MSc Football Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Voetbal is een wereldwijde onderneming met miljarden pond die geen tekenen van vertraging vertoont. BumperTV-deals en enorme overdrachtsprijzen betekenen dat meer geld dan ooit door het spel stroomt, waardoor het van vitaal belang is dat er personeel klaarstaat om meteen naar binnen te springen en zijn toekomst vorm te geven.

Locatie: UCFB Wembley, UCFB Etihad Campus

Overzicht

Aangedreven door UCFB 's Global Institute of Sport (GIS), is het MSc Football Business-programma ontworpen voor diegenen die een waardering willen ontwikkelen voor belangrijke gebieden die het huidige landschap van de voetbalindustrie vormgeven. Het programma biedt mogelijkheden om deel te nemen aan verschillende aspecten van voetbalzaken, waaronder gebieden als governance en regelgeving, consumentenbetrokkenheid, operationeel management en bedrijfsontwikkeling. Van tv-deals tot speleroverdrachten, voetbal is nu een wereldwijde industrie van meerdere miljarden ponden die behoefte heeft aan meer branchespecifieke gekwalificeerde personen.

De voetbalindustrie is een van de vele kansen voor beginnende professionals en biedt ook tal van uitdagingen op persoonlijk en zakelijk niveau. Vanwege het unieke karakter van de voetbalindustrie is het van essentieel belang om de kennis en ervaring te hebben om met een aantal steeds veranderende scenario's om te kunnen gaan. Met dit programma kunnen studenten zich bewust zijn van de diverse en vaak unieke situaties die van invloed zijn op de voetbalbusiness, en kunnen ze de beste praktijken en ethische keuzes herkennen.

Leslocaties voor deze graad zijn onder meer:

UCFB Wembley

  • Wembley Stadium

UCFB Etihad Campus

  • Etihad Stadium

Naast onze onderwijslocaties, gebruiken we het hele academiejaar ook gespecialiseerde voorzieningen en waar nodig extra voorzieningen.

"De mogelijkheid om het UCFB netwerk te gebruiken is geweldig, aangezien veel van de medewerkers en alumni onderling verbonden zijn met de sportindustrie over de hele wereld."

Mihir Pandya, Media Monitoring & Response Management bij National Basketball Association (NBA)

modules

Semester 1

  • Governance en regelgeving in voetbal
  • De voetbalconsument aanspreken

Semester 2

  • Voetbal Operations Management
  • Bedrijfsontwikkeling in de voetbalindustrie

Semester 3

  • Dissertatie en onderzoeksmethoden

Toelatingseisen

Kandidaten moeten houder zijn van een 2: 1 graad of een erkend equivalent in het buitenland. Aanvragers kunnen worden aanvaard met een 2: 2 graad (of equivalent), op voorwaarde dat zij anderszins een sterk profiel met 50% of meer kunnen aantonen in hun dissertatiemodule.

Beroepservaring en industriële kwalificaties kunnen worden beoordeeld voor aanvragers zonder de standaard toelatingseisen.

Alle aanvragers krijgen de gelegenheid om te worden beoordeeld en om hun geschiktheid voor het programma met het academische team te bespreken.

Alle aanvragers worden ook voorzien van informatie met betrekking tot studentenservices, met wie zij contact kunnen opnemen, indien zij extra ondersteuning of advies nodig hebben, evenals informatie met betrekking tot geschikte beurzen en fondsen.

Aanvragers uit niet-meerderheid Engelstalige landen zullen worden gevraagd om een Engelse kwalificatie die Spreken, Luisteren, Lezen en Schrijven test en zal worden gevraagd om een algehele IELTS-score van 6,0 (minimaal 5,5 in elke sectie) of een erkend equivalent te behalen.

Als je niet zeker weet of je aan de toelatingscriteria voor dit programma voldoet, of dat je IELTS-resultaten nodig hebt, stuur dan een e-mail naar UCFB @ UCFB .com met een kopie van je meest recente CV, inclusief nationaliteit, visumstatus indien van toepassing, en transcripties van je bachelordiploma. Kandidaten met een sterk CV kunnen in aanmerking komen voor een aanvullend toelatingsgesprek ter ondersteuning van hun academische sollicitatie.

Internationale studenten

GIS kan momenteel geen visa voor niet-EU-studenten sponsoren.

Je hebt geen visum nodig om in het VK te studeren als:

  • U bent een Brits staatsburger
  • U bent een burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland
  • Je hebt een visum om in het VK te verblijven voor een ander doel waarmee je kunt studeren

Als je nog steeds niet zeker weet of je een visum nodig hebt om in het VK te studeren, of voor meer informatie, neem dan contact op met compliance @ UCFB .com . Je kunt ook een van onze online postdoctorale opleidingen bestuderen.

Hoe te solliciteren

Om dit programma aan te vragen, vult u het aanvraagformulier in en UCFB het ingevulde formulier en de relevante documenten terug zoals aangegeven aan UCFB @ UCFB .com .

Carriere vooruitzichten

Het programma is ontwikkeld voor mensen met ambities naar hogere managementposities binnen de kernfunctionele afdelingen van de voetbalindustrie, over financiële en boekhoudkundige rollen of operationele rollen binnen het voetbal, inclusief het vermogen om senior leidinggevende functies te bekleden vanwege het managementaspect van de voetbalsector. mate.

82% van de afgestudeerden van de Masters werkt binnen zes maanden na het afstuderen in de voetbal- en sportindustrie.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in ... Lees meer

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Lees Minder
Manchester , Wembley , Londen , Burnley + 3 Meer Minder