MSc in marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in marketing

De MSc in Marketing is speciaal ontworpen met de behoeften van de huidige en toekomstige marketing professionals en managers in het achterhoofd. De cursus zal u uitrusten met een uitgebreide kennis van de belangrijkste fundamenten van de marketing discipline en u te voorzien van een gedetailleerd inzicht in de markt. Daarnaast leert u hoe u de nieuwste marketing theorie en praktijk toe te passen in een steeds complexer wordende handelsomgeving.

Over deze cursus

De cursus zal betrekking hebben op de kern marketing disciplines zoals geïntegreerde communicatie, consumentengedrag, strategische marketing management en internationale marketing. U wordt geboden een kans zich te specialiseren in het bijzonder marketing thema's die brand management, ondernemerschap en digitale marketing te nemen.

Wie is de cursus voor?

De cursus is gericht op degenen die hun studies en / of professionele carrière in marketing en de bijbehorende velden te bevorderen.

Award en Progression

De MSc in Marketing cursus wordt toegekend door QQI op niveau 9 op het nationale kader van kwalificaties. Zal deze award transfer naar niveau 9 onderzoek graden en in sommige gevallen progressie naar onderwezen doctorale opleidingen op niveau 10 van de NFQ mogelijk te maken.

Toelatingseisen

Aanvragers zijn verplicht om een ​​minimum van een level 8 kwalificatie houden in een verwante discipline (dwz een zakelijke graad) of gelijkwaardig op het nationale kader van kwalificaties. Het college heeft een erkenning van Eerder Verworven Competenties (RPEL) regeling betekent niet-afgestudeerden met een uitgebreide professionele ervaring en / of andere voorafgaande kwalificaties.

DUUR

Deze cursus strekt zich uit over 1 academisch jaar.

Indicatief Schedule

Een indicatie van het schema van de klasse dagen en tijden is: maandag en woensdagavond 18,00-21,00 en sommige zaterdag workshops

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business ... Lees meer

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business centre and across our national campus network. At NCI we have developed innovative teaching and learning technologies that are designed to support students who embark on education at all stages in their... Lees Minder