MSc In Digital Marketing and Sales

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Agile Digital Marketers trainen

Digitale marketing heeft een tumultueuze impact op de samenleving als geheel, waarbij de gevestigde praktijken van bedrijven, overheidsinstanties en gebruikers buiten beschouwing worden gelaten. Nieuwe beroepen en nieuwe praktijken zijn ontstaan, resulterend in een vaardighedenkloof in de markt en een dringende behoefte aan nieuwe managementtrainingen op deze gebieden.

In een voortdurend veranderende omgeving waarin vaardigheden zich snel ontwikkelen en disciplines steeds gespecialiseerder worden, moeten bedrijven wendbaarder dan ooit zijn om de uitdagingen van vandaag aan te gaan.

De nieuwe MSc in Digital Marketing

Je zult de algehele digitale marketingwereld diepgaand ontdekken en focussen op de competenties en kennis die je nodig hebt om te bouwen en in te zetten in actiestrategieën met een hoge toegevoegde waarde voor bedrijven. Het programma richt zich op thema's zoals social media marketing, data-analyse, digitale strategie

De master heeft een sterke oriëntatie op de branche

KEDGE is een van de 10 beste business schools in Frankrijk en staat op de 35e plaats in de FT European.

Durf je aan te sluiten bij een Triple Crow Business School om je te specialiseren in digitale marketing!

Waarom kiezen voor dit programma?

Een multidisciplinair, aanvullend overzicht ("helikopterview"): Strategie / Techniek / Ontwerp / Digitale Marketing.

Een link tussen de academische uitmuntendheid van Kedge (een marketing centre of excellence) en het geleverde onderwijs, gecombineerd met een concrete, praktische aanpak.

Meewerkend leren gericht op projecten en de identificatie en ontwikkeling van nieuwe vaardigheden.

Een ecosysteem van leidende spelers: Oxatis, Accélérateur KedgeBS, Aix-Marseille French Tech (nummer 2 in Frankrijk), enz.

Trainingen die zo werken dat ze voldoen aan de verwachtingen van recruiters: Adwords-certificering, analyse, codering en techniek, enz.

Careers

Beheer

 • Hoofd digitale marketing
 • Hoofd van e-commerce
 • Hoofd van Digital Customer Experience

Teamleiding

 • E-commerce manager
 • Digital Communication Manager
 • Digital Strategy Consultant
 • Traffic and Acquisition Manager
 • E-Business handelsingenieur
 • Gebruikerservaring Manager

Project management

 • Web Product Manager
 • Digital Product Manager
 • Digital Marketing Product Manager
 • E-CRM-projectmanager
 • Digitale webverkopen
 • Social media manager
 • Verkeersmanager

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het op zich nemen van een diploma zowel motivatie als persoonlijk en financieel engagement vereist. Om u te helpen uw eigen weg te vinden naar uw droomcarrière biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Deze beurs is beschikbaar voor studenten uit de Verenigde Staten van Amerika , die een diploma van een Amerikaanse universiteit hebben behaald en die willen toetreden tot het ISLI MSc-programma . Deze beurs wordt toegekend in de herinnering Kirsten Hoey, een getalenteerde alumnus van het ISLI-programma. Elk jaar ontvangt een geselecteerd aantal Amerikaanse studenten met uitstekende academische records 50% korting op hun collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten een motivatiebrief online indienen die wordt ingediend bij de familie van Kirsten HOEY en de directeur van het MSc-programma.

Het Kristen Hoey Scholarship kan niet worden gecumuleerd met andere beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder

Accreditaties