MSc in Management (grande ecole)

ESSEC Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MSc in Management (grande ecole)

ESSEC Business School

Specifieke informatie over de MSc in Management

Bericht van de decaan

"De ESSEC Master in Management combineert het beste van een prestigieuze Franse programma "Grande Ecole" met een unieke blootstelling aan internationale ervaringen. Met twee van wereldklasse campussen in Parijs en Singapore, met een lichaam van meer dan honderd opgeleid in de beste universiteiten wereldwijd permanent faculteit, ESSEC biedt haar studenten met de zeldzame gelegenheid om de fundamenten van het management te leren, om ze toe te passen door middel van verschillende pedagogische en professionele ervaringen en om leiders in staat zijn om te slagen in alle sectoren en continenten worden.

De ESSEC Master in Management belichaamt de "pioniersgeest", dat is de kern van DNA ESSEC's. Het stimuleren van de studenten om te innoveren, om nieuwe ondernemingen te lanceren, om nieuwe grenzen te verkennen, om samen te werken, zowel in als buiten de klas, etc, de ESSEC Master in Management programma bereidt Franse en internationale studenten voor een succesvolle weg, met behulp van hun zakelijke vaardigheden om het te maken wereld een betere plek. Dus als je klaar bent om te voldoen aan de uitdaging en de waarden en de traditie van academische excellentie ESSEC's te omhelzen zijn, zullen we blij om u te verwelkomen in onze Master in Management programma! Anne-Claire Pache, decaan van masteropleidingen Tabel van de MSc in Management Als u bent ingeschreven in het MSc in Management programma, kunt u kiezen tussen het starten van je eerste jaar bij de ESSEC France Campus of op de ESSEC Asia Pacific Campus. Afhankelijk van uw keuze, het curriculum van de eerste veranderingen jaar.

Aan het ESSEC France Campus:

Het jaar begint met opfriscursussen gericht op het brengen van uw huidige kennis om de vereiste niveaus. Op deze manier zul je in staat om echt deel te nemen aan de meer uitdagende banen die zullen volgen. Daarna, van trimester 2 verder, zult u uw curriculum personaliseren: naast de volgende kernvakken u kiezen uit de vele keuzevakken (meer dan 200!) Die je interessant vindt.

Heeft u geen zin om te verblijven in Frankrijk? In dat geval kunt u er ook voor kiezen om cursussen te doen of de uitoefening van een double degree in een van onze 94 partneruniversiteiten. U bepaalt zelf wanneer om wat te doen, dus dit kan ook de periode waarin u niet klasse, maar in plaats daarvan een stage, stage, vrijwilligerswerk of toekomen andere professionele ervaring.

ESSEC France CampusAan de ESSEC Asia-Pacific Campus: Uitsluitend in Singapore, nascholingen worden geïntegreerd met hands-on business consultancy ervaring met respectabele ondernemingen die actief zijn in Azië (Club Med, Sodexo, etc.). Uit de uitdagingen van de sociale zaken om het ondernemerschap, zult u in staat om uw kennis in praktijk te brengen.

Trimester 2 en 3 in Singapore zijn verschillend, in de zin dat je een track na uw opfriscursussen te kiezen. Er zijn drie tracks:

 • De Core management track is een zeer populaire track die u toelaat om de negen kern cursussen en de internationale ervaring die nodig zijn tijdens je studie aan ESSEC valideren (als je niet een Singaporese inwoner), in slechts zes maanden.
 • De Corporate Finance spoor, kunt u zich te specialiseren in de loop van uw stichting jaar in een programma gewijd aan Financiën met cursussen zoals Firm Valuation, Mergers & Acquisitions en Financiële Analyse. U zult de voordelen van een sterk professioneel netwerk plukken, in een Aziatische omgeving gewijd aan Financiën, vanaf het begin.
 • Het ondernemerschap en innovatie spoor laat je deel gaan uitmaken van de Silicon Valley van Azië en breng business ideeën tot leven: ESSEC's partnerschap met de actie van de Gemeenschap voor Entrepreneurship (ACE), Singapore en de nabijheid van Launchpad @ JTC zorgen voor een gunstig klimaat voor startende ondernemers .
ESSEC Asia-Pacific Campus

Het kiezen van en het houden alle opties open

Ongeacht uw keuze, na je eerste jaar al uw opties open blijven en zijn hetzelfde voor alle studenten. Als je in Frankrijk begonnen, heb je nog de mogelijkheid om uw tweede jaar in Singapore en de uitoefening van ieder en elk programma aangeboden *. Was Singapore jouw start keuze, zou u van harte welkom om uw tweede jaar voort te zetten in Singapore (7 gespecialiseerde tracks beschikbaar) of kom naar de ESSEC France campus. Je ontwerpt je curriculum, maar uw opties open blijven!
 • De vlekken over te ruilen naar Singapore zijn beperkt en gegeven op basis van de prestaties en het profiel.

academische vereisten

U vindt er alle de basis die je nodig hebt via de 9 verplichte core modules krijgen en dan je kunt studeren wat je wilt, ervoor kiezen om niet specialiseren of door het nemen van een minimum 16 keuzevakken.

9 verplichte vakken van de Core Track kan worden genomen aan beide ESSEC campus:

 • Financial Accounting and Reporting
 • Management control
 • Bedrijfseconomie
 • Principes van Financiën
 • Organisatorische Theorie en Gedrag
 • Marketing Management
 • Strategy and Management
 • Information Systems / Technologie (IS / IT) voor managers
 • Law of Operations
Je hebt ook om een ​​vreemde taal te leren tijdens uw tijd op de school. Als u een non-native speaker Frans, moet u het Frans te studeren. U bent ook vrij om andere talen te studeren: Duits, Arabisch, Mandarijn, Spaans, Italiaans, Japans, Braziliaans Portugees en Russisch.

200+ keuzevakken aangeboden in het Engels en het Frans Kies generalist te blijven en lessen nemen tegen alle van de 8 onderwijs afdelingen van de school:

 • Accounting & Management Control
 • Public & Private Policy
 • Economie
 • Financiën
 • Information Systems, besluit Sciences & Statistics
 • Beheer
 • afzet
 • Operations Management.
Of ervoor kiezen om zich te specialiseren in een bepaalde baan of veld via de gespecialiseerde tracks en stoelen (zie hieronder afdelingen). Op dit punt, Het is geheel aan u om te beslissen wat je studeert, afhankelijk van waar je interesses en wat het beste past bij je toekomstige carrière plannen.

20 gespecialiseerde tracks Om een voorbeeld van een paar nummers op beide campussen te geven aangeboden van 100% in het Engels:

 • Financiële markten
 • Bedrijfsfinanciën
 • Business Analytics
 • B2B relationship management
 • operatie management
 • Informatie Systemen
 • Agri-food
 • Global Manager in Europa (zomer module)
 • PhD
Houdt u er rekening mee dat sommige tracks op de Cergy campus geheel of gedeeltelijk worden onderwezen in het Frans en dus een begrip van de Franse taal voor internationale studenten is noodzakelijk moet u kiezen voor die cursussen. Alle tracks op de Singapore campus worden volledig in het Engels. Sommige nummers worden aangeboden op beide campussen; anderen op één campus.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
33,000 EUR
€ 40.000 voor niet-EU-onderdanen
Information
Deadline
Vraag informatie aan
4 sessions with deadlines mid-October, mid-December, mid-February and mid-April
Locations
Frankrijk - Cergy, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
4 sessions with deadlines mid-October, mid-December, mid-February and mid-April
Einddatum Vraag informatie aan
Singapore - Singapore
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
4 sessions with deadlines mid-October, mid-December, mid-February and mid-April
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Cergy, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
4 sessions with deadlines mid-October, mid-December, mid-February and mid-April
Einddatum Vraag informatie aan
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
4 sessions with deadlines mid-October, mid-December, mid-February and mid-April
Einddatum Vraag informatie aan