Lees de Officiële Beschrijving

Aangeboden door: College of Science, Engineering,

Overzicht

Beveilig, bescherm en beheer een virtuele omgeving
Grand Canyon University Master of Science in de Cyber ​​Security-opleiding van de Grand Canyon University biedt studenten met een opleiding op het gebied van technologie en veiligheid de kans om een ​​gespecialiseerde loopbaan in cybersecurity te beginnen. Als een van de weinige cyberbeveiligingsprogramma's in het land leidt het masterprogramma van de GCU studenten op om huidige, open source en geavanceerde technieken te gebruiken in digitale forensische geneeskunde, penetratietesten, kwetsbaarheidsbeoordeling en exploitatietechnieken - naast andere software en applicaties - om de organisatie te beschermen systemen, gegevens, processen en mensen.

Studenten richten zich op verschillende gebieden van cyberbeveiliging en krijgen daarbij de tools om de vijand te begrijpen en te beschermen bij cyberoorlogvoering en cyberdefensie-activiteiten. Deze gebieden omvatten het verkennen van beleid, cyberwetgeving, nationale en internationale vertakkingen en ethische overwegingen.

Het cybersecurity-programma van deze master is ontworpen voor beveiligingsingenieurs en -architecten, IT-professionals, chief information security officers (CISO) en degenen die meer inzicht willen in hun op beveiliging gebaseerde rol om de efficiëntie te verhogen en te zorgen voor regelgeving. Deze personen zullen leren oplossingen te beoordelen, meten, toepassen en communiceren voor een effectief beheer van infrastructuren, IT-afdelingen en datacenters.

Loopbaanwisselaars of mensen met een bachelordiploma op een niet-gerelateerd gebied verdienen eerst hun Bridge (Master of Science in Cyber ​​Security). Dit bridge-programma biedt het fundamenteel leer- en cybersecurity-raamwerk voor het bevorderen van de ontwikkeling van vaardigheden op graduaatniveau in dit masterprogramma.

Graadresultaten

Verbeter uw vaardigheden in IT en beveiliging
Afgestudeerden van dit online-masterprogramma voor cybersecurity hebben de mogelijkheid om de hackers met Halos ™ -methodologie toe te passen. Hackers met Halos ™ is een uitgebreid netwerk van zeer bekwame professionals en wit-hat penetratietesters die opereren vanuit een christelijk wereldbeeld. De afgestudeerden zijn voorbereid om te dienen als marktleiders en zijn uitgerust om technische vaardigheden en hands-on ervaring met real-world data toe te passen voor serverbeheer op afstand, updates, aanpassingen en beveiliging. Verworven vaardigheden omvatten ook de mogelijkheid om kwetsbaarheden te analyseren, beoordelingen uit te voeren en zowel fysieke als virtuele omgevingen te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Wat je leert

Beyond Theoretical Learning, Intensive Hands-On Experiences
Studenten kunnen verwachten deel te nemen aan de volgende cursusonderwerpen:

  • Enterprise Security Infrastructure Design.
  • Technologie Implementatie van beveiligingsoplossingen.
  • Penetratietests en risicobeheer.
  • Enterprise Cyber ​​Law and Compliance Strategies.
  • Innovatie in beveiligingskaders.

Het masterprogramma cybersecurity eindigt met de culminerende cursus Cyber ​​Security Program Development, die studenten blootstelt aan de wettelijke en ethische uitdagingen, het beleid, de kaders en methodologieën voor het bouwen van een effectief uitgebreid cyberbeveiligingsprogramma. Door deze hands-on ervaring leren studenten beheersen en leiden in het identificeren van hardware, software en applicatie-eisen voor de beveiliging van intellectueel eigendom, klantgegevens en middelen van een organisatie.

Carrière resultaten

Speel een onschatbare rol in de beveiliging van een organisatie
Potentiële carrièremogelijkheden met een cyberbeveiligingsgraad omvatten bedrijfsinformatiebeveiligingsfunctionaris (CISO), corporate security officer (CSO), directeur beveiliging, senior beveiligingsingenieur / architect, beveiligingsmanager, senior ontwikkelaar van beveiligingsapplicaties en informatiebeveiligingsanalist. Deze cyberbeveiligingsrollen zijn sectorbreed, omdat afgestudeerden goed voorbereid zijn om in alle sectoren te werken, zoals gezondheidszorg, financiën en de overheid.

Programmalocaties

Online
Streven naar een volgende generatie onderwijs met een online diploma van Grand Canyon University . Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen waarmee je altijd en overal kunt studeren. GCU biedt het meest ervaren leiderschap bij het leveren van online-opleidingen. Voltijds docenten en volledig opgeleide adjunct-instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring op hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, bieden onze online lessen een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende hogescholen, in veelgevraagde werkgebieden. Klassen beginnen vaak.

Avond
Grand Canyon University avondprogramma's van Grand Canyon University beantwoorden aan de eisen van professionele professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze nachtklassen komen slechts één keer per week samen en bieden de interactie en bespreking van een typisch universiteitsklas. Nachtklassen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten en bieden een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avondcohort ga je met dezelfde carrière-gerichte klasgenoten door je opleiding, wat een gelegenheid biedt om te netwerken en relaties te smeden die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, waaronder onze hoofdcampus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet