MSc in Nanoscience

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het primaire doel van de MSc in Nanoscience minor-proefschrift met cursussen is om studenten te voorzien van gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training, terwijl ze voldoen aan de eisen van een specifieke onderzoekscomponent, zodat studenten de vereiste experimentele en technologische vaardigheden en noodzakelijke veldwerkcompetenties zoals innovatie kunnen beheersen , besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een minor-proefschrift met cursussen MSc in Nanoscience bestaat uit minimaal 120 studiepunten onderzoek op niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De graad vereist een hoog niveau van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van kritisch redeneren, formuleren, analyseren en evalueren van een specifiek probleem in het vakgebied.

Toelating tot de master Nanoscience vereist een Honours Degree (of gelijkwaardig) in Chemie, Natuurkunde of Biotechnologie, met een totaal eindcijfer van 60% of hoger. Toelating is onderworpen aan goedkeuring door het relevante afdelingshoofd en de faculteit Bètawetenschappen.

De cursussen Master's in Nanoscience bestaat uit zes modules en een klein proefschrift. De drie modules Fundamentals of Nanoscience (NAN0218 / NAN9X02), Instrumentation in Nanoscience (NAN0718 / NAN9X10) en Management and Entrepreneurship (NAN0618 / NAN9X09) zijn verplicht voor alle studenten en de resterende drie modules worden gekozen in overleg met het afdelingshoofd. De verhouding tussen de cursusmodules en de onderzoekscomponent is 40:60.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder