Lees de Officiële Beschrijving

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien een Master of Science in Accounting (MSA) en Bereid je voor voor je CPA
Bereid je voor voor een geavanceerde carrière in bedrijfs- of publieke boekhouding bij de Master of Science in Accounting in de Grand Canyon University (GCU). Aangeboden door de Colangelo College of Business, biedt dit uitgebreide MSA-diploma programma u de mogelijkheid om uw vaardigheden te ontwikkelen in financiële verslaggeving, belastingen en audits tijdens het voorbereiden op uw Uniforme CPA-examen. Ontworpen voor studenten met een bachelor in boekhouding, biedt dit versnelde pad naar leren een robuuste basis die juridische en ethische praktijk bevordert voor accountants en managers die zich houden aan beleid van de Sarbanes-Oxley (SOX) Act.

De Master of Science in Accounting kijkt naar een breed scala aan boekhoudkundige onderwerpen en principes, waaronder de belangrijkste grondslagen van de publieke boekhoudpraktijk, economie en marketing. Verken boekhoudkundige onderzoeksmethoden naast geavanceerde management- en kostenrekeningkundige concepten. Deze meesters in het accounting programma culmineren met een geavanceerde beoordeling van concepten die typisch zijn opgenomen in het Uniform CPA Exam.

degree Outcomes

Bestudeer geavanceerde boekhoudpraktijken
De meesters in boekhouding verbeten uw begrip op het gebied van financiële boekhouding en rapportage die van invloed is op bedrijven, partnerschappen, non-profitorganisaties, overheids- en internationale activiteiten. Gebruik actief onderzoek en de toepassing van kwantitatieve methoden die ruwe gegevens omzetten in nuttige informatie.

De succesvolle afronding van het Uniforme CPA-examen is een vereiste stap voor het behalen van een CPA-licentie uit uw woon- of praktijkstaat. In het unieke MSA-diploma van GCU worden meerdere cursusuren gewijd aan uw voorbereiding op het Uniforme CPA-examen. U wordt sterk aangemoedigd om binnenkort na de afstudeerprocedure te proberen om uw potentieel voor succes te maximaliseren.

Wat je leert

Neem uw boekhouding op het volgende niveau
De Master of Science in Accounting verkent een breed scala van onderwerpen en leerdoelen, waaronder:

  • Accounting onderzoeksmethode voor het onderzoeken van de FASB codificatie, Internal Revenue Service regelgeving en internationale financiële verslaggeving normen
  • Manageriële boekhoudkundige concepten en procedures voor interne rapportage, kostengedragsanalyse, systeemontwikkeling, budgettering en prestatie evaluatie
  • Financiële zakelijke beslissingen, inclusief prognoses, ontwikkeling van pro-formas en beheer van werkkapitaal en fondsenwerving
  • Belastingbegrippen inclusief bedrijfs-, individueel-, boedel- en trustbelastingen
  • Auditing procedures en forensische boekhoudkundige concepten
  • Leadership modellen en theorieën geëvalueerd door een verscheidenheid van inzichten en standpunten
  • Bevorder en bevorder ethisch en maatschappelijk verantwoorde bedrijfspraktijken

Uitkomsten carrière

Advanceer uw carrière in boekhouding
GCU's meesters in boekhouding bereidt u voor om te concurreren voor geavanceerde managementposities in bedrijfs- of publieke boekhouding. Gemeenschappelijke carrières zijn onder meer Chief Financial Officer, VP of Accounting, Accountant, Senior Accountant, Accountant Manager, Certified Public Accountant (CPA) en Business Executive.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet