MSc in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Management

De MSc in Management is ontwikkeld om de vraag naar cursussen die een sterke theoretische basis te combineren met een stevige focus op de praktische toepassing te voldoen. U zal worden blootgesteld aan de meest actuele stromingen in de disciplines zoals internationale zaken, financiën, marketing, ondernemerschap en strategie.

Over deze cursus

De cursus biedt ook een reeks van keuzemodules voor studenten om andere gebieden van belang te verkennen of om hun ontwikkeling de nadruk leggen op een bepaald gebied van hun keuze. De ontwikkeling van effectieve bestuurlijke vaardigheden die analytisch oplossen van problemen, besluitvorming, effectieve communicatie en leiderschap omvatten, worden aangemoedigd in de loop. Dergelijke vaardigheden sterke instrumenten die kunnen worden toegepast in real dag-tot-dag beheer situaties en dienen afgestudeerden te streven naar hogere managementfuncties binnen de organisatie.

Wie is de cursus voor?

De cursus is gericht op iedereen die na een carrière die hen verplicht om de stap naar midden om top management posities. Bovendien kan de cursus een overgangsfase voor afgestudeerden uit andere disciplines die willen verhuizen naar het beheer arena hetzij als artsen, onderzoekers en consultants.

Award en Progression

De MSc in Management cursus is toegekend door QQI op niveau 9 op het nationale kader van kwalificaties. Zal deze award transfer naar niveau 9 onderzoek graden en in sommige gevallen progressie naar onderwezen doctorale opleidingen op niveau 10 van de NFQ mogelijk te maken.

Toelatingseisen

Aanvragers zijn verplicht om een ​​minimum van een 2,2 graad in een van beide een verwante of niet-verwante gebied te houden op het niveau 8 op de National Framework of Qualifications. Het college heeft een erkenning van Eerder Verworven Competenties (RPEL) regeling betekent niet-afgestudeerden met een uitgebreide professionele ervaring en andere voorafgaande kwalificaties kunnen ook worden overwogen voor de cursus.

DUUR

Deze cursus strekt zich uit over 1 academisch jaar.

Indicatief Schedule

Een indicatie van het schema van de klasse dagen en tijden is: maandag en woensdag 18,00-21,00 en sommige zaterdag workshops.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business ... Lees meer

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business centre and across our national campus network. At NCI we have developed innovative teaching and learning technologies that are designed to support students who embark on education at all stages in their... Lees Minder