MSc In ISLI - Wereldwijd Supply Chain Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarde door innovatie en creativiteit

ISLI-programma's werden in 1984 opgericht om aan de vraag van internationale beroepsverenigingen te voldoen en zijn wereldwijd leidende programma's in wereldwijd supply chain management geworden. Hun internationale reputatie is gebaseerd op hun professionele erkenning, het onderzoeksteam, publicaties en ervaringspedagogiek. Ze zijn geaccrediteerd door "The Chartered Institute of Purchasing

De MSc in Global Supply Chain Management bereidt mensen voor op confrontaties met de uitdagingen van een nieuw tijdperk in bedrijfsbeheer. Succesvolle managers zijn degenen die een globale benadering van hun analyse hanteren en weten hoe ze een supply chain-architectuur voor wereldwijde netwerken kunnen bouwen.

Waarom kiezen voor dit programma?

Teamwerk in een multicultureel kader

De Supply Chain vereist een teambenadering van het management en de huidige bedrijfsomgeving impliceert grensoverschrijdende operationele ketens.

Met meer dan 20 verschillende nationaliteiten verkennen studenten verschillende perspectieven en assimileren ze andere sociale modellen. Verbeterd multicultureel bewustzijn verbetert de onderhandelingsmogelijkheden en ontwikkelt een echt internationaal profiel. Studenten leren culturele verschillen met elkaar te verzoenen, altijd met het oog op de werkomstandigheden in de echte wereld.

Supply chain workshops

 • Weeklange seminars waarbij deelnemers een consultancyopdracht voltooien.
 • In samenwerking met internationale leiders: LVMH, Amazon, Renault, Kuehnel Nagel, Airbus, enz.
 • Verbetert de besluitvaardigheid in een multiculturele omgeving.
 • Moedigt studenten aan om verschillende Supply Chain-hulpmiddelen en -methoden in verschillende omstandigheden toe te passen.

In-company consultancy project een multiculturele professionele ervaring van zes maanden

 • Consultancyopdracht over een Supply Chain-onderwerp met Supply Chain Center of Excellence en bedrijven.
 • Afwisselend gedurende het schooljaar.
 • Transformeert elke student in een bedrijfsspeler.
 • Ontwikkel expertise in een innovatief supply chain-onderwerp.
 • Vergroot hun vermogen om te beheren, beslissingen te nemen en biedt innovatieve en praktische oplossingen.

Voltijdse interne stage (6 maanden)

 • Nieuwe Supply Chain-methodologieën toepassen in een complexe en multiculturele omgeving.
 • Studenten presenteren en verantwoorden hun voorstellen voor een professioneel panel.
 • Internationale stage.

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het op zich nemen van een diploma zowel motivatie als persoonlijk en financieel engagement vereist. Om u te helpen uw eigen weg te vinden naar uw droomcarrière biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Deze beurs is beschikbaar voor studenten uit de Verenigde Staten van Amerika , die een diploma van een Amerikaanse universiteit hebben behaald en die willen toetreden tot het ISLI MSc-programma . Deze beurs wordt toegekend in de herinnering Kirsten Hoey, een getalenteerde alumnus van het ISLI-programma. Elk jaar ontvangt een geselecteerd aantal Amerikaanse studenten met uitstekende academische records 50% korting op hun collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten een motivatiebrief online indienen die wordt ingediend bij de familie van Kirsten HOEY en de directeur van het MSc-programma.

Het Kristen Hoey Scholarship kan niet worden gecumuleerd met andere beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder

Accreditaties