Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Neem de volgende stap in uw IT carrière
De Master of Science van de Grand Canyon University in Information Technology Management programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op leidersposities in informatietechnologie. De meesters in het informatietechnologie management programma bestaat uit een unieke mix van management cursussen die u de zakelijke kennis geven die nodig is om informatie technologie functies te beheren in een breed scala van industrieën.

Als u ervaring of achtergrond heeft in de informatietechnologie en de volgende stap in uw carriere wilt nemen, is deze MS in het informatie technologie management programma voor u. De meesters in de informatietechnologie management graad behandelen een breed scala van onderwerpen in de functionele gebieden van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, financiën, organisatorisch gedrag en strategisch management, evenals technologische onderwerpen, waaronder informatiebeveiliging en risicobeheer, innovatie in informatietechnologie en data management, business proces analyse en IT project management. U krijgt de gelegenheid om door middel van een toegepast IT-project een synthese te maken en te oefenen wat u door het programma hebt geleerd. Uw project zal zich richten op IT- en systeemmanagementoplossingen om tegemoet te komen aan hedendaagse bedrijfsbehoeften, met nadruk op kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden die van toepassing zijn in hedendaagse IT-gedreven bedrijfsorganisaties.

degree Outcomes

Speel een manageriële rol in het verbeteren van IT voor bedrijven
Je zal de vaardigheden ontwikkelen om een ​​IT-managementpositie te vervullen, evenals de volgende kerncompetenties te behalen bij het voltooien van de informatietechnologie opleiding:

Strategisch management en leiderschap: evalueren, formuleren en voorstellen van strategie om IT-systemen binnen organisaties te ondersteunen, te ontwikkelen of te verbeteren; beschikken over de vaardigheden om technologieteams en andere IT-professionals te leiden om organisatorische uitkomsten te verbeteren

Informatiegeletterdheid en besluitvorming: Voer industriespecifiek onderzoek uit, analyseer en synthetiseer gegevens om zakelijke beslissingen te maken die groei, duurzaamheid en operationele verbetering stimuleren

Ethiek in de informatietechnologie: herken sociale, morele en ethische verantwoordelijkheid aan belanghebbenden, de gemeenschap en het grotere sociale goed; industrie normen voor IT governance toepassen om ethisch gedrag en compliance binnen organisaties te bevorderen

Kwantitatieve analyse en redenering: Relevante financiële en data-analytische informatie interpreteren en toepassen om besluiten te maken en aan te bevelen die verband houden met de distributie van IT-bronnen in overeenstemming met de strategie en financiële doelstellingen van een organisatie

Wat je leert

Ontwikkel vaardigheden om IT-teams en -afdelingen te leiden
Deze MS in de informatietechnologie management graad beschikt over twee financieringscursussen (Financiële Fundamentals for Managers en Financial Decision Making) aangeboden om fundamentele boekhoud- en financieringsprincipes voor IT-afdelingen en managers te introduceren. U zult ook leren over de grondbeginselen van business process analysis en zijn rol in het runnen van efficiënte en innovatieve organisaties in de cursus Business Process Analysis.

Andere cursusonderwerpen zijn:

  • Inleiding tot de Graduate Studies in het College of Business
  • Innovatie in Informatietechnologie en Data Management
  • IT Management en Leiderschap
  • IT Project Management
  • INFORMATIE VEILIGHEID EN RISICO MANAGEMENT

Uitkomsten carrière

Leiderschap in de informatietechnologie voortzetten
Afgestudeerden van de Master of Science in het Informatietechnologie Management opleiding zullen de voorbereiding hebben om een ​​carrière als informatietechnologie of informatiesysteem manager of project manager te volgen. Andere potentiële carrièremogelijkheden zijn onder meer gegevensverwerkingsbeheerder. U kunt ook kiezen voor een carrière pad naar het hoofdinformatiekantoor of chief technisch medewerker.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet