MSc In Arts and Creative Industries Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Sinds 2004 dankzij de expertise van de Creatieve Industrieën

Frankrijk is uniek in zijn rijkdom aan cultureel erfgoed en zijn levendige creatieve sector. Dit land, beroemd om zijn 'culturele uitzondering', ondersteunt een grote verscheidenheid aan producties. Frankrijk identificeert een uniek begrip van artistieke, culturele en creatieve goederen die hen wereldwijd onderscheidt. Kunstenaars en makers zullen worden uitgenodigd om met de studenten te praten om hen de diversiteit van het vakgebied te laten zien en hen aan te moedigen om geïnspireerd te worden door hun visie.

Waarom kiezen voor dit programma?

  • Franse geest

Haal het beste uit ons artistiek, cultureel en creatief organisatiesbeheer. Frankrijk is uniek in zijn rijkdom aan cultureel erfgoed en zijn levendige creatieve sector. Dit land, beroemd om zijn 'culturele uitzondering', ondersteunt een grote verscheidenheid aan producties, hier wordt cultuur niet gezien als eenvoudig een handelsartikel zoals elk ander. Frankrijk identificeert een uniek begrip van artistieke, culturele en creatieve goederen die hen wereldwijd onderscheidt.

  • Academische en professionele expertise

Het programma wordt beheerd door de Creatieve Industrieën

Van prestigieuze kunstinstellingen tot kleine dynamische creatieve bedrijven, we hebben veel partners in de kunst-, cultuur- en creatieve industrie die actuele kennis, actuele discussies en trends bieden, via workshops, bezoeken en studiereizen. Deze professionals garanderen een hoge kwaliteit van contextueel leren en netwerken om toegang te krijgen tot de markt.

  • Innovatieve pedagogie: cursus en studiereizen ter plaatse

Lesgeven is meeslepend, het put uit onderzoeksexpertise, maar heeft ook sterke banden met professionals, met behulp van methoden zoals on-site cursussen in kunst, cultuur en creatieve organisaties, practitioner workshops met veel merknamen, studiereizen (Franse Rivièra, Creatief Frankrijk. ..) en projecten voor organisaties op creatief gebied.

  • Internationaal Seminar

Meer dan twee weken internationale experts op het gebied van kunst

  • Vergaderingen met makers

Kunstenaars en makers zullen worden uitgenodigd om met de studenten te praten om hen de diversiteit van het vakgebied te laten zien en hen aan te moedigen om geïnspireerd te worden door hun visie. Tijdens gezamenlijke seminars ontmoeten onze studenten andere studenten van kunst- en cultuurscholen, zoals ontwerpers van de Ecole Nationale Supérieure des Arts Décoratifs.

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het op zich nemen van een diploma zowel motivatie als persoonlijk en financieel engagement vereist. Om u te helpen uw eigen weg te vinden naar uw droomcarrière biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Deze beurs is beschikbaar voor studenten uit de Verenigde Staten van Amerika , die een diploma van een Amerikaanse universiteit hebben behaald en die willen toetreden tot het ISLI MSc-programma . Deze beurs wordt toegekend in de herinnering Kirsten Hoey, een getalenteerde alumnus van het ISLI-programma. Elk jaar ontvangt een geselecteerd aantal Amerikaanse studenten met uitstekende academische records 50% korting op hun collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten een motivatiebrief online indienen die wordt ingediend bij de familie van Kirsten HOEY en de directeur van het MSc-programma.

Het Kristen Hoey Scholarship kan niet worden gecumuleerd met andere beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder

Accreditaties