Lees de Officiële Beschrijving

De MSc in Global Logistics, Operations en Supply Chain Management is ontworpen om u in staat te stellen een diepgaand inzicht te verwerven in de belangrijkste gebieden van kennis en filosofische benaderingen die het concept van het wereldwijde leveringsproces ondersteunen.

De programmafilosofie is om deze kennis en begrip van het specialistische gebied van supply change management te ontwikkelen, terwijl het stevig in een organisatorische context wordt geplaatst. De belangrijkste specialistische modules zijn het resultaat van zowel academische als professionele invloed op strategische veranderingsfactoren binnen het wereldwijde leveringsproces.

Onderwijs en evaluatie

Je wordt onderwezen door een mix van lezingen, seminars en workshops.

Beoordeling is gebaseerd op examens en cursussen, inclusief presentaties.

Wat zal ik bestuderen?

Naast de ontwikkeling van zowel specialistische als bredere organisatorische kennis, zullen het ontwikkelen van Global Management Competencies I en II uw persoonlijke ontwikkeling verbeteren door het verwerven van overdraagbare, intellectuele en persoonlijke vaardigheden, die met name gericht zijn op het ontwikkelen van managers met zowel emotionele, culturele als bedrijfsinformatie.

Het programma zal de ontwikkeling van een kritische appreciatie en reflectie van hedendaagse wereldwijde supply chain-proceskwesties vergemakkelijken, evenals mogelijkheden bieden om bestaande benaderingen van management en opkomende paradigma's (bijv. Duurzame supply chains) uit te dagen, terwijl het u in staat stelt na te denken over uw eigen persoonlijke ontwikkeling . De gekozen benadering om bepaalde specialismen te verbinden met algemene managementtheorie en persoonlijke ontwikkeling wordt gezien als een belangrijke ontwikkelingsbehoefte binnen het gespecialiseerde management van Global Supply.

Deze cursus combineert managementstudies met een sterke specialistische focus op operations, logistiek en supply chain management (LCSM). De gespecialiseerde LCSM-modules omvatten strategische inkoop, duurzame toeleveringsketens, verbetering van de toeleveringsketen en strategische partnerschappen. De cursus wordt afgesloten met een masterproef of, indien gewenst, met een adviesproject waarin u een probleem aanpakt waarmee een echte klant wordt geconfronteerd.

Dit programma is ook beschikbaar als MSc Global Logistics, Operations en Supply Chain Management met Advanced Practice, inclusief een stage of project.

Standaard toegangseisen

Een eerste graad, gelijk aan een 2: 2 (tweede klas) graad in eender welke discipline, hoewel ze betrekking kunnen hebben op Bedrijf en Management, Operations Management, Engineering of Transport.

Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 6.0 of gelijkwaardig.

Als u niet aan de academische vereisten voldoet

Kandidaten die niet over een dergelijke academische kwalificatie beschikken maar wel over een aanzienlijke ervaring in het werken in een bedrijfsorganisatie beschikken en / of over een relevante beroepskwalificatie beschikken, worden ook in overweging genomen.

U kunt solliciteren vanwege uw relevante werkervaring, maar u moet een duidelijke toewijding hebben voor een professionele carrière die een van de gebieden van logistiek, operationeel beheer of supply chain management omvat.

Je kunt ook in aanmerking komen voor onze Pre-Masters-cursussen. Dit zijn programma's die speciaal zijn ontworpen voor studenten die willen doorstromen naar een Masters-diploma.

Als u IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u mogelijk in aanmerking komen om deel te nemen aan onze Pre Sessional English voordat u dit programma start.

Loopbanen en verder onderzoek

Na het succesvol afronden van je cursus, kun je verdere professionele ontwikkeling en training volgen via Professional Pathways programma's. Deze worden gratis aangeboden aan onze afgestudeerden, van onze partner, QA.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op July 14, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
- VK / EU: £ 7,995 Internationaal: £ 14,500
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Discover Northumbria University London Campus

Are you management material?