MSc Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze MSc is ontworpen met uw carrière in het achterhoofd - en biedt een breder scala aan arbeidsmogelijkheden door de vaardigheden en praktijk aan te bieden om uw carrière te versnellen of u voor te bereiden op een nieuwe start. Het is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), de Britse beroepsvereniging voor human resource managers, en introduceert u de theoretische en praktische zakelijke vaardigheden die u op de werkplek nodig hebt.

De CIPD-accreditatie van ons programma stelt u in staat lid te worden van het instituut, waardoor u toegang krijgt tot netwerkmogelijkheden, belangrijke contacten en middelen die uw toekomstige carrière ten goede komen. Het biedt u ook de basis om in de toekomst een hoger professioneel niveau van CIPD-lidmaatschap te bereiken. Het online studentenresource-gebied van het CIPD omvat studietips, exameninformatie, HR-factsheets, online tijdschriften, een HR-professionele kaart en speciale discussieborden.

Door het onderzoekgestuurde onderwijs dat wordt gegeven door het team van toonaangevende experts van de Sheffield University Management School , krijgt u een grondig inzicht in de rol die human resources spelen in moderne organisaties. Je onderzoekt de implicaties van verschillende organisatorische, financiële, politieke, juridische en sociaal-economische omgevingen voor het management van mensen op het werk. Je zult ook leren over best practice-benaderingen voor een breed scala aan human resource management-zaken, zoals beloning en beloningen, diversiteit, prestatiebeheer, welzijn en internationaal human resource management.


De cursus

Onze MSc in Human Resource Management wordt voltijds onderwezen over twee semesters. Tijdens het derde semester starten studenten een managementproject. Het programma wordt geleverd door een combinatie van lezingen, seminars, casestudy's, groepswerk voor samenwerkend leren en webgebaseerde discussiegroepen. We organiseren ook vaardigheidssessies, ontworpen om u vertrouwd te maken met praktische uitdagingen waarmee HR-professionals worden geconfronteerd en bieden u vaardigheden en kennis die u nodig heeft in uw toekomstige loopbaan. Studenten worden beoordeeld via individuele opdrachten, groepsprojecten, examens en het managementproject.

Er is ook de mogelijkheid om een ​​organisatorisch project te ondernemen, waardoor u echte werkervaring binnen een bedrijf krijgt.
Het programma wordt geleverd door medewerkers van het Human Resource Management van Sheffield University Management School

De cursus begint in september en duurt 12 maanden.

modules


Core modules:

 • Onderzoeksmethoden
 • Mensen in organisaties beheren
 • Professionele ontwikkeling
 • Industriële relaties
 • Werknemer en organisatieontwikkeling
 • Human Resource Studies voor medewerkers
 • Internationale Human Resource Studies
 • Proefschrift

Optionele modules:

 • Boekhouding en financieel beheer
 • Foundations of Leadership and Teamwork
 • Strategisch management
 • Geavanceerde onderwerpen in leiderschap: toonaangevend in uitdagende tijden


De kandidaat

Onze MSc in Human Resource Management is ontworpen om een ​​beroep te doen op studenten met verschillende achtergronden. Of je nu al werkt in human resource management of de neiging hebt om dit te doen, dit programma biedt je de mogelijkheid om professionele erkenning te krijgen en je carrière vooruit te helpen. Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met werkgevers.


Je hebt een 2: 1 graad of een erkende professionele kwalificatie, gecombineerd met de wens om meer te weten te komen over de principes en praktijken van people management. Voor buitenlandse studenten is de standaard Engelse vereiste voor Sheffield University Management School IELTS 6.5 met minstens 6 in elk onderdeel of equivalent.


De school

Sheffield University Management School is er trots op in de top één procent van bedrijfsscholen in de wereld te zijn dankzij een prestigieuze Triple Crown-accreditatie (AMBA, EQUIS, AACSB). Het spectaculaire, door de architect ontworpen gebouw van de school bevindt zich in het groene Broomhill, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 15 minuten rijden van het Peak District, wat een zeer hoge kwaliteit van leven voor u biedt.


We zijn door onderzoek gestuurd, dynamisch en vooruitstrevend. De school streeft ernaar dat elke afgestudeerde werkklaar is, zowel in theorie als in de praktijk. Onze academici van wereldklasse werken heel hard om dit te garanderen.

Er is ook een speciale carrièreservice beschikbaar om studenten te ondersteunen en om u in contact te brengen met organisaties. De employabilityhub fungeert als een belangrijke interface tussen managementstudenten en de externe wereld. Het is een toegewijde dienst die de inzetbaarheid van studenten wil verbeteren door hen ontwikkelingskansen te bieden, waaronder postdoctorale projecten, stages, postacademische internationale zomerscholen, beroepsverenigingen en banen.


Beurzen

Bezoek de volgende website voor meer informatie over beurzen. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Lees meer

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Lees Minder