MSc in luxe gastvrijheid en evenement management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De legendarische Franse Riviera, Monaco in het bijzonder, is een van de meest geprefereerde luxe bestemmingen in de wereld. De aantrekkelijkheid en charme hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de gastvrijheid en event industrie in de afgelopen decennia.

Omdat in het hart van deze regio geeft IUM de legitimiteit van een nieuwe gespecialiseerde Master in Luxury Hospitality en Event Management te ontwikkelen. Dit is een kans voor internationale studenten om Monaco te ontdekken en te verkennen als een toegeeflijke bestemming, maar ook als een plek waar ze de belangrijkste aspecten van het servicegericht bedrijf kunnen begrijpen en ervaren.

De luxe horeca is een multi miljard industrie afhankelijk meestal op de beschikbaarheid van vrije tijd en besteedbaar inkomen. De industrie omvat een breed scala van terreinen binnen de dienstverlenende sector: huisvesting, voedsel en drank, spa, vergader- en evenementen, cruise lijn, gaming en gokken, amusement en recreatie, en de extra velden in de toeristische sector.

Ons programma biedt een multidisciplinaire aanpak: een solide business, strategische, marketing en communicatie kennis gecombineerd met de blootstelling aan de praktische kant, dankzij de bijdrage van de actieve professionelen en veld-bezoeken.

Programma Resultaten

Na succesvolle afronding van het programma zullen de deelnemers hebben opgedaan:

- Verbeterde relationele en interpersoonlijke vaardigheden

- Kennis van de internationale markt

- Bestuurlijke en organisatorische vaardigheden

- Analytisch denken en probleemoplossende vaardigheden

- Mogelijkheid voor het ontwerpen, ontwikkelen en verzorgen van een top-end kwaliteit van de dienstverlening

- Mogelijkheid om de knie te cutting edge marketing en communicatie-instrumenten

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgradua ... Lees meer

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgraduate degrees in business specialized in Finance, Luxury Business, and International Business. Lees Minder
Monaco-Ville , Parijs , Londen + 2 Meer Minder