MSc Football Business

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Voetbal is een wereldwijde onderneming met miljarden pond die geen tekenen van vertraging vertoont. BumperTV-deals en enorme overdrachtsprijzen betekenen dat meer geld dan ooit door het spel stroomt, waardoor het van vitaal belang is dat er personeel klaarstaat om meteen naar binnen te springen en zijn toekomst vorm te geven.

Overzicht

Dit diepgaande programma is bedoeld voor diegenen die een waardering willen ontwikkelen voor belangrijke gebieden die het huidige landschap van de voetbalindustrie bepalen. Het programma biedt mogelijkheden om deel te nemen aan verschillende aspecten van voetbal, inclusief gebieden zoals bestuur en regelgeving, consumentenbetrokkenheid, operationeel management en bedrijfsontwikkeling. Van tv-deals tot spelersoverdrachten, voetbal is nu een wereldwijde miljardenindustrie, die behoefte heeft aan meer branchegerichte gekwalificeerde personen.

De voetbalindustrie is een van de vele kansen voor beginnende professionals en brengt ook tal van uitdagingen op persoonlijk en bedrijfsniveau met zich mee. Gebeurtenissen zoals degradatie kunnen ertoe leiden dat een club 's nachts miljoenen kilo's verliest, dus het is essentieel om de kennis en ervaring te hebben om met dergelijke eventualiteiten om te kunnen gaan. Dit programma stelt studenten in staat zich bewust te zijn van de diverse en vaak unieke situaties die van invloed zijn op het voetbalbedrijf, en erkent best practices en ethische keuzes.

 • Duur: één of twee jaar
 • Studiemodus: Fulltime (een jaar) of parttime (twee jaar)
 • Kosten: Britse en EU-studenten - £ 9,950
  • Internationale studenten - £ 14,950

modules

Semester Eén: oktober - januari

 • Governance en regelgeving in voetbal
 • De voetbalconsument aanspreken

Semester twee: februari - april

 • Voetbal Operations Management
 • Bedrijfsontwikkeling in de voetbalindustrie

Semester Drie: mei - september

 • Dissertatie en onderzoeksmethoden

Vereisten

Kandidaten moeten houder zijn van een 2: 1 graad of een erkend equivalent in het buitenland. Aanvragers kunnen worden aanvaard met een 2: 2 graad (of equivalent), op voorwaarde dat zij anderszins een sterk profiel met 50% of meer kunnen aantonen in hun dissertatiemodule.

Beroepservaring en industriële kwalificaties kunnen worden beoordeeld voor aanvragers zonder de standaard toelatingseisen.

Alle aanvragers krijgen de gelegenheid om te worden beoordeeld en om hun geschiktheid voor het programma met het academische team te bespreken. Alle aanvragers krijgen ook informatie over studentenvoorzieningen waarmee ze contact kunnen opnemen, als ze aanvullende ondersteuning of advies nodig hebben, evenals informatie over toepasselijke beurzen en fondsen.

Kandidaten uit Engelstalige landen die geen meerderheid zijn, zullen worden gevraagd om een Engelse kwalificatie die Speaking, Listening, Reading en Writing test en zal worden gevraagd om IELTS 6.5 overall te behalen.

Als u niet zeker weet of u voldoet aan de toegangscriteria voor dit programma of dat u IELTS-resultaten nodig hebt, stuur dan een e-mail aan UCFB @ UCFB .com met een kopie van uw meest recente CV, inclusief nationaliteit, visumstatus, indien van toepassing, en transcripties van niet-afgestudeerden. Kandidaten met een sterk CV kunnen in aanmerking komen voor een aanvullend toelatingsexamen ter ondersteuning van hun academische aanvraag.

toepassingen

Om dit programma aan te vragen, downloadt en voltooit u het aanvraagformulier en UCFB vervolgens het ingevulde formulier en de relevante documenten terug, zoals aangegeven in ' UCFB @ UCFB .com'.

Relevante documenten voor EU, VK en internationale toepassingen:

 • Voltooid en ondertekend aanvraagformulier;
 • Persoonlijke verklaring;
 • Kopie van transcripties met de hoogst behaalde kwalificaties en Engelse vertalingen (indien van toepassing);
 • Een academische en een professionele referentie en Engelse vertaling (indien van toepassing);
 • Kopie van een bewijs van het Engelse taalniveau, bijvoorbeeld IELTS (indien van toepassing).

Carriere vooruitzichten

Het programma is ontwikkeld voor mensen met ambities naar hogere managementposities binnen de kernfunctionele afdelingen van de voetbalindustrie, over financiële en boekhoudkundige rollen of operationele rollen binnen het voetbal, inclusief het vermogen om senior leidinggevende functies te bekleden vanwege het managementaspect van de voetbalsector. mate.

De brede, toegepaste elementen van deze graad bieden studenten met de vaardigheden en ervaring om vooruitgang te maken en werken zowel in eigen land of in het buitenland in een multi-miljard pond wereldwijde industrie. UCFB 's mogelijkheid om verdere tewerkstelling te bieden

Collegegeld

 • UK / EU collegegeld voor 2019 entry zijn £ 9,950 per jaar.
 • Internationale collegegeldtarieven voor 2019 zijn £ 14.950 per jaar.

Voor deeltijdcursussen wordt het collegegeld dienovereenkomstig per jaar verdeeld, dwz 50% in jaar 1 en 50% in jaar 2 (voor een tweejarig programma).

Studielening Financiering

Een postdoctorale lening van maximaal £ 10.609,00 kan helpen met cursuskosten terwijl je een postdoctorale masteropleiding volgt.

Laatst bijgewerkt op Mei 2019

Over de school

A World First in Higher Education, UCFB offers university degrees in the football business and wider sport and leisure industries.

A World First in Higher Education, UCFB offers university degrees in the football business and wider sport and leisure industries. Lees Minder
Londen , Manchester , Burnley , Wembley + 3 Meer Minder