MSc Informatie Technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Informatie Technologie bereidt je voor op de intellectuele, analytische en praktische uitdagingen van een carrière in de IT. Je ontwikkelt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om informatie te verzamelen, definiëren, ontwerpen en bouwen of de meest geschikte IT-oplossingen te selecteren en een dieper begrip te ontwikkelen van hoe die oplossingen van toepassing zijn op professionele contexten.

Je kunt parttime studeren terwijl je een voltijdbaan hebt, omdat er voor de meeste modules weinig vereisten zijn.

De hulpmiddelen om u naar de volgende fase te brengen

Na uw afstuderen kunt u ontwikkelingen en nieuwe toepassingen van informatie- en communicatietechnologiesystemen kritisch evalueren en relateren aan de rollen en toepassingen van IT in verschillende bedrijfsomgevingen. Je hebt ook een beter begrip van systeemproblemen en hoe je de juiste methoden en benaderingen kiest om systemen te ontwikkelen. Van het verrichten van primair onderzoek voor het proefschrift en het bestuderen van relevante literatuur, zul je leren herkennen wat geschikte onderzoeksvragen of -hypothesen zijn en de juiste perspectieven voor analyse.

129471_photo-1527685216219-c7bee79b0089.jpg

Maxwell Ridgeway / Unsplash

Inhoud

De weergegeven optionele modules zijn de modules die waarschijnlijk beschikbaar zijn, maar deze kunnen worden gewijzigd.

De volledige masteropleiding bestaat uit 180 studiepunten verdeeld in drie 60 studiepunten: Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma en Masters. Je werkt stapsgewijs door de drie fasen en moet alle modules in elke fase doorlopen om door te kunnen gaan naar de volgende.

De MSc-route is zo gestructureerd dat driekwart van de onderwezen cursus uit kernmodules bestaat, terwijl u de rest kiest die past bij uw persoonlijke en professionele ambities en carrièredoelen. In de eerste termijn zijn er vier kernmodules, gevolgd door een kernmodule en twee optionele modules in de tweede termijn.

Kernmodules

 • Strategie en governance in IT (15 studiepunten) - In deze module onderzoeken we actuele kwesties in de strategie van IT-services in organisaties. We zullen kijken naar de belangrijkste uitdagingen en concurrerende eisen waarmee de industrie wordt geconfronteerd, en de potentieel transformerende impact van IT op complexe organisaties. Je leert hoe je de soms conflicterende sociale, zakelijke, juridische en ethische druk van het werken als IT-professional kunt evalueren en verzoenen.
 • Projectmanagement (15 studiepunten) - Je leert hoe je keuzes maakt bij het naderen van een project, en leert de tools en technieken te vinden die je kunt gebruiken bij het plannen en bewaken van de voortgang. We zullen al deze aspecten behandelen in de context van het werken aan succesvolle projectresultaten, en in het kader van projectmanagementkaders en -filosofieën zoals PRINCE2 en Agile.
 • Informatiebeveiliging (15 studiepunten) - Deze module onderzoekt de belangrijkste principes van informatiebeveiliging, risico's, bedreigingen en kwetsbaarheden waarmee publieke of private organisaties worden geconfronteerd. Je analyseert kwesties met betrekking tot privacy, burgerlijke vrijheden en intellectueel eigendom; leer hoe u een compliant kader of beleid voor informatiebeveiliging voorstelt, en onderzoek en communiceer ook huidige en opkomende trends in informatiebeveiliging.
 • Digitaal ontwerp en ontwikkeling (15 studiepunten) - Je leert over de basisprincipes van digitaal ontwerp en ontwikkeling, waaronder informatiearchitectuur en basisprincipes van de gebruikersinterface, prototyping en levering op internet, mobiel en opkomende platforms. We behandelen hoe u creatieve oplossingen voor ontwerpproblemen kunt identificeren en ontwikkelen; hoe te reageren op kritieken op ontwerpen en prototypes; en hoe je schone, herbruikbare en efficiënte code schrijft.
 • Group Software Development Project (30 studiepunten) - Binnen deze module krijgt u de mogelijkheid om de kennis die u hebt opgedaan in de andere modules uit te breiden, te consolideren en toe te passen tijdens het werken aan een groepsgericht softwareproject met de analyse van projectvereisten, projectbeheer , prototyping, codering, kwaliteitsborging en documentatie.

U kiest vervolgens twee van de volgende 15 credit optionele modules:

 • Informatie- en kennismanagement
 • Gegevensbeheer
 • De gebruikerservaring ontwerpen
 • Cloud computing
 • Linked, Open Data en The Internet of Things
 • Machine learning en voorspellende analyses
 • Social media en webwetenschappen
 • Big Data

U kunt er ook voor kiezen om een op onderzoek gerichte Masters-proefschrift of een proefschrift van onderzoek en ontwikkeling te voltooien dat de ontwikkeling van een softwareproduct omvat (60 studiepunten). Je begint zo vroeg in de cursus, met een inleiding tot onderzoeksmethoden, gevolgd door een nadere beschouwing van verschillende onderzoeksbenaderingen en het opstellen van onderzoeksdoelstellingen. Een proefschriftvoorstel, gevolgd door een voortgangsonderzoek, leidt je naar het volledige onderzoek en schrijven / ontwikkelen van je proefschrift.

Deeltijdstudenten

Als je een deeltijdstudent bent, omvat je eerste jaar modules in Project Management en Digital Design and Development, samen met het Group Software Development Project.

In het tweede jaar volg je modules in professionaliteit en governance in IT en informatiebeveiliging, gevolgd door je optionele modules. U zult waarschijnlijk ook in het tweede jaar aan uw proefschrift beginnen en deze in uw derde jaar afronden.

Houd er ook rekening mee dat deze structuur alleen voor de full-time cursuslevering is. Voor parttime levering worden dezelfde modules bestudeerd. De structuur zal echter verschillen.

De universiteit verbetert ons aanbod voortdurend door te reageren op feedback van onze studenten en andere belanghebbenden, zodat het curriculum up-to-date wordt gehouden en onze afgestudeerden zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor de echte wereld. Dit kan leiden tot wijzigingen in de koers. Als wijzigingen in uw cursus worden goedgekeurd, zullen wij u informeren.

Leren en onderwijzen

Je leert door onderwezen lessen ondersteund door onafhankelijke studie, en we bieden veel materiaal online, via de virtuele leeromgeving van UWE Bristol, Blackboard.

Leer tijd

Voltijd of deeltijd.

Lezingen en tutorials vinden plaats op twee dagen per week. Degenen die in deeltijd studeren, zijn gewoonlijk slechts op één van deze dagen aanwezig.

Elke aangeleerde module duurt een semester van 12 weken en wordt meestal beoordeeld binnen die 12 weken of in de examenperiode die volgt.

Voltijdstudenten studeren voor 60 studiepunten per semester (meestal één 30 studiepunten en twee 15 studiepunten modules) en je voltooit het aangeleerde onderdeel van de cursus in twee semesters. Het proefschrift wordt meestal voltooid binnen een jaar na aanmelding voor de cursus.

Voor deeltijdstudenten is er een aanzienlijke flexibiliteit in het aantal modules dat je tegelijkertijd neemt, evenals de tijd die je neemt om de cursus te voltooien. We bieden echter een aanbevolen parttime route, wat betekent dat je het aangeleerde onderdeel in vier termijnen voltooit over twee academiejaren. Dit betekent dat u elke week slechts één dag les krijgt. Part-time studenten studeren 30 studiepunten in elke periode van elk jaar.

Beoordeling

Beoordeling is door middel van cursussen en examens, en het proefschrift.

Professionele accreditatie

Het Professional Graduate Diploma (PGD) van de British Computer Society wordt geaccepteerd als een geschikte startkwalificatie voor deze cursus. De PGD wordt ook geaccepteerd als geavanceerd staan voor IT-gerelateerde undergraduate graden bij UWE Bristol.

posities

Het MSc Information Technology-programma wordt aangeboden als een eenjarige intensieve masteropleiding of als een tweejarige masteropleiding met een stageplaats.

Het eenjarige programma zal in het bijzonder aantrekkelijk zijn voor studenten die een postdoctorale kwalificatie willen behalen, afstuderen en hun carrière binnen 12 maanden willen voortzetten.

Degenen die dit jaar met het programma beginnen, kunnen de optie van twee jaar aanvragen, waarbij je de mogelijkheid hebt om een stage te voltooien als onderdeel van je cursus. Deze optie zal studenten aanspreken die hun carrièremogelijkheden willen verbeteren door hun kennis in de praktijk toe te passen en de vaardigheden te verbeteren die ze nodig hebben om na hun afstuderen succesvol te zijn.

Het plaatsingsonderdeel duurt maximaal 12 maanden en begint nadat u de aangeleerde modules hebt voltooid. De universiteit biedt je deskundige begeleiding en ondersteuning bij het vinden van een plaatsing, maar uiteindelijk ligt de verantwoordelijkheid voor het veiligstellen van de plaatsing bij jou. We kunnen daarom niet garanderen dat u een plaatsing voltooit, u alleen de mogelijkheid bieden om dit te doen.

Omdat de stage een beoordeeld onderdeel van de cursus is, valt deze onder het Tier 4-visum van een student.

Studiefaciliteiten

De bibliotheek van UWE Bristol heeft een reeks boeken en tijdschriften over informatietechnologie, informatiesystemen en software-engineering, en de meeste zijn online beschikbaar. Frenchay Campus bibliotheek biedt ook faciliteiten voor groepswerk en privé-studie.

Er zijn veel werkplekken beschikbaar in de onderwijslaboratoria van de faculteit, evenals een groot open-access laboratorium. De faculteit heeft een eigen IT-helpdesk en er zijn 24 uur per dag computerlokalen op de campus van Frenchay. We hebben een uitgebreid pastoraal zorgsysteem met inductieprogramma's en toegang tot academisch personeel en studentenadviseurs voor begeleiding en ondersteuning gedurende uw verblijf hier.

Toelatingseisen

We hebben normaal gesproken een graad van 2.2 of hoger nodig.

U moet enige kennis van informatica hebben, hetzij vanuit uw eerste graad, hetzij door werk / vrijwilligerswerk, die u in uw aanvraag moet beschrijven.

We kunnen sollicitanten overwegen die niet voldoen aan de normale toelatingseis, maar wel relevante beroepservaring of kwalificaties hebben. In uw aanvraag moet u uw professionele ervaring en kwalificaties gedetailleerd beschrijven.

UWE Bristol's International College

Internationale studenten die niet voldoen aan de academische of Engelse taalvereisten om deze cursus te studeren, kunnen zich kwalificeren door een voorbereidende studie aan ons International College te voltooien.

Engelstalige ondersteuning

Als je voldoet aan de academische vereisten, maar extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een van onze pre-zittingen Engelse cursussen volgen. Studenten die de pre-zittingen met succes hebben afgerond, kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder een IELTS of gelijkwaardig te hernemen.

Loopbaan / verdere studie

UWE Bristol volgt zijn werkgelegenheidstrends op de voet, en sinds 1986 hebben we ervoor gezorgd dat afgestudeerden van deze cursus zijn uitgerust voor de eisen van de echte wereld en hoog worden gewaardeerd door potentiële werkgevers.

Er is een groeiende behoefte aan creatieve IT-afgestudeerden die kunnen werken met een steeds breder scala aan technologieën en kunnen voldoen aan organisatorische behoeften op het gebied van zaken, onderwijs en gezondheid. Deze nieuw ontworpen cursus gaat frontaal de uitdagingen van technologie in het moderne bedrijfsleven en de maatschappij aan.

Onze prijswinnende carrièreservice helpt u uw werkgelegenheidspotentieel te ontwikkelen door middel van loopbaancoaching, een vacatureservice voor stages, stages, banen, wereldwijde kansen, vrijwilligerswerk en gemeenschapsactiviteiten plus ondersteuning voor ondernemersactiviteiten en toegang tot werkgeversevenementen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Lees meer

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Lees Minder