MSc Global Accounting

De MSc Global Accounting biedt een postdoctorale prijs met een sterke focus op inzetbaarheid. Het is ideaal voor studenten met een numerieke achtergrond die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van diepgaande specialistische kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van wereldwijde boekhouding, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar een carrière in de wereldwijde boekhouding, vooruit willen gaan of willen overschakelen. .

Het masterprogramma is zo ontworpen dat je je cursus in een periode van 12 maanden kunt afronden. Je ontwikkelt een breed begrip van de belangrijkste concepten in wereldwijde accounting met een strategisch perspectief in een mondiale context. De Business School is trots op de diepgaande en praktische relevantie van de kennis die haar wordt geboden door academici met praktische ervaring om ervoor te zorgen dat onderzoek wordt versmolten met een relevante toepassing in de praktijk. Je past theoretische concepten en boekhoudkundige en financiële modellen toe op realistische case studies, in een online omgeving. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die vereist is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een belangrijke blootstelling aan de arbeidswereld en de huidige eisen.

De cursus biedt de ontwikkeling van diepgaande intellectuele en professionele kennis van financieel management van bedrijven, die wordt bestreken door een reeks modules over governance, sociale verantwoordelijkheid, risicobeheer, bankregulering, bedrijfsrapportering, financiën en prestatiebeheer. Met dit scala aan vakgebieden kunt u uw beroepskwalificaties en uw academische kwalificaties opnemen of voortzetten. Verder zul je waardevolle ervaring opdoen in onderzoek binnen je vakgebied door het afronden van een proefschrift, ook presentatie, communicatie, teamwork en kritische probleemoplossende vaardigheden.

Cursus benodigd heden

  • 2.2 of hoger van een Britse bachelordiploma in een gecijferd gebied (bijv. Accounting, Finance of Business met Accounting of Finance)
  • Studenten die de volledige examenkwalificatie hebben behaald van een professionele accountantsorganisatie komen ook in aanmerking. Bijvoorbeeld;
    • ACCA / CIMA-papers: volledig examen gekwalificeerd (alle 14 papers voltooid)

vergoedingen

  • Londen: £ 8.750 (VK / EU), £ 13.550 (INT), aanbetaling - £ 250
  • Berlijn: € 15.000 (VK / EU / INT)
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 10 andere vakken van The University of Law Business School »

Laatst bijgewerkt op Juli 7, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
jan 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
13,550 GBP
Londen / online: £ 8.750 (VK / EU), £ 13.550 (INT), aanbetaling - £ 250; Berlijn: € 15.000 (VK / EU / INT)
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum