MSc Health

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Health

Cursus details

Effectieve gezondheids- en veiligheidspraktijken vormen een integraal onderdeel van het succes van elke organisatie. Of u nu werkt als operations manager, officemanager, ingenieur of technicus, u zult betrokken zijn bij het opzetten en onderhouden van een veilige werkomgeving. We zullen uw kennis ontwikkelen over hoe verschillende organisaties verschillende niveaus van veiligheidsprocedures gebruiken en u beoordeelt hun impact op het bedrijf als geheel.

Door een organisatie in zijn geheel te onderzoeken, verkrijgt u een brede kennis van andere afdelingen zoals marketing, verkoop en human resources en hoe deze worden beïnvloed door de procedures en processen die u implementeert. U zult ook uw begrip van de technische en menselijke aspecten van gezondheid en veiligheid verbeteren, leren identificeren of problemen werden veroorzaakt door machine-storingen of verkeerd inschatten door mensen.

U kunt onze MSc of PG Dip bestuderen om een ​​erkende IOSH-accreditatie (Institution of Occupational Safety and Health) te behalen. Als je al met succes een IOSH-geaccrediteerd postdoctoraal diploma hebt behaald, biedt deze cursus je de kans om je kwalificatie om te zetten in een MSc door twee aanvullende onderzoeksmodules te bestuderen.

Voordelen van de cursus

Geaccrediteerd door de instelling voor arbeidsveiligheid

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving.

Kandidaten die een door IOSH geaccrediteerde PGDip Health hebben voltooid

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Na voltooiing van deze cursus kom je in aanmerking voor een graduaat lidmaatschap van IOSH. U kunt dan beginnen met werken aan uw portfolio en een professioneel ontwikkelingsplan om de status van gecharterde veiligheids- en gezondheidsdeskundige te verkrijgen. Dit kan u helpen een nieuwe carrière in gezondheid en veiligheid te smeden of het kan uw huidige promotievooruitzichten in de sector verbeteren. U kunt gezondheids- en veiligheidstrainingsprogramma's opstellen en veiligheidsmaatregelen treffen voor een groot aantal bedrijven en industrieën in binnen- en buitenland.

  • Gezondheid en veiligheid Manager
  • Faciliteiten manager
  • Risico manager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Ergonomie

Onderzoek hoe de werkrelatie tussen bestuurder, machine en omgeving kan worden aangepast voor efficiëntie en veiligheid, inzicht in de ontwerpkenmerken en milieustressoren die kunnen optreden.

Gezondheid

Bestudeer de vereisten die worden gesteld aan organisaties om te zorgen voor wettelijke naleving om het beheer van gezondheids- en veiligheidsrisico's mogelijk te maken en om goede praktijken kritisch te relateren aan de wettelijke vereisten, zodat naleving kan worden bereikt.

Sensible Risk Management

Ontwikkel de kennis van de meest voorkomende soorten gevaren, en het risicobeoordelingsproces en de vaardigheden bij het voltooien van verschillende soorten risicobeoordeling voor de geïdentificeerde gevaren.

Gezondheid op het werk

Focus op de gezondheidsaspecten die kunnen optreden als er geen goede werkplekken en -praktijken worden ontwikkeld, waarbij gekeken wordt naar zowel de fysieke als mentale gezondheid en naar concepten van welzijn.

Kwantitatieve risicoanalyse

Onderzoek kritisch het begrip risico als het product van waarschijnlijkheid en gevolgen. Ontwikkel kennis van de sterke en zwakke punten van de analysetechnieken en de datavoorwaarden voor kwantificering.

Onderzoeksmethoden in gezondheid

Verkrijg de theoretische basis en praktische vaardigheden die vereist zijn om kleinschalig onderzoek te voltooien. Leer hoe u een onderzoeksvoorstel schrijft, onderzoek uitvoert en gezondheidsgerelateerde gegevens analyseert.

Onderzoek

Uw kans om een ​​kleinschalig stukje onderzoek en / of ontwikkeling te ondernemen dat ten grondslag ligt aan uw leren.

Professionele oefening

Leer hoe u uw kennis en vaardigheden kunt toepassen op andere werkomgevingen of omgevingen.

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Acoustics Laboratory

Ons volledig uitgerust, state-of-the-art akoestieklaboratorium heeft echovrije en nagalmkamers, evenals moderne apparatuur voor ruisanalyse.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Laboratorium voor levensmiddeleninspectie

Ons hygiënisch laboratorium kan worden gebruikt om praktische inspectie-vaardigheden voor het voedselmonster te ontwikkelen.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op feb 2018

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder