MSc Human Factors and Ergonomics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze MSc in Human Factors and Ergonomics wil studenten voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om producten, banen / taken en omgevingen vanuit menselijk oogpunt te ontwerpen. Als u geïnteresseerd bent in mensen, technologie en design, dan is dit misschien de cursus voor u.

In deze cursus leer je over een scala aan menselijke kenmerken (fysiek, cognitief, sociaal en emotioneel) in relatie tot onze interacties met banen, omgevingen, producten, diensten en andere mensen. Je studeert af met een postgraduate kwalificatie die steeds aantrekkelijker wordt in de branche en biedt de nodige kennis en vaardigheden om menselijke factoren voor de 21ste eeuw aan te pakken.

Belangrijkste feiten

 • Deze cursus is geaccrediteerd als de onderwijskwalificatie voor het Lidmaatschap van deInstituut voor Ergonomie en Menselijke Factoren.
 • Veel van onze afgestudeerden zijn gaan werken in adviesbureaus en spraakmakende bedrijven zoals WS Atkins, Network Rail, Jaguar LandRover, BAE Systems, Rolls Royce enz.
 • Er zijn veel mogelijkheden om je studie binnen de afdeling voort te zetten via een uitgebreid PhD-programma binnen de onderzoeksgroep Human Factors.
 • De faculteit Ingenieurswetenschappen staat op de derde plaats in het VK voor onderzoeksbevoegdheid in het kader van REF 2014, het Research Excellence Framework van de Britse overheid. Meer dan 98% van het technisch onderzoek is gerangschikt van internationale kwaliteit, met 85% beoordeeld als wereldleider of internationaal uitstekend.
 • Afgestudeerden van de Human Factors and Ergonomics MSc kunnen na een vierjarige werkervaring een volledig lidmaatschap krijgen bij de Human Factors and Ergonomics Society (HFES).

Cursus details

Naarmate technologie steeds complexer en doordringender wordt in onze samenleving, zijn het de 'menselijke factoren' in het ontwerp van engineering die vaak succes of mislukking dicteren.

De diversiteit in mensen - in capaciteiten, beperkingen, ervaringen, verwachtingen, gedrag, enzovoort - creëert vele uitdagingen voor onderzoekers en praktijkmensen in de industrie. Door een 'mensgerichte' aanpak aan te nemen, kunnen er veel voordelen zijn voor klanten en / of werknemers, zoals een betere bruikbaarheid van producten, efficiëntere werkprocessen, veiligere omgevingen, boeiender productervaringen, enzovoort.

Door menselijke factoren en ergonomische kwesties te verwaarlozen, zullen bedrijven waarschijnlijk grote betrouwbaarheidsproblemen, ongevallen, arbeidsverhoudingsproblemen en niet-succesvolle introducties van producten en technologie tegenkomen.

Cursusinhoud

Deze MSc-opleiding van 12 maanden vereist 180 studiepunten materiaal, waarvan er 120 worden afgenomen als onderwezen modules in de herfst- en de lente semesters. Deze modules bieden een theoretische basis voor specifieke onderwerpen met betrekking tot menselijke factoren en ergonomie en vervolgens om praktische vaardigheden te ontwikkelen voor de toepassing van kennis. Uw leren zal meestal worden gestructureerd rond lezingen, seminars, workshops, laboratoriumsessies en groepswerk.

Gedurende de zomerperiode zul je een individueel onderzoeksproject met 60 credits uitvoeren, dat is bedoeld om je te helpen je kennis, methodologie en praktische vaardigheden te integreren op een gebied dat jouw interesses weerspiegelt. Veel van onze studenten voeren deze projecten uit in samenwerking met een industrieel bedrijf, gebaseerd op onze vele onderzoekslinks binnen de Human Factors Research Group.

Deeltijdoptie en accreditatie

Het is mogelijk om de cursus in deeltijd te volgen over een periode van twee tot drie jaar en verschillende studenten volgen deze route met succes elk jaar. In dit geval kunt u de modules kiezen die passen bij uw individuele omstandigheden voor elk semester volgens het tijdschema van de universiteit. Meestal moet een deeltijdstudent twee dagen per week aanwezig zijn op de universiteit.

De cursus is geaccrediteerd door de onderwijskwalificatie voor The Institute of Ergonomics and Human Factors.

modules

De MSc biedt een reeks modules die specifiek zijn ontworpen om fundamentele kennis en praktische vaardigheden in menselijke factoren en ergonomie te bieden.

Kernmodules

 • Fysieke ergonomie (herfst): 10 credits
 • Cognitieve ergonomie (herfst): 10 credits
 • Human-Computer Systems (lente): 10 credits
 • Hedendaagse kwesties in menselijke factoren en interactieve systemen (lente): 10 credits
 • Studeren aan menselijke prestaties (herfst): 20 credits
 • Geavanceerde methoden in menselijke factoren (lente): 10 credits
 • Simulatie en Digital Human Modeling (herfst): 10 credits
 • Risico- en veiligheidswetenschappen voor ingenieurs (lente): 10 studiepunten
 • Systeemtechniek en menselijke factoren (herfst): 10 credits
 • Postgraduate Project (zomer): 60 studiepunten

20 credits van optionele modules worden in het voorjaarssemester uit de onderstaande groep gehaald.

U kunt ook optionele modules selecteren in Psychologie, Engineering, Management, IT, Gezondheidswetenschappen of een andere discipline in een relevant onderwerp, onder voorbehoud van de goedkeuring van de cursusleider.

Optionele modules

 • Geavanceerde methoden in de psychologie (lente): 20 studiepunten
 • Biomechanica (lente): 10 credits
 • Applied Psychology: Road User Behavior (lente): 10 credits
 • Fundamentals of Information Visualization (lente): 10 credits
 • Information Visualization Project (lente): 10 credits

Houd er rekening mee dat alle moduledetails kunnen worden gewijzigd.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Onze afstuderende MSc-studenten zijn erg in trek bij werkgevers.
Een aantal technologiegedreven bedrijven (bijv. Jaguar LandRover, BAE Systems, Rolls-Royce, AWE) hebben regelmatig contact met medewerkers van de afdeling die op zoek zijn naar hooggekwalificeerde en bekwame personen.

Deze MSc-cursus biedt je niet alleen de kans om een ​​bevredigende carrière binnen de industrie en aanverwante gebieden na te streven, maar biedt ook een uitstekende basis voor verder onderzoek en een aanzienlijk aantal van onze studenten zetten hun studie voort naar PhD-niveau en daarbuiten.

De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat is gericht op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2016 had 87,5% van de postdocs in de afdeling die beschikbaar waren voor werk, binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 24.300, waarbij het hoogste £ 26.000 was.

* Bekende bestemmingen voor post-universitaire studenten met een hogere graad van thuis, 2015/16. Lonen worden berekend op basis van de voltijdbanen in het Verenigd Koninkrijk.

Loopbaanvooruitzichten en inzetbaarheid

De University of Nottingham is uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor afgestudeerden, tegen 2017 The Times en The Sunday Times Good University Guide.

De universiteit van Nottingham wordt consequent genoemd als een van de meest doelgerichte universiteiten door de meest vooraanstaande Britse werkgevers * en kan je een voorsprong bieden als het gaat om je carrière.

Onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice biedt een scala aan diensten, waaronder adviessessies, werkgeversevenementen, personeelsbeurzen en vaardigheidsworkshops - en als je eenmaal bent afgestudeerd, heb je toegang tot de dienst voor het leven.

* De Graduate Market 2013-2017, High Fliers Research

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: een hoge 2: 2 of gelijkwaardig
 • IELTS: 6.0 (niet minder dan 5.5 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder