MSc in Mobile en Web Computing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Sinds zijn uitvinding in 1989, heeft het World Wide Web lange tijd de belangrijkste motor van ontwikkeling en vooruitgang, niet alleen in de ICT-sector zelf, maar ook, en vooral, in vrijwel alle aspecten van het menselijk leven. Staand op de schouders van het succes van de WWW's, de introductie van smartphones bracht een nieuwe technologische revolutie, die veel had voorzien als een noodzakelijke volgende stap. Vandaag de dag zijn deze twee technologische gebieden geconvergeerd in een gemeenschappelijk spoor, waar applicaties en infrastructuur rukken hand in hand naar de visie van Ubiquitous Computing en Web 3.0. In onze inspanningen om deze trend te pakken introduceren we de "MSc in Mobile en Web Computing" programma. Het is ontworpen om een ​​mengsel van state-of-the-art kennis in relevante informatica, communicatie, web en mobiele technologieën, vermengd met essentiële zakelijke vaardigheden. De lessenreeks van vooraanstaande academische docenten uit Griekenland en het buitenland, samen met projecten en het proefschrift werken, betekenen dat studenten afstuderen goed uitgerust en zeer concurrerend op internationaal niveau.

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden van de Universiteit Informatica / Informatica en Elektrotechniek, maar ook voor Natuurwetenschappen en de Economische en Bedrijfskundige departementen, met een achtergrond in ICT en een sterke motivatie om een ​​carrière in Mobile en Web Computing gerelateerde domeinen te streven.

De Structuur

De MSc in Mobile en Web Computing (full-time) is een 14-maanden durend programma onderwezen over drie termen. Lezingen vinden vooral plaats op doordeweekse avonden. Het is ook beschikbaar in part-time mode meer dan 26 maanden voor degenen die niet kunnen verbinden tot een full-time programma, hetzij voor werk of om andere redenen.

Bij aankomst in het IHU alle studenten wonen basiscursussen in Java en SQL, dat is gericht op alle inkomende studenten op hetzelfde niveau met betrekking tot een aantal van de kennis van programmeren die nodig is brengen. Tijdens de eerste termijn, zijn alle studenten verplicht om vijf (5) verplichte kernvakken volgen. Tijdens de tweede termijn, volgen alle studenten nog drie (3) verplichte vakken gecombineerd met twee (2) keuzevakken. Tot slot, tijdens de derde term, werk is uitsluitend gewijd aan de masterproef.

Deadlines

De IHU werkt voortschrijdend toelating basis, in twee (2) ronden van toepassingen.

  • Toepassing Ronde 1 cut-off datum: 15 juni 2015 - Toepassing Ronde 2 cut-off datum: 16 oktober 2015 Dit betekent dat de kandidaten toe te passen voor en zijn het hele jaar door toegelaten tot onze programma's, tot het einde van de 1e ronde (juni 15 ). Ronde 2 aanvragen worden behandeld overeenkomstig de beschikbare plaatsen in het programma na ronde 1.

Wij wijzen er echter op dat u zo vroeg mogelijk van toepassing zijn op een snelle reactie en plaats beschikbaarheid te garanderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taugh ... Lees meer

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taught exclusively in English. Lees Minder