MSc Health Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door UWE Bristol

Het gebruik van digitale technologie in de gezondheidszorg groeit in hoog tempo. Deze technologieën transformeren onze benadering van uitdagingen op het gebied van de gezondheidszorg op wereldschaal. Van het diagnosticeren en monitoren van ziekten zoals dementie tot diabetes tot het gebruik van slimme technologie om gezondheidsproblemen te behandelen die verband houden met de huidige bedreigingen voor het milieu, zoals water- en luchtverontreiniging.

Een vakoverschrijdend diploma

MSc Health Technology richt zich op studenten uit een breed scala van disciplines, van gezondheidszorg en biomedische wetenschap tot robotica en engineering. Wij zijn een van de eerste universiteiten in de regio die een dergelijke graad aanbieden.

Dit is een multidisciplinaire opleiding die de kloof tussen gezondheid en technologie overbrugt door beide werelden te combineren. De cursus behandelt een tekort aan vaardigheden in de branche voor AI, cyberbeveiliging en robotica in de gezondheidszorg, en biedt de mogelijkheid om uw inzetbaarheid en uw kennis te vergroten.

De graad biedt flexibiliteit om te kiezen uit een breed scala aan onderzoeksprojecten, afgestemd op uw interesses.

Flexibele toegangsroutes

De cursus is bedoeld voor mensen met een gezondheids- of wetenschappelijke achtergrond die op zoek zijn naar een carrière in digitale gezondheidszorg.

Als je een huidige niet-gegradueerde student bent die een wetenschappelijke of gezondheidsgerelateerde discipline studeert, bouw je voort op je bestaande diploma in een nieuwe, toekomstgerichte richting.

Ondernemers of STEM en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg kunnen ook profiteren door hun loopbaanperspectieven te verbeteren door middel van CPD en zakelijke kansen.

Ervaring uit de praktijk

Ontwikkel praktijkervaring uit de praktijk in de nieuwste faciliteiten, waaronder ons nieuwe technische gebouw en virtuele simulatielabs. Door je kennis toe te passen, breng je theorie in praktijk en breng je je passies tot leven.

Door samen te werken met onze Health Tech Hub is uw cursusinhoud up-to-date en aanpasbaar aan opkomende technologietrends. U profiteert ook van sterke industriële banden voor de deur, in het bloeiende technologiecentrum van Bristol.

hospital, healthcare, medical

Inhoud

Je zult studeren:

  • Innovatie voor de gezondheidszorg
  • AI / Robotica, toepassingen in de gezondheidszorg
  • Ziekte, diagnose en monitoring
  • Onderzoeksmethoden

Plus twee optionele modules van:

  • Geavanceerde AI en cyberbeveiliging
  • Assisted Robotics
  • Slimme detectie
  • Onderneming en gezondheid

De universiteit verbetert ons aanbod voortdurend door te reageren op feedback van onze studenten en andere belanghebbenden, om ervoor te zorgen dat het curriculum up-to-date wordt gehouden en onze afgestudeerden zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor de echte wereld. Dit kan leiden tot koerswijzigingen. Als wijzigingen in uw cursus worden goedgekeurd, zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een bachelordiploma hebben in een relevant onderwerp, zoals wetenschap, techniek, informatica of gezondheidszorg.

Internationale aanvragers

Voor landspecifieke toegangsvereisten vindt u uw land op de landeninformatiepagina's.

Engelse taalvereisten

Internationale en EU-aanvragers moeten een minimale algemene IELTS (academische) score van 6,5 hebben met 5,5 in elk onderdeel (of goedgekeurd equivalent *).

* De universiteit accepteert een groot aantal Britse en internationale kwalificaties in plaats van IELTS. Ga naar Engelse taalvereisten voor details over acceptabele tests en de vereiste cijfers.

Als je voldoet aan de academische vereisten, maar extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een van onze pre-zittingen Engelse cursussen volgen. Studenten die de pre-zittingen met succes hebben afgerond, kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder een IELTS of gelijkwaardig te hernemen.

Loopbaan / verdere studie

De cursus is ontworpen om te voldoen aan een vaardigheidskloof in de hedendaagse zorgmarkt. Werkgevers hebben afgestudeerden nodig die digitaal wendbaar zijn en sterke interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden hebben, die stevig zijn ingebed in deze MSc-cursus.

Aan het einde van de cursus heb je inzicht gekregen in hoe digitale technologie wordt gebruikt om chronische ziekten te voorkomen, diagnosticeren en behandelen. Ook ontwikkel je een sterk begrip van de toepassingen van kunstmatige intelligentie in de zorg.

Bereid je voor op een snelle carrière in gezondheidstechnologie. Van biotechnologie tot cyberbeveiliging en big data-analyse, deze cursus loopt voorop bij baanbrekende innovaties in digitale geneeskunde.

Bouw uw professionele netwerk van kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) op het gebied van gezondheidszorg, techniek en technologie. Het maximaliseren van verbindingen met lokale en nationale brancheverbindingen zal uw inzetbaarheid na uw masterdiploma versterken.

Als u een ondernemer of technologieprofessional bent, krijgt u een commercieel inzicht in digitale gezondheidszorg via onze ondernemingsmodules.

Graduate werkgelegenheid biedt een breed scala aan kansen in de gezondheidszorg, het onderwijs en de academische wereld, en velen gaan promoveren in de wetenschappen.

Onze prijswinnende carrièreservice helpt u uw werkgelegenheidspotentieel te ontwikkelen door middel van loopbaancoaching, een vacatureservice voor stages, stages, banen, wereldwijde kansen, vrijwilligerswerk en gemeenschapsactiviteiten plus ondersteuning voor ondernemersactiviteiten en toegang tot werkgeversevenementen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Lees meer

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Lees Minder