MSc Information Systems Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

IT- en informatiesystemen zijn van vitaal belang voor het voortbestaan ​​van moderne organisaties, maar we hebben het niet alleen over technologie. De implementatie en het gebruik van informatiesystemen kan de structuur en processen van een bedrijf aanzienlijk hervormen - het is belangrijk dat managers van de toekomst kennis van deze systemen combineren met praktische kennis van de managementpraktijk.

Door kennis en werkervaring op te zetten van de Sheffield University Management School en de internationaal gerenommeerde iSchool, biedt dit programma de essentiële theorie en kritische vaardigheden om uit te blinken in een leidinggevende rol, evenals een uitgebreid begrip van informatiewetenschap.

Onze MSc in Information Systems Management combineert de nieuwste denkwijzen met praktische vaardigheden die u in uw toekomstige baan zult gebruiken. Studenten verwerven kernvaardigheden in belangrijke managementaspecten, evenals kennis over het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen, het beheren van informatiesysteemprojecten en de fundamentele veranderingen die ze kunnen veroorzaken.


De cursus

Gedurende een volledige periode van twee semesters, gevolgd door een proefschrift, worden de studenten opgeleid via een reeks lezingen, seminars, casestudy's, groepswerk voor samenwerkend leren en webgebaseerde discussiegroepen. Beoordeling vindt plaats door individuele opdrachten, groepsprojecten, eindexamens examens en een proefschrift.

Ons team van academici, die ook consultancyfuncties vervullen in grote organisaties, nemen waardevolle branchekennis op in hun onderwijs en zijn spraakmakende leden van relevante beroepsorganisaties.

modules

Core modules:

 • Onderzoeksmethoden en voorbereiding van het proefschrift
 • Modellering van informatiesystemen
 • ICT's, innovatie en verandering
 • Mensen in organisaties beheren
 • Operaties en supply chain management
 • Strategisch management
 • Information Systems Project Management
 • Proefschrift

Optionele modules:

 • E-business en e-commerce
 • Business Intelligence
 • Informatiebeheer en ethiek
 • Informatie Systsms en de informatiemaatschappij
 • Internationale bedrijfsstrategie


De kandidaat

Onze MSc in Information Systems Management is ideaal als u uw managementbegrip en -vaardigheden in management wilt ontwikkelen, zowel vanuit een generalistisch perspectief als vanuit informatieperspectief. Deze cursus is met name geschikt voor IT-afgestudeerden en professionals die willen doorstromen naar management, evenals bedrijfsmanagers die hun kennis van informatiewetenschappen willen uitbreiden om te concurreren in de hedendaagse zakelijke omgeving.

Je hebt een goede tweederangs graad of een goedgekeurde beroepskwalificatie. Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is er trots op in de top één procent van bedrijfsscholen in de wereld te zijn dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, door de architect ontworpen gebouw van de school bevindt zich in het groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 15 minuten rijden van het Peak District, wat een zeer hoge kwaliteit van leven voor u biedt.

We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. The School streeft ernaar dat elke afgestudeerde zowel in theorie als in de praktijk klaar en beschikbaar is. Onze academici van wereldklasse en gerenommeerde graden en kwalificaties werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om afgevaardigden te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De employabilityhub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst om u te helpen toegang te krijgen tot ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid, ontwikkeling van vaardigheden en kansen op de volgende gebieden; postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en banen.

The Information School (iSchool) aan de University of Sheffield is een bloeiende gemeenschap die zich toelegt op de studie en de vooruitgang van het informatieveld en zijn beroepen. Met de iSchool kunt u de manier verbeteren waarop dingen werken - door de meest waardevolle informatiebron van de moderne wereld beter te begrijpen en te beheren: informatie. Het is een van de internationale groep van toonaangevende iSchools.Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Lees meer

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Lees Minder