MSc Global Supply Chain Management en verandering (voltijd)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Global Supply Chain Management en verandering (voltijd)

Het wereldwijde Supply Chain Management and Change-programma is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar supply chain-experts die het belang van innovatie in zakelijk succes begrijpen. Het programma wordt gegeven in Venlo, een ondernemende stad op ongeveer 80 km van Maastricht, waardoor je de kans krijgt om je kennis in het industriële hart van de regio in praktijk te brengen.

Wat ga je leren?

Wereldwijd Supply Chain Management en Verandering neemt elementen uit verschillende disciplines om u een goed begrip te geven van wereldwijde supply chains en hun bredere positie in wereldwijde business en economie. Je verwerft de vaardigheden om een ​​'big picture'-overzicht te behouden van elke schakel in de supply chain terwijl je de leiderschapskwaliteiten hebt om veranderingsprocessen aan te sturen die de bedrijfsresultaten ten goede komen.

Aan het einde van het programma kunt u:

• effectieve supply chain planning uitvoeren,
• gebruik uw ondernemende en innovatieve vaardigheden om verbeterpunten te identificeren,
• effectief omgaan met leveranciers, kopers en klanten,
• werk in en beheer (internationale) teams.

Carriere vooruitzichten

Als afgestudeerde van dit opwindende nieuwe programma staan ​​er veel kansen voor je open. Het vermogen om wereldwijde supply chains te beheren en te verbeteren, maakt u van onschatbare waarde voor de project- en stafafdelingen van wereldwijde retail- en logistieke bedrijven. En de zakelijke en leiderschapskwaliteiten die u ontwikkelt, zullen u op het hoge niveau brengen van een hogere functie. Als u geïnteresseerd bent in het opstarten van uw eigen bedrijf, zal uw sterke gevoel voor ondernemerschap u vanaf het begin een stap voor zijn.

We verwachten dat afgestudeerden posities zullen vinden in:

  • multinationals,
  • start-ups,
  • adviesbureaus.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Maastricht University (UM) is the most international university in the Netherlands and, with 16,300 students and 4,300 employees, is still growing. The university stands out for its innovative educati ... Lees meer

Maastricht University (UM) is the most international university in the Netherlands and, with 16,300 students and 4,300 employees, is still growing. The university stands out for its innovative education model, international character and multidisciplinary approach to research and education. Lees Minder