MSc In MVS - Wine and Spirits Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

"Wijn en sterke drank vormen een steeds veranderend ecosysteem, een gefragmenteerde industrie, een complexe maar fascinerende industrie. Om een goed begrip van het product en de markt te krijgen, is het noodzakelijk om een degelijke technische basis te hebben, maar ook om de financiële, economische , marketing- en milieukwesties, de trends, de kansen en de beperkingen. Om de uitdagingen van morgen te kunnen aangaan, moeten studenten de sleutels hebben gekregen, worden begeleid en vervolgens een globale visie ontwikkelen.

Bij de Kedge Wine & Spirits Academy vertrouwen we op een ervaren opleidingsteam dat een goed begrip heeft van de huidige problemen, op onze onderzoekers, op ons netwerk, onze sterke relaties met de belangrijkste spelers in het vak, in Bordeaux en elders, om kennis doorgeven en analytisch vermogen ontwikkelen. In onze gespecialiseerde masterprogramma's werken we samen met enkele van de beroemdste figuren uit de wijn- en sterke drankindustrie, om ervoor te zorgen dat pedagogiek hand in hand gaat met expertise, zodat onze studenten de veranderingen in de sector kunnen begeleiden. Om toekomstige wijnleiders vorm te geven, streven we naar uitmuntendheid. "

Jeremy Cukierman, Meester van de wijn

Waarom kiezen voor dit programma?

Leren door te doen

Met de voortdurende link tussen studenten, docenten en bedrijven, nemen studenten actief deel aan hun eigen training.

Betrokken worden bij een managementproject voor wijn en spiritualiën

  • Een voltijdse stage van 6 maanden
  • Een onderzoeksproject - het proefschrift - omgaan met een concreet zakelijk probleem

Studiereizen en bezoeken in de wijngaarden

Het netwerk en de opvoeders van onze partners

  • Het team van onderzoekers en docenten van Kedge Wine & Spirits Academy.
  • Meesters van wijn.
  • Belangrijke spelers in de industrie.
  • WSET Level 2 & 3 met Bordeaux Wine campus, WSET Approved Programme Provider in Bordeaux.
  • Internationaal erkende Wine & Spirits-bedrijven verwelkomen onze stagiaires.

Een internationaal programma, een globale visie

  • Alle cursussen worden in het Engels gegeven.
  • Cursusmateriaal dat alle belangrijke wijnmarkten en wijngaarden over de hele wereld bestrijkt.

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het op zich nemen van een diploma zowel motivatie als persoonlijk en financieel engagement vereist. Om u te helpen uw eigen weg te vinden naar uw droomcarrière biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Deze beurs is beschikbaar voor studenten uit de Verenigde Staten van Amerika , die een diploma van een Amerikaanse universiteit hebben behaald en die willen toetreden tot het ISLI MSc-programma . Deze beurs wordt toegekend in de herinnering Kirsten Hoey, een getalenteerde alumnus van het ISLI-programma. Elk jaar ontvangt een geselecteerd aantal Amerikaanse studenten met uitstekende academische records 50% korting op hun collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten een motivatiebrief online indienen die wordt ingediend bij de familie van Kirsten HOEY en de directeur van het MSc-programma.

Het Kristen Hoey Scholarship kan niet worden gecumuleerd met andere beurzen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder

Accreditaties