MSc In MAI - Innovatie en internationale inkoop

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Inname van innovatie is de sleutel

Inkoop was vroeger over het vinden van de goedkoopste prijzen. Dit is niet langer het geval. Tegenwoordig gaat inkoop over het werken met strategische leveranciers om innovatie vast te leggen en zo snel mogelijk te implementeren.

De focus ligt nu op innovatie en speed-to-market en de rol van inkoop is uiterst strategisch geworden. Belangrijke leveranciers zijn nu een echte kracht van propositie geworden. Deze verandering vereist een totaal ander ras van inkoopprofessionals.

De MAI biedt verschillende trainingscursussen in inkoop. De MAI wordt door multinationals erkend als zijnde de toonaangevende leeftijd voor inkoop en innovatie voor de ontwikkeling van nieuwe producten.

Waarom kiezen voor dit programma?

Een globale visie van het bedrijf

Door transversale cursussen kunnen MAI-afgestudeerden evolueren naar andere soorten functies: marketing, strategie, productontwikkeling, enz.

De kracht van een netwerk

Dit professionele netwerk van meer dan 4.000 afgestudeerden - waarvan de meesten voor grote bedrijven werken - is de enige alumnigemeenschap met zoveel inkoopmanagers in Europa. Het maakt ook deel uit van het KEDGE alumni-netwerk, dat meer dan 60.000 afgestudeerden van over de hele wereld bij elkaar brengt.

Een programma dat wordt geprezen door bedrijven

Recruiters houden constant contact met de MAI om zowel stages als vaste posten aan studenten en afgestudeerden aan te bieden.

Werkelijke gebruiksomstandigheden

Studenten worden blootgesteld aan reële werkomstandigheden met een primaire focus op persoonlijke verantwoordelijkheid en empowerment. De lezingen zijn gebaseerd op zakelijke cases uit het dagelijks leven, groepswerk, presentaties, echte applicatieoefeningen, rollenspellen, samenvattende verslagen, enz.

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het op zich nemen van een diploma zowel motivatie als persoonlijk en financieel engagement vereist. Om u te helpen uw eigen weg te vinden naar uw droomcarrière biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Deze beurs is beschikbaar voor studenten uit de Verenigde Staten van Amerika , die een diploma van een Amerikaanse universiteit hebben behaald en die willen toetreden tot het ISLI MSc-programma . Deze beurs wordt toegekend in de herinnering Kirsten Hoey, een getalenteerde alumnus van het ISLI-programma. Elk jaar ontvangt een geselecteerd aantal Amerikaanse studenten met uitstekende academische records 50% korting op hun collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten een motivatiebrief online indienen die wordt ingediend bij de familie van Kirsten HOEY en de directeur van het MSc-programma.

Het Kristen Hoey Scholarship kan niet worden gecumuleerd met andere beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder

Accreditaties