MSc in Computing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

JoHo

De M.Sc. in Computing biedt een keuze van de Majors, ontworpen om afgestudeerden te rusten met een scala van geavanceerde vaardigheden, die hen in staat stellen om kwalitatief hoogwaardige software en systemen die oplossingen voor het bedrijfsleven en de economie te leveren produceren. Blootgesteld aan de nieuwste ideeën en de beste industriële praktijk, de studenten krijgen de kans om de analytische, creatieve en kritische vermogens, evenals verwerven van nieuwe technieken en ervaring te scherpen. Het belang van een ontwikkeld bewustzijn van de professionele verantwoordelijkheden, vereist in de software engineering beroep, wordt ook benadrukt.

Afgestudeerden van het programma zal goed gepositioneerd zijn om hun carrière verder te ontwikkelen in een snel veranderende industrie.

DYU

Wie komt in aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor toepassing op dit programma moet je een graad in Computer Science, Computing, Computer Applications of een verwante discipline met een resultaat gelijk aan een Second Class Honours Degree (Ierland) vast te houden. Kandidaten met aanzienlijke ervaring in het ontwikkelen sectoren software, naast een primaire mate Honours anderszins discipline, kan ook worden overwogen voor binnenkomst. Kandidaten wier eerste taal niet Engels is vereist zal zijn om het bewijs van een Engels taal kwalificatie in te dienen. Voor meer informatie over toelatingseisen raadpleeg onze website.

Keuze van de Majors

Cloud Computing - biedt studenten met een uitgebreide kennis en vaardigheden in de internationale prioritaire gebieden zoals cloud architectuur, cloud security, data mining en netwerken. Het programma geeft studenten de flexibiliteit om extra opties te selecteren en te specialiseren in hun gekozen gebied door het invullen van een aanzienlijke technische cloud onderzoeksproject. Dit programma zal ervaren, technologie bewust experts aan de groeiende nationale behoeften in Cloud Computing technologie te voldoen, met de mogelijkheid om oplossingen die de technische en economische voordelen van cloud computing te benutten voor de implementatie van. IBM is de DCU Strategic Enterprise Partner voor de MCM-programma (Cloud).

Software Engineering - Dit programma is gericht op software engineering professionals met extra cutting-edge vaardigheden uit te rusten om kwalitatief hoogwaardige software en systemen die waarde leveren aan het bedrijfsleven en de economie te produceren. deelnemers aan het programma ook de mogelijkheid om hun kennis te verbreden door het selecteren van opties, die hun waardering van de nieuwste ideeën te verbeteren en hen in staat stellen om verder te gaan en te diversifiëren hun verzorger in een snel veranderende industrie.

Veiligheid & Forensische Computing - in de afgelopen jaren, technologisch-bevoegde criminelen steeds uitgebuit nieuwe technologieën bij het plegen van strafbare feiten. Onderzoek van dergelijke criminaliteit heeft geleid tot opkomst van een belangrijke specialisatie, genaamd "forensische computing", die de opsporing, opslag, analyse en tentoonstelling van digitaal bewijsmateriaal gaat op een juridisch toelaatbare manier. Deze belangrijke rust afgestudeerden voor het uitvoeren van deze geavanceerde technische werkzaamheden, terwijl ook het verkennen van effectieve methoden om te helpen bij de preventie van dergelijke criminaliteit.

Gegevens Analytics - technologieën zoals internet, sensor netten, social media en cloud computing zijn het genereren van triljoen bytes aan data per dag, waarvan pareltjes van kennis kan worden gewonnen om processen te verbeteren en het genereren van waarde. Deze belangrijke, geleverd in samenwerking met toonaangevende spelers in de industrie, bouwt voort op de School deskundigheid op lange termijn in DA (ModSci Group), evenals zijn recente deelname aan de SFI-gefinancierde centrum (inzicht), en heeft als doel om studenten te voorzien met een diepe begrip van de problematiek, technieken en instrumenten, moeten grote hoeveelheden ruwe data onderzoeken en relevante informatie te extraheren. Studenten maken kennis met de uitdagingen van het omgaan met grote heterogene gegevensbronnen en met de wetenschappelijke methodes om bruikbare kennis uit deze te halen.

Structuur

De M.Sc. in Computing, (met Major), is ontworpen in een kalenderjaar van de full-time studie worden afgerond. Het bestaat uit twee (full-time) onderwezen semesters, gevolgd door een praktisch project, afgerond tussen mei en begin september. De volgende intake voor dit programma zal worden september 2017.

DCU biedt een aantal beurzen aan internationale studenten per jaar. Om in aanmerking te komen om een ​​aanvraag voor een beurs van DCU moet u eerst van toepassing zijn op en ontvang een aanbieding voor een DCU masteropleiding.

Solliciteer online voor september 2017 toegang aan www.pac.ie/dcu met behulp van de PAC-code DC836

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, we ... Lees meer

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, well-researched curriculum delivered in world-class facilities. We are noted for having an entrepreneurial, innovative and creative culture... Lees Minder