De manier waarop voetbal- en sportfans media consumeren, heeft de rol van inhoudmakers en marketeers tot gevolg gehad om zich te ontwikkelen, aan te passen en in sommige gevallen samen te voegen. Het is nu essentieel om inzicht te krijgen in digitale kijktrends, het publiek van sociale media en hoe u aantrekkelijke en effectieve digitale media-aandacht kunt plannen voor een immer veeleisende fanbase.

Overzicht

De MSc Football Communications

Het programma maakt gebruik van hedendaagse thema's uit marketing, zoals digitale marketing, public relations, fanbetrokkenheid en multimediajournalistiek, om studenten in staat te stellen de relaties tussen deze gebieden te evalueren. Degenen met een bijzondere interesse en ervaring met betrekking tot de marketing- en communicatie-industrie zijn bijzonder geschikt voor dit programma.

Niet langer zijn fanbases verengd tot het thuisland. Internationaal publiek is nu van vitaal belang, en in sommige gevallen zelfs belangrijker, een basis om mee aan de slag te gaan. Premier League-voetbalclubs zijn wereldwijde merken in zichzelf, laat staan hun all-star cast van spelers. Social media-video's en sterke verhalenvertellers helpen de club en zijn merchandise promoten.

 • Duur: één of twee jaar
 • Studiemodus: Fulltime (een jaar) of parttime (twee jaar)
 • Kosten: Britse en EU-studenten - £ 9,950
  • Internationale studenten - £ 14,950

modules

Semester One

 • Digitale marketing voor voetbal
 • De voetbalconsument aanspreken

Semester twee

 • Public Relations en Crisis Management in het voetbal
 • Multimedia voetbaljournalistiek

Semester Drie

 • Dissertatie en onderzoeksmethoden

Vereisten

Kandidaten moeten houder zijn van een 2: 1 graad of een erkend equivalent in het buitenland. Aanvragers kunnen worden aanvaard met een 2: 2 graad (of equivalent), op voorwaarde dat zij anderszins een sterk profiel met 50% of meer kunnen aantonen in hun dissertatiemodule.

Beroepservaring en industriële kwalificaties kunnen worden beoordeeld voor aanvragers zonder de standaard toelatingseisen.

Alle aanvragers krijgen de gelegenheid om te worden beoordeeld en om hun geschiktheid voor het programma met het academische team te bespreken. Alle aanvragers krijgen ook informatie over studentenvoorzieningen waarmee ze contact kunnen opnemen, als ze aanvullende ondersteuning of advies nodig hebben, evenals informatie over toepasselijke beurzen en fondsen.

Kandidaten uit Engelstalige landen die geen meerderheid zijn, zullen worden gevraagd om een Engelse kwalificatie die Speaking, Listening, Reading en Writing test en zal worden gevraagd om IELTS 6.5 overall te behalen.

Als u niet zeker weet of u voldoet aan de toegangscriteria voor dit programma of dat u IELTS-resultaten nodig hebt, stuur dan een e-mail aan UCFB @ UCFB .com met een kopie van uw meest recente CV, inclusief nationaliteit, visumstatus, indien van toepassing, en transcripties van niet-afgestudeerden. Kandidaten met een sterk CV kunnen in aanmerking komen voor een aanvullend toelatingsexamen ter ondersteuning van hun academische aanvraag.

toepassingen

Om dit programma aan te vragen, downloadt en voltooit u het aanvraagformulier en UCFB vervolgens het ingevulde formulier en de relevante documenten terug, zoals aangegeven in ' UCFB @ UCFB .com'.

Relevante documenten voor EU, VK en internationale toepassingen:

 • Voltooid en ondertekend aanvraagformulier;
 • Persoonlijke verklaring;
 • Kopie van transcripties met de hoogst behaalde kwalificaties en Engelse vertalingen (indien van toepassing);
 • Een academische en een professionele referentie en Engelse vertaling (indien van toepassing);
 • Kopie van een bewijs van het Engelse taalniveau, bijvoorbeeld IELTS (indien van toepassing).

Carriere vooruitzichten

De specificiteit van sport, met zijn hoge mediaberichtgeving en talrijke belanghebbenden, vereist dat managers beschikken over unieke, aangescherpte zakelijke vaardigheden en diepgaande kennis van de voetbalindustrie. Het programma is ontwikkeld voor mensen met ambities naar hogere functies binnen de kernmedia en marketingafdelingen van voetbal- en sportclubs en soortgelijke organisaties.

Collegegeld

 • Britse en EU-studenten - £ 9,950
 • Internationale studenten - £ 14,950

Studielening Financiering

Een postdoctorale lening van maximaal £ 10.609,00 kan helpen met cursuskosten terwijl je een postdoctorale masteropleiding volgt.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 4 andere vakken van UCFB »

Laatst bijgewerkt op Mei 15, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,950 GBP
Britse en EU-studenten / £ 14,950 - internationale studenten
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet