MSc in boekhouding en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

In lijn met de strategische doelstellingen CSUC en de nationale behoefte aan gekwalificeerde en deskundige professionals, het doel van het MSc programma is om professionals die ethische ontwikkelen en te beschikken over een geïntegreerde kennis van de boekhouding en financiën die nodig zijn voor het beheer en de duurzame prestaties van de hedendaagse bedrijven en organisaties .

Doelstellingen van het programma

De doelstellingen van de MSc. Accounting and Finance programma zijn:

 • Om afgestudeerden met een gedegen kennis van de moderne boekhouding en financiën praktijken en modellen voor effectief en ethisch beheer van organisaties.
 • Om afgestudeerden begrip bij de toepassing van empirische modellen, theorieën en kernbegrippen in de boekhouding en financiën te verbeteren.
 • Om het probleem op te lossen en analytische vaardigheden van de afgestudeerden die nodig zijn voor business / financiële analyse en onderzoek in de boekhouding en financiën te ontwikkelen.
 • Om de kennisbasis van studenten in geïntegreerde boekhouding en financiën te verbreden; waardoor het MSc. Accounting and Finance afstuderen het extra voordeel van meer natuurlijk vrijstellingen in de programma's van beroepsorganisaties.

Toelatingsvoorwaarden

Om toegelaten te worden tot de MSc Accounting and Finance Program, moet de kandidaat een van de volgende van een erkende universiteit of Professional Body te houden:

 • BSc./ BBA / BA in Accounting en / of financiën, B. Koophandel en / of Finance graden (ten minste 2e klas Lower Division)
 • Andere undergraduate degree, ten minste 2e klas Upper Division; 2e klas lagere divisie mate kan worden beschouwd afhankelijk van de prestaties te interviewen.
 • Final Certificate of de ICAG, ACCA en soortgelijke beroepskwalificaties.
 • Post-graduate certificaten in Accounting en / of financiën
 • De Raad van Graduate Studies kunnen proeven of gesprekken te voeren om de geschiktheid van de studenten voor het programma te bevestigen.

Vergoedingen voor Internationale Studenten 2017/2018 Academisch Jaar

Honorarium USD $
tution 2,443.00
Andere kosten
a) ID-kaart 3.00
b) Universiteitsdoek 19.00
c) medisch onderzoek 14.00
d) verblijfsvergunning 180.00
Totaal 2,659.00

Betalingsinstructies:

 1. Betaal minimaal 50% van de vergoedingen voor of vóór inschrijving
 2. Betaling dient te worden gedaan op de Christian Service University College Account bij elke vestiging van de Societe Generale Bank in Ghana
 3. Stuur een gescande kopie van het Bankadvies naar finance@csuc.edu.gh
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Christian Service University College is devoted to excellence in teaching, learning and research and to developing leaders in many disciplines who make a difference globally. The University, which is ... Lees meer

Christian Service University College is devoted to excellence in teaching, learning and research and to developing leaders in many disciplines who make a difference globally. The University, which is based in the Ashanti Region of Ghana, Kumasi, has graduated over 5,000 degree candidates, including undergraduate, graduate, and professional students. Lees Minder