MSc in Global Energy Management (GEM)

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

De MSc in Global Energy Management (GEM) is een intensieve cursus gericht op toekomstige leiders te produceren in de energiesector. De wereldwijde energiesysteem ondergaat een proces van snelle veranderingen, waaronder:

 • escalerende vraag
 • beperkingen op voorraden
 • stijgende energieprijzen
 • regeldruk om de koolstofuitstoot te verminderen
 • veranderende demografie en gebruikspatronen en energievoorziening

Industrieën, economieën en samenlevingen worden geconfronteerd met complexe uitdagingen en onzekerheden die extremer in de toekomst zou kunnen worden. Zowel overheid en bedrijfsleven moeten in staat zijn te begrijpen en aan te passen aan deze veranderende context.

Door middel van deze cursus zult u een strenge analytische training en diepgaande real-world kennis van de wereldwijde energiesystemen te krijgen. Er is ook hands-on training in het beheer van energie-gerelateerde vraagstukken. Uw opleiding zal helpen om u een ongeëvenaarde voorsprong in de energie-arbeidsmarkt te geven.

Deze master wordt geleverd door het ministerie van Economie.

U zult bestuderen

Core klassen zijn ontworpen om de meest recente onderzoek over de problemen waarmee energie-managers vandaag. Je hebt ook de mogelijkheid om uw eigen belangen na te streven door middel van een verscheidenheid van keuzevakken.

We lopen een reeks van interactieve seminars genaamd de Global Energy Forum. Toonaangevende internationale energie-experts in het bedrijfsleven, de overheid en andere organisaties bieden u praktische inzichten en kennis binnen.

Er zijn ook excursies, conferenties en je zal een zomer project te voltooien.

kernklassen

 • Global Energy kwesties, Industries & Markets
 • Global Energy Technologies, Impacts & Implementatie
 • Global Energy Policy, Politiek, Business Structures & Finance
 • Global Energy Forum
 • Energy economie
 • Micro-economie of Macro-economie

Keuzevakken

U zult kunnen kiezen uit vele postdoctorale lessen aangeboden in:

 • De Strathclyde Business School
 • De faculteit Ingenieurswetenschappen
 • De Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen

Inrichting

De Strathclyde Business School is gevestigd in een modern gebouw in het hart van het centrum van Glasgow. Het is ontworpen om de eisen van zowel zakelijke klanten en studenten te ontmoeten. Onze school is uitgerust met up-to-date computers en technologie faciliteiten, studie ruimtes en een eigen café.

Accreditatie

De MSc in Global Energy Management is geaccrediteerd door het Energy Institute, de beroepsorganisatie voor de energie-industrie. Het is de eerste masteropleiding om academische accreditatie te houden voor de professionele status van Chartered Energy Manager.

De Strathclyde Business School is een triple geaccrediteerde business school. Het is een van slechts een klein percentage over de hele wereld naar deze prestigieuze positie vast te houden, met volledige accreditatie van de internationale instanties, AMBA, AACSB en EQUIS.

Energy Master Exchange Programme (EMEP)

Strathclyde Business School en de Université Dauphine, Parijs, hebben hun krachten gebundeld om de toekomstige toonaangevende professionals energiemarkt elkaar door de vorming van de Energy Master Exchange Programme (EMEP) Workshop brengen.

Nadere informatie zal worden gegeven wanneer u het programma in te voeren.

Toelatingseisen

Een bovenste-tweede klasse Honours diploma, of in het buitenland gelijkwaardig. Toepassingen zijn ook welkom van kandidaten met belangrijke hoog kaliber industrie of de overheid ervaring.

Voor studenten wier eerste taal niet Engels is, krijgt meer informatie over de Engels taal eisen voor studeren aan Strathclyde.

Wij adviseren u om uw interesse registreren vroeg te wijten aan het beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Pre-Masters voorbereidingscursus

De Pre-Masters-programma is een voorbereidingscursus voor internationale studenten (niet-EU / UK), die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een master aan de Universiteit van Strathclyde. De pre-master biedt progressie naar een aantal graden opties.

Voor meer informatie over de cursussen en mogelijkheden uit te vinden in de aanbieding bezoek isc.strath.ac.uk of bel vandaag nog op +44 (0) 1273 339333 en bespreek je opleiding toekomst. U kunt ook het online aanvraagformulier in te vullen. Om een ​​vraag te stellen vul het aanvraagformulier in en praat met een van onze multi-lingual Student Inschrijving adviseurs vandaag.

Carrière

Energie is de grootste en meest kritische industrie in de wereldeconomie van vandaag.

Werkgevers zijn op zoek naar geschoolde afgestudeerden aan het werk in de energie-industrie en aanverwante gebieden. Als afgestudeerde in de wereldwijde energie-management, zult u goed geplaatst om de complexe uitdagingen van het wereldwijde energiesysteem in de 21ste eeuw te beheren.

We hebben deze cursus bedoeld om de kansen voor de industrie betrokkenheid te maximaliseren. Je maakt deel uit van de industrie evenementen zoals de Schotse Oil Club.

Terwijl op de cursus zult u leren Affiliates van het Energy Institute geworden. Je recht op Energy Institute lidmaatschap bevrijden. Lidmaatschap omvat:

 • toegang tot een schat aan energie gerelateerde informatie
 • aanzienlijke kortingen aan conferenties en seminars
 • veel mogelijkheden om professionals in de energiesector te ontmoeten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder