MSc Financial Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus is voor u als u wilt uw kennis van economie of Finance verdiepen en mogelijk gaan om een ​​doctoraat of onderzoek op het gebied van economie of Finance te bestuderen. Onze MSc in Financial Economics biedt u een basis voor een carrière als een economische of financiële analist in het bedrijfsleven, de overheid of een grote internationale organisatie. Je zal een diepgaand begrip van de principes van financiën, investeringen analyse en analytische methoden van de moderne financiën te ontwikkelen.

U krijgt een geavanceerd begrip van de belangrijkste theorieën en concepten van financiën en investeringen door middel van onze core modules te krijgen. Je zult in staat om uw eigen gebieden van belang na te streven in twee core modules en door uw proefschrift.

Je zal een sterke beheersing van de analytische technieken, informatica en onderzoeksmethoden te krijgen voor het oplossen van problemen en het ontwikkelen van uw kritische analyse van de economische theorieën en debatten. De mate zal u uit te rusten met het vertrouwen in het gebruik en de presentatie van economische argumenten in uw professionele rol.

Om u te helpen de vaardigheden die vooraanstaande werkgevers vragen om te ontwikkelen, en laat u zien hoe handelaren werken, we hebben 12 Bloomberg terminals in de Universiteitsbibliotheek.

De MSc in Financial Economics opent carrièremogelijkheden als een economisch of financieel analist in het bedrijfsleven, de overheid of een grote internationale organisatie. De cursus bereidt u ook voor een doctoraat in de economie of Finance.

Toelatingseisen

Een goede tweede klasse graad of gelijkwaardig document van een erkende universiteit in economie of finance.

Engels taaleisen

IELTS 6.5 of gelijkwaardig. Als uw eerste taal niet Engels is, kan het nodig zijn om het bewijs van uw Engels taalvaardigheid te bieden. Als u nog niet voldoet aan onze eisen, onze Engels Taalonderwijs Unit (ELTU) biedt een scala aan cursussen om u te helpen uw Engels te verbeteren om de nodige standaard.

Carrièremogelijkheden

Onze financiën en economie cursussen zijn ontwikkeld om aan de behoeften van de werkgevers te passen en zijn hoog aangeschreven binnen het bedrijfsleven en de overheid, nationaal of internationaal.

Veel van onze studenten zijn gegaan om te werken in de grote banken, bedrijven en overheden, of nagestreefd loopbaan in de academische wereld en het onderwijs.

Een postdoctorale kwalificatie van de Universiteit van Leicester is carrière-veranderen. Het kan de springplank om promotie bij uw huidige werkgever, het platform van waaruit een nieuwe carrière, of gewoon een hulpmiddel om steeds effectiever in uw huidige rol te lanceren. Als je al in de werkgelegenheid, het verbeteren van uw carrière door het studeren op postdoctoraal niveau geeft een duidelijk signaal naar de werkgevers dat u zich inzet voor het ontwikkelen van uw vaardigheden en kennis en hebben bestudeerd naar een hoger niveau.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Leicester School of Business has an excellent reputation for postgraduate teaching. Studying here will help prepare you for a wide range of career opportunities in government, busine ... Lees meer

The University of Leicester School of Business has an excellent reputation for postgraduate teaching. Studying here will help prepare you for a wide range of career opportunities in government, business or the financial services sector, as well as for future research. Lees Minder
Leicester , Hong Kong + 1 Meer Minder