MSc Global Accounting

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MSc Global Accounting

De MSc Global Accounting biedt een postdoctorale prijs met een sterke focus op inzetbaarheid. Het is ideaal voor studenten met een numerieke achtergrond die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een diepgaande specialistische kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van wereldwijde boekhouding, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar voortzetting, vooruitgang of omschakeling naar een carrière in de wereld. boekhouding.

Het masterprogramma is zo ontworpen dat je je cursus in een periode van 12 maanden kunt voltooien. Je ontwikkelt een breed begrip van de belangrijkste concepten in wereldwijde boekhouding met een strategisch perspectief in een wereldwijde context. De Business School is trots op de diepgang en praktische relevantie van de kennis die academici met praktische ervaring op haar programma's hebben geleverd om ervoor te zorgen dat onderzoek wordt samengevoegd met relevante real-life toepassingen. Je zult theoretische concepten en boekhoud- en financieringsmodellen toepassen op real-life case studies, in een online omgeving. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen.

De cursus biedt de ontwikkeling van diepgaande intellectuele en professionele kennis van financieel management van bedrijven, die wordt bestreken door een reeks modules over governance, sociale verantwoordelijkheid, risicobeheer, bankregulering, bedrijfsrapportering, financiën en prestatiebeheer. Met dit scala aan vakgebieden kunt u uw beroepskwalificaties en uw academische kwalificaties opnemen of voortzetten. Verder zul je waardevolle ervaring opdoen in onderzoek binnen je vakgebied door het afronden van een proefschrift, ook presentatie, communicatie, teamwork en kritische probleemoplossende vaardigheden.

Je kunt je studie-ervaring uitbreiden door te roteren over onze campuslocaties in het VK en Berlijn. Tijdens je verblijf op de ULaw Business School kun je modules voltooien op alternatieve campuslocaties en terugkeren naar je thuiscampus om je laatste module te voltooien. Visa-beperkingen en studievoorwaarden kunnen van toepassing zijn, maar u wordt tijdens het roulatieproces ondersteund. Neem contact met ons op ( study@law.ac.uk ) voor meer informatie over de optie Global Rotation. "

Cursus benodigd heden

  • 2.2 of hoger van een Britse bachelordiploma in een gecijferd gebied (bijv. Accounting, Finance of Business met Accounting of Finance)
  • Studenten die de volledige examenkwalificatie hebben behaald van een professionele accountantsorganisatie komen ook in aanmerking. Bijvoorbeeld;
    • ACCA / CIMA-papers: volledig examen gekwalificeerd (alle 14 papers voltooid)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 6 Meer Minder