MSc in Cloud Computing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Cloud Computing

MSc Cloud Computing biedt gespecialiseerde studie van Cloud Computing. Dit is een groeiend gebied om het aanpakken van de problematiek van collaborative werken met data centraal opgeslagen, hetzij in huis of extern. De prijs is opgebouwd rond een kern van netwerken op CCNP niveau, het netwerk onderwerpen gebruiken Cisco-netwerkapparatuur en ondersteunend materiaal geleverd door Cisco Systems Inc.

Virtualisatie, server-side technologieën en mobiele / draadloze technologieën worden onderzocht in het kader van ondersteunde mobiele werknemers in een bedrijfsomgeving.

Toelatingseisen

Een undergraduate degree Honours BSc / Beng (2.2 of hoger) in een verwante Computing onderwerp, of in telecommunicatie of Electronic Engineering met Telecom / Network modules van een Britse universiteit, of de internationale equivalent.

Kandidaten met de nodige ervaring in netwerken en / of beroepskwalificaties zal ook worden overwogen op voorwaarde dat zij kunnen voldoen aan de universiteit dat ze in staat om te reageren op de uitdaging van de postdoctorale studie zijn.

Als uw eerste taal niet Engels is, moet u aantonen dat u vloeiend genoeg om te gaan met de cursus zijn. Een minimale score van IELTS 6 of TOEFL 550 (213 computer-based) is vereist bij normaal gebruik.

Belangrijkste kenmerken

 • Gelegenheid tot Cisco-certificering te krijgen CCNP (Cisco Certified Network Professional) norm
 • Gegeven met behulp van up-to-date specialist Laboratories
 • Bestudeer de nieuwste technologieën die de industrie is en zal worden met behulp

Inhoud

In je eerste studie fase, de PGCert, zal je vijf modules -dit 2 weken voorstudie cursus omvat, gevolgd door vier core modules te bestuderen, de voltooiing van deze modules maakt u in aanmerking voor een PGCert. In de tweede fase van de, PgDip bestudeer je nog eens vier modules. Zodra u deze 9 modules hebt voltooid, kunt u het proefschrift fase start in aanmerking te komen voor een MSc.

Op het afronden van de PGCert of PgDip podium heb je de mogelijkheid om een ​​stage van maximaal 12 maanden te ondernemen. De plaatsing moet worden gestart en afgerond voordat u uw proefschrift te starten. U zal uw award eindigen door het invullen van een proefschrift over een netwerk gerelateerd onderwerp.

Core modules

 • CE00727-7 Networking Concepts (Twee weken pre-registratie)
 • CESCOM10227-7 Research Methods
 • CE00789-7 Professional Switched Networks
 • CESCOM10187-7 Network Security
 • CESCOM10209-7 Mobile Computing and Wireless
 • CESCOM10192-7 Virtualisatie
 • CESCOM10191-7 Server Side Technology
 • CE00666-7 Professional Routed Networks
 • CE001120-7 Handhaving van een geconvergeerde IP-netwerk
 • CESCOM10207-7 Proefschrift (60 studiepunten)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 1914 we have offered vocationally inspired education relevant for the age. Back then our focus was on mining and ceramics. But times have changed and we have too. Now we’re delivering everything ... Lees meer

Since 1914 we have offered vocationally inspired education relevant for the age. Back then our focus was on mining and ceramics. But times have changed and we have too. Now we’re delivering everything from Computer Games Design to Forensic Science. Lees Minder