MSc in Management - Europese triple mate - grande ecole

emlyon business school

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MSc in Management - Europese triple mate - grande ecole

emlyon business school

Een drievoudige voordeel om je carrière te beginnen in de wereldwijde beheer Een drievoudige diploma van vooraanstaande Europese instellingen, een 2-jarige multiculturele ervaring, wereldwijd carrièremogelijkheden!

Deze Master is een algemene management cursus, met een specialisatie in het tweede jaar, alsmede concrete werkervaring door de stages en bedrijfsprojecten. Deze master's degree wordt gezamenlijk beheerd emlyon business school (Frankrijk), Ludwig Maximilian Universität - LMU (Duitsland) en Lancaster University Management School - LUMS (Verenigd Koninkrijk) Het eerste jaar vindt plaats op emEuropese Campus lyon business school in Lyon of bij Lancaster University en biedt u een brede basis van management kennis, inzichten en vaardigheden. Voor elk van deze fundamentele cursussen die u profiteren van de gezamenlijke expertise van de faculteit alle drie de instellingen, als een team van hoogleraren uit emlyon business school, LMU en LUMS zorgen voor een unieke visie van de drie culturen. Dit geeft u een breder perspectief van wereldwijde business, die u helpen om de capaciteit aan te passen in uw toekomst internationale carrière te ontwikkelen.

Het tweede jaar is de mogelijkheid voor studenten om zich te specialiseren: Change en Strategie bij LMU, Corporate Finance bij emlyon business school (European Campus in Lyon of Aziatische Campus in Shanghai) of Corporate Development bij LUMS.

Als onderdeel van de MSc in Management - Europese Triple opleiding, zult u ook twee stage periodes zodat u professionele ervaring op te doen en uw netwerk te ontwikkelen.

Studenten in deze cursus zullen een drievoudige diploma ontvangen (emlyon business school + LMU + LUMS). Programma-eisen: Bachelor's Degree in elk gebied Engels Proficiency Score (TOEFL, IELTS, TOEIC, Cambridge CPE / PTE / CAE) GMAT / GRE / Tage-MAGE / CAT score

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,000 EUR
Prijzen voor het academisch jaar 2016/2017
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Lancashire, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan