MSc Football Communications & Digital Marketing

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De manier waarop voetbal- en sportfans media consumeren heeft ertoe geleid dat de rol van makers en marketeers van inhoud is geëvolueerd, aangepast en in sommige gevallen samengevoegd.

Locatie: UCFB Wembley, UCFB Etihad Campus

Overzicht

Het is nu essentieel om inzicht te krijgen in digitale kijktrends, het publiek op sociale media en hoe je boeiende en effectieve digitale media-aandacht kunt plannen voor een steeds veeleisende fanbase. Aangedreven door UCFB 's Global Institute of Sport (GIS), is de MSc Football Communications & Digital Marketing opleiding bedoeld voor afgestudeerden en professionals uit de industrie met een grote interesse in voetbal en sport.

Het programma maakt gebruik van hedendaagse thema's uit marketing, zoals digitale marketing, public relations, fanbetrokkenheid en multimediajournalistiek, om studenten in staat te stellen de relaties tussen deze gebieden te evalueren. Degenen met een bijzondere interesse en ervaring met betrekking tot de marketing- en communicatie-industrie zijn bijzonder geschikt voor dit programma.

Niet langer zijn fanbases verengd tot het thuisland. Internationaal publiek is nu van vitaal belang, en in sommige gevallen zelfs belangrijker, een basis om mee aan de slag te gaan. Premier League-voetbalclubs zijn wereldwijde merken in zichzelf, laat staan hun all-star cast van spelers. Social media-video's en sterke verhalenvertellers helpen de club en zijn merchandise promoten.

Leslocaties voor deze graad zijn onder meer:

UCFB Wembley

 • Wembley Stadium

UCFB Etihad Campus

 • Etihad Stadium
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place

Naast onze onderwijslocaties, gebruiken we het hele academiejaar ook gespecialiseerde voorzieningen en waar nodig extra voorzieningen.

“Ervaring toevoegen aan je cv terwijl je bij UCFB zal je echt helpen op de arbeidsmarkt als je eenmaal bent afgestudeerd. Als mensen je naam beginnen te horen, heb je een stevige basis in deze competitieve sector. ”

Callum Noad, gepubliceerde auteur en Junior Commercial Sports Agent bij Entourage Sports & Entertainment

modules

Semester 1

 • Digitale marketing voor voetbal
 • De voetbalconsument aanspreken

Semester 2

 • Public Relations & Crisismanagement in het voetbal
 • Multimedia voetbaljournalistiek

Semester 3

 • Dissertatie en onderzoeksmethoden

Toelatingseisen

Kandidaten moeten houder zijn van een 2: 1 graad of een erkend equivalent in het buitenland. Aanvragers kunnen worden aanvaard met een 2: 2 graad (of equivalent), op voorwaarde dat zij anderszins een sterk profiel met 50% of meer kunnen aantonen in hun dissertatiemodule.

Beroepservaring en industriële kwalificaties kunnen worden beoordeeld voor aanvragers zonder de standaard toelatingseisen. Alle aanvragers krijgen de gelegenheid om te worden beoordeeld en om hun geschiktheid voor het programma met het academische team te bespreken. Alle aanvragers worden ook voorzien van informatie met betrekking tot studentenservices, met wie zij contact kunnen opnemen, indien zij extra ondersteuning of advies nodig hebben, evenals informatie met betrekking tot geschikte beurzen en fondsen.

Aanvragers uit niet-meerderheid Engelstalige landen zullen worden gevraagd om een Engelse kwalificatie die Spreken, Luisteren, Lezen en Schrijven test en zal worden gevraagd om een algehele IELTS-score van 6,0 (minimaal 5,5 in elke sectie) of een erkend equivalent te behalen.

Als je niet zeker weet of je aan de toelatingscriteria voor dit programma voldoet, of dat je IELTS-resultaten nodig hebt, stuur dan een e-mail naar UCFB @ UCFB .com met een kopie van je meest recente CV, inclusief nationaliteit, visumstatus indien van toepassing, en transcripties van je bachelordiploma. Kandidaten met een sterk CV kunnen in aanmerking komen voor een aanvullend toelatingsgesprek ter ondersteuning van hun academische sollicitatie.

Internationale studenten

GIS kan momenteel geen visa voor niet-EU-studenten sponsoren.

Je hebt geen visum nodig om in het VK te studeren als:

 • U bent een Brits staatsburger
 • U bent een burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland
 • Je hebt een visum om in het VK te verblijven voor een ander doel waarmee je kunt studeren

Als je nog steeds niet zeker weet of je een visum nodig hebt om in het VK te studeren, of voor meer informatie, neem dan contact op met compliance @ UCFB .com . Je kunt ook een van onze online postdoctorale opleidingen bestuderen.

Hoe te solliciteren

Om dit programma aan te vragen, vult u het aanvraagformulier in en UCFB het ingevulde formulier en de relevante documenten terug zoals aangegeven aan UCFB @ UCFB .com .

Carriere vooruitzichten

De specificiteit van sport, met zijn hoge mediaberichtgeving en talrijke belanghebbenden, vereist dat managers beschikken over unieke, aangescherpte zakelijke vaardigheden en diepgaande kennis van de voetbalindustrie. Het programma is ontwikkeld voor mensen met ambities naar hogere functies binnen de kernmedia en marketingafdelingen van voetbal- en sportclubs en soortgelijke organisaties.

82% van de afgestudeerden van de Masters werkt binnen zes maanden na het afstuderen in de voetbal- en sportindustrie.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in ... Lees meer

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Lees Minder
Manchester , Wembley , Londen , Burnley + 3 Meer Minder