MSc In Sport - Internationaal sport- en evenementenbeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Een toonaangevend hoger onderwijsprogramma gewijd aan de sportindustrie

20 jaar geleden gemaakt, de internationale sport

De kracht van het programma ligt in het vermogen om managers op te leiden in overeenstemming met de vereisten van deze zeer specifieke en veeleisende markt, dankzij zijn unieke expertise op het kruispunt van evenementenmarketing en sportwetgeving.

  • 90% van de afgestudeerden vindt een baan binnen 6 maanden na afstuderen.
  • € 35.000 gemiddeld jaarsalaris.
  • 500 alumni wereldwijd.
  • 30 partnerbedrijven.

Waarom kiezen voor dit programma?

Duale academische en professionele expertise

  • Docenten-onderzoekers die experts zijn in de professionele sportindustrie.
  • Erkende professionals uit de industrie die studenten in staat stellen differentiërende en gewilde kennis en vaardigheden op de arbeidsmarkt te verwerven.

Focus op ervaringsgericht leren

  • Workshop- en professionele conferenties erkend in de sportbranche.
  • Toegang tot en ondersteuning vanuit het stakeholdersnetwerk (ATP, WTA, UEFA, Sportfive, Vinci Stadium, OM, Oreca, RCT, MHR, CNM, NBA, Uhlsport, Generali, BNP Paribas, PSG, Sporsora, etc.).

Persoonlijke coaching

Professionele sport is een zeer relationele omgeving en vereist ondersteuning en coaching van insiders uit de industrie. Dat is de reden waarom al onze studenten profiteren van persoonlijke coaching met senior executives van het bedrijf Sport Carrière, die hen helpen hun professionele project te verfijnen en hun persoonlijke netwerk uit te bouwen.

CSR-driven

  • Het curriculum behandelt de oorzaakgerelateerde marketing en de strategie voor verantwoordelijke evenementen.
  • Themacursussen en rondleidingen (bijv .: bezoek aan de Allianz Riveria in Nice, het eerste Franse ecostadion, workshops voor sportactiviteiten van Foundations).

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het op zich nemen van een diploma zowel motivatie als persoonlijk en financieel engagement vereist. Om u te helpen uw eigen weg te vinden naar uw droomcarrière biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Deze beurs is beschikbaar voor studenten uit de Verenigde Staten van Amerika , die een diploma van een Amerikaanse universiteit hebben behaald en die willen toetreden tot het ISLI MSc-programma . Deze beurs wordt toegekend in de herinnering Kirsten Hoey, een getalenteerde alumnus van het ISLI-programma. Elk jaar ontvangt een geselecteerd aantal Amerikaanse studenten met uitstekende academische records 50% korting op hun collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten een motivatiebrief online indienen die wordt ingediend bij de familie van Kirsten HOEY en de directeur van het MSc-programma.

Het Kristen Hoey Scholarship kan niet worden gecumuleerd met andere beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder

Accreditaties