MSc Fintech, risico- en beleggingsanalyse

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime
 • Startdatum: september 2019
 • Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)

Deze zeer praktische cursus is ontworpen om de uitdagingen van de hedendaagse financiële markten het hoofd te bieden. Je hebt de mogelijkheid om je te specialiseren in financiële technologie (FinTech).

Je zult leren van academische medewerkers die wereldwijd bekend staan ​​om hun uitmuntende prestaties en uitgebreide ervaring in de sector.

Ons curriculum is ontworpen in overleg met grote professionele instanties, waaronder Global Association of Risk Professionals (GARP) en het Chartered Institute of Securities and Investments (CISI) .

Hoe zal ik studeren?

Je zult kernmodules en opties bestuderen in de herfst- en lentetermijnen. In de zomermaanden werk je aan je projecten.

Je wordt beoordeeld door een combinatie van tussentoetsen, cursussen en een formeel examen nadat het lesgeven is voltooid. De twee zomerprojecten worden beoordeeld aan de hand van een combinatie van presentaties en schriftelijke rapporten.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

opties

Naast je kernmodules kun je opties kiezen om je horizon te verbreden en je cursus aan te passen aan je interesses.

Hoeveel kost het?

vergoedingen

 • UK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar
 • Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
 • Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Careers

Onze afgestudeerden zijn goed voorbereid op het aangaan van een baan met kwantitatieve financiering. Recruiters omvatten: banken, corporate treasury, hedgefondsen, beleggingsfondsen en elk bedrijf dat een diepgaande en praktische opleiding vereist.

Pas afgestudeerden zijn in dienst van grote bedrijven, waaronder Barclays, RBS, JP Morgan, HSBC en Deloitte, evenals boutique finance en handelshuizen zoals JDX en OSTC.

Om je een belangrijke voorsprong te geven in je toekomstige carrière, word je gekoppeld aan een mentor wiens loopbaan aansluit op je eigen ambities, die hun branchekennis met je delen en je loopbaanbegeleiding geven.

Na het succesvol afronden van deze MSc ben je gekwalificeerd om je in te schrijven voor graduate trainingsposities als:

 • een kwantitatieve risico-analist
 • een kwantitatieve beleggingsanalist
 • een vermogensbeheerder in een bank, onderneming, hedgefonds of verzekeringsmaatschappij.

Graduate bestemmingen

92% van de studenten van de afdeling Business en Management was zes maanden na zijn afstuderen in het werk of studeerde verder. Recente University of Sussex Business School zijn naar banen gegaan, waaronder:

 • bedrijfsanalist, HSBC
 • data-analist, Princes Trust
 • management afgestudeerde stagiair, Lloyds Bank.

(HESA EPI, Bestemmingen van post-afgestudeerde Leavers of Higher Education 2017 survey)

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Lees meer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Lees Minder