MSc Global Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Global Accounting cursus is bedoeld voor diegenen die hun kennis van accounting in een mondiale context willen ontwikkelen. Met een sterke focus op inzetbaarheid, is dit programma bedoeld voor studenten met een numerieke achtergrond en die willen doorstromen naar een carrière in het veld.

Het programma biedt specialistische kennis om een bekwame en effectieve bedrijfskundige boekhoudkundige te worden, waarmee je verder kunt gaan dan je basisvaardigheden en vaardigheden. Studenten hebben daarnaast de mogelijkheid om samen te werken met professionele instanties en werkgevers, evenals ondernemende activiteiten om de inzetbaarheid na afstuderen verder te versterken.

Van virtueel naar realiteit

GISMA Business School Berlin biedt nu online klaslokalen aan die live worden gestreamd voor een reeks masterprogramma's die worden toegekend door The University of Law. Als student heb je de keuze om je programma online voort te zetten, of om naar Berlijn te reizen om het persoonlijk af te ronden, als je eenmaal kunt reizen.

Een online klaslokaal is een live leerervaring. Lezingen worden in realtime gegeven, studenten kunnen communiceren met de tutor en zelfs samenwerken in break-outgroepen. De ervaring komt sterk overeen met die van een face-to-face les.

119857_MScGlobalAccounting.jpg

Accreditaties en ranglijsten

De University of Law is de langst bestaande gespecialiseerde aanbieder van juridisch onderwijs in het Verenigd Koninkrijk met een inzetbaarheidspercentage van 97% *. Dit instituut heeft meer dan 100 jaar ervaring in het ondersteunen van studenten bij het bouwen van succesvolle carrières.

* 97% van de voltijdse LPC-studenten die in de zomer van 2014 en 2015 zijn afgestudeerd, werkten binnen negen maanden.

Voor wie is het programma?

Deze cursus is perfect voor mensen die hun zakelijke kennis willen ontwikkelen en een succesvolle accountant willen worden. Het programma biedt u een diepgaande kennis van alle cruciale aspecten van accounting, samen met een strategisch perspectief in een mondiale context.

Waarom GISMA?

 • Een boetiek business school - benadering op maat van studenten
 • In samenwerking met The University of Law, een 150 jaar oude instelling. Het is een van de langst gevestigde gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK.
 • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
 • Beurzen en flexibele betalingsplannen beschikbaar
 • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
 • Gratis Duitse lessen
 • Programma's onderwezen 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

 1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *
 2. 4e beste startsalaris voor afgestudeerden van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **
 3. Duitsland is de populairste optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het staat bekend om zijn hoogwaardige opleiding en u kunt dit ervaren met GISMA ***.
 4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa
 5. Berlijn is de op één na grootste stad in de EU en heeft een bloeiende zakenwereld met een scala aan kansen op werk voor jonge professionals en afgestudeerden.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring terwijl ze onderwijs van wereldklasse combineren met onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

Hoe zal je leren?

De MSc Global Accounting-cursus wordt op een interactieve manier gegeven met een real-world focus, om studenten voor te bereiden op de steeds veranderende zakenwereld nadat ze zijn afgestudeerd. Naast het traditionele face-to-face leren in de klas, ontvangt u kernboeken en divers leesmateriaal.

Studenten hebben ook toegang tot een schat aan online faciliteiten van de Financial Times en andere beroepsorganisaties. Deze bronnen bieden een scala aan sector- en bedrijfsgebaseerd materiaal dat live boekhoudkundige en financiële wijzigingen en analyserapporten vertegenwoordigt. Continue toegang tot deze artikelen zorgt ervoor dat onze studenten op de hoogte zijn van de snelle financiële sector van vandaag en daarom professioneel zijn voorbereid op het veld.

Het programma biedt specialistische kennis om een bekwame en effectieve bedrijfskundige boekhoudkundige te worden, waarmee je verder kunt gaan dan je basisvaardigheden en vaardigheden. Studenten hebben daarnaast de mogelijkheid om samen te werken met professionele instanties en werkgevers, evenals ondernemende activiteiten om de inzetbaarheid na afstuderen verder te versterken.

Loopbaan richting

Het behalen van een master in Global Accounting kan de deur openen voor veel financiële en zakelijke carrières. Na voltooiing van de cursus kunnen potentiële velden voor studenten bedrijfsanalyse, financieel beheer, boekhouding en andere managementposities binnen een bredere zakelijke context omvatten. Studenten die afstuderen van deze graad kunnen ook overwegen professionele boekhoudkundige kwalificaties, een MBA of PhD.

Flexibele betalingen

GISMA biedt flexibele betalingsplannen waarmee u de kosten van uw programmakosten over zes termijnen kunt spreiden.

Bovendien kunt u kiezen voor maandelijkse termijnen. Kortingen zijn beschikbaar. Een aanbetaling van € 2.000,00 is vereist om te beginnen.

modules

Kernmodules zijn onder meer:

 • Bedrijfsfinanciën
 • Corporate Reporting
 • Strategisch Management Accounting
 • Onderzoeksmethoden, professionele ontwikkeling en proefschrift / project

Keuzevakken omvatten:

 • Corporate Governance en sociale verantwoordelijkheid
 • Fusies en overnames
 • Wereldwijde controle en zekerheid

Cursus benodigd heden

 • 2: 2 of hoger uit een UK Bachelor's degree in een numeriek gebied (bijv. Accounting, Finance of Business met Accounting of Finance etc).
 • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.
 • Studenten die volledig gekwalificeerd zijn voor het ACCA-examen (alle 14 voltooide papers) zijn alleen verplicht om de module Corporate Governance en Sociale Verantwoordelijkheid af te ronden naast het proefschrift.
 • Als u eerder een kwalificatie of module (s) hebt gestudeerd binnen een kwalificatie waarvan u denkt dat deze in aanmerking komt voor een vrijstelling, is er ook een niet-standaard aanvraagtraject beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met ons Admissions-team.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Lees meer

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Lees Minder