaak een groot aantal specialisten op verschillende kennisgebieden betrokken is. Het doel van een IT-manager is om op tijd en binnen het geplande budget een kwalitatief hoogstaand project te realiseren. Om het effectief te implementeren, moet een IT-manager klaar staan om taken van gerelateerde domeinen op te lossen, variërend van de juiste werving van specialisten tot het team en het stellen van doelen, tot het plannen van de uitvoering van elke fase, de efficiënte toewijzing van middelen en analyse van de resultaten.

Als onderdeel van het masterprogramma Information Technology Management zullen studenten praktische vaardigheden opdoen in het werken met moderne tools voor het plannen en toewijzen van middelen, probleemvormende methoden en tools voor gegevensanalyse om optimale beslissingen te nemen. Een onderscheidend kenmerk van dit masterprogramma is dat studenten vanaf de eerste trainingsdagen onder begeleiding van een tutor - een specialist op het gebied van IT-beheer - betrokken zullen zijn bij het werk van het softwareontwikkelteam.131090_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg Headway / Unsplash

Programma-inhoud

Hoofddisciplines: IT-projectmanagement, System engineering, Risicomanagement in IT-projecten, Risicoanalyse in IT-projecten, Softwareontwikkeling in IT-management, Big Data Technologies.

Onze mogelijkheden

Southern Federal University is een gedistribueerde universiteit in twee steden: Rostov aan de Don en Taganrog. Sinds 1952 zijn alle technische opleidingsgebieden geconcentreerd in Taganrog. Medewerkers van de universiteit voeren niet alleen wetenschappelijke en onderzoeksactiviteiten uit, maar zijn ook managers of medewerkers van organisaties die gespecialiseerd zijn in software- en hardwareontwikkeling. Taganrog staat in Rusland op de eerste plaats wat betreft het aantal IT-bedrijven per hoofd van de bevolking. Afgestudeerden van de Southern Federal University werken bij de grootste IT-bedrijven ter wereld, wat ons in staat stelt om informatie te hebben over de huidige behoeften en vereisten van de wereldwijde business voor de afgestudeerde.

vooruitzichten

Momenteel is IT-Manager de meest populaire en een van de meest interessante beroepen ter wereld. Het is zo'n beroep waarin je je eindeloos kunt ontwikkelen, waarbij het salarisniveau afhangt van de schaal van het project en dus van je vaardigheden en capaciteiten op verschillende kennisgebieden.

Vereisten

Als je interesse hebt om voor deze masteropleiding te studeren, moet je een bachelor- of masterdiploma in IT-technologie of aanverwante engineering hebben. Engelse taalvaardigheid moet minimaal B2 zijn. Ervaring in IT-bedrijven is welkom.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With origins dating back to 1915, Southern Federal University (SFedU) is the largest scientific and educational centre in the south of Russia. SFedU traces its roots to the Royal University of Warsaw, ... Lees meer

With origins dating back to 1915, Southern Federal University (SFedU) is the largest scientific and educational centre in the south of Russia. SFedU traces its roots to the Royal University of Warsaw, which has moved to the south of Russia during the Great War. Lees Minder
Rostov aan de Don , Taganrog + 1 Meer Minder