MSc in ondernemerschap

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

MSc in ondernemerschap

Dit baanbrekende en opwindende programma ontwikkelt ondernemersvaardigheden, kennis en ervaring. Door de regels van het Enterprise Education-spel te veranderen, bereidt de opleiding studenten voor om te leven, te knutselen, te beheersen en ondernemerschap te creëren.

De MSc in ondernemerschap is gebouwd op het concept van Effectuation , een logica van ondernemerservaring die zowel beginnende als ervaren ondernemers kunnen gebruiken in de uiterst onvoorspelbare startfase van een onderneming om faalkosten voor de ondernemer te verminderen.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

De MSc in Entrepreneurship is een ervaring die zowel plaatsvindt in de echte wereld van de ondernemer als in de klaslokalen ' Business Unusual ' van ALBA, waarbij de praktijk van het ondernemerschap wordt afgewogen tegen het beheersen van kernbegrippen. Van het genereren van creatieve ideeën tot het lanceren van innovatieve "happenings", van het bouwen van een sterk bedrijfsmodel tot gedetailleerde financiële planning, de MSc in Entrepreneurship bereidt deelnemers voor op het creëren en leiden van de nieuwe ondernemingen van de toekomst.

Waarom is ondernemerschap voor jou?

Ontwikkel uw ondernemersmentaliteit om opties voor uw toekomst te creëren. Het doet er niet toe of u ervoor kiest om uw eigen bedrijf te starten, uw familiebedrijf te verjongen, deel te nemen aan een veelbelovende startup of voor een van de grote multinationals te werken, uw ondernemersmentaliteit zal een waardevol bezit zijn.

Hoe we het doen

De MSc in Entrepreneurship is gebaseerd op vier pijlers , die gedurende de hele cursus parallel lopen: leef het, maak het, beheer het en creëer het. Elke pijler helpt u zich voor te bereiden op uw zakelijke reis.

Waarom het doen

ALBA is een van de elite ondernemersscholen in Europa, met een lange traditie in academische en onderzoeksexcellentie. We concentreren ons op creativiteit, teamwerk en actieleren, terwijl we gebruik maken van onze lokale en internationale netwerken voor academici en professionals met een hoge reputatie.

115517_10641160_10152768236316810_3972546257322221599_n.jpg

Wie zou het moeten doen

We zijn op zoek naar jonge mensen met een hoog potentieel met een passie voor ondernemerschap en de droom om een ​​carrière als ondernemer op te bouwen. Een carrière binnen hun eigen bedrijf of als onderdeel van een snelgroeiende jonge onderneming.

Aanvragers met een of meer ontbrekende documenten worden niet verwerkt totdat deze documenten zijn ontvangen. Toelating tot het programma wordt besloten door de toelatingscommissie op basis van de kwalificaties en de persoonlijkheid en betrokkenheid van de aanvrager.

Collegegeld voor het lopende boekingsjaar: € 12.500 in termijnen. Speciale beurzen tot 40% op collegegeld en een vast tarief van 400 € / maand (in een gemeubileerd appartement - alle rekeningen inbegrepen) voor accommodatie voor internationale studenten.

Deadline voor de volgende toelatingsronde: eind mei

Uiteindelijke deadline voor toelating voor internationale studenten die educatieve VISA nodig hebben: mei.

ALBA accepteert het hele jaar door aanvragen

Beurzen

Beurzen zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vul dan deze formulierwebsite in.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organiza ... Lees meer

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organizations, currently numbering more than 90 members. Lees Minder