MSc Financiën en Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ongeveer 30% van alle banen in de Britse financiële sector zijn marketing- en klantgerichte functies. Als u zich wilt specialiseren in marketing binnen de bank- en financiële dienstverlening, dan is dit het programma voor u.

Je kunt het programma bestuderen in een intensief formaat van 9 maanden of meer dan 12 maanden. Beide formaten bieden u de kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat u goed geplaatst bent om direct een functie te bekleden in de bank- en financiële dienstverlening, marketing of op het raakvlak tussen beide.

U verwerft de technische kennis om te begrijpen hoe financiële dienstenproducten werken, samen met het marketingvermogen dat nodig is om succesvol te concurreren in deze zeer competitieve sector. Niet-beoordeelde intensieve computertraining voor Bloomberg, Thomson Reuters, Datastream, Eikon, MorningStar, S

Met een reeks innovatieve optionele modules en toegewijde loopbaan Pathways met het Chartered Institute of Marketing (CIM) en het Chartered Banker Institute (CBI), heb je de mogelijkheid om je studie om je carrière ambities te passen op maat:

 • Behaal Graduate Gateway Status van CIM.
 • Vraag de aanwijzing van Associate Chartered Banker aan en behaal de status van Associate Membership.
 • Volg een versnelde route om de status van Chartered Banker te bereiken.

Elk van de geaccrediteerde Pathways biedt u de mogelijkheid om een up-to-date en professioneel inzicht in de branche te ontwikkelen. Je krijgt ook professionele erkenning en sluit je aan bij een wereldwijd netwerk van gelijkgestemde individuen om je carrière te helpen opbouwen en ondersteunen.

Dit programma is ontworpen om flexibel te zijn en wordt aangeboden in een indeling van negen of twaalf maanden. Het enige verschil tussen de cursussen van 9 maanden en 12 maanden is dat de cursus van 12 maanden een proefschrift bevat. Studenten van de 9 maanden durende cursus nemen extra onderwezen modules om deze leerkredieten te maken. Beide programma's hebben exact dezelfde toelatingseisen en resulteren in exact dezelfde prijs.

Verbeter je diploma met mogelijkheden voor Study Abroad

Double Degree

Breng je eerste jaar door bij Exeter en een tweede jaar bij een andere internationale instelling van wereldklasse, wat resulteert in twee Masters-graden en de mogelijkheid om je kennis nog verder uit te breiden. We bieden drie fantastische Double Degree-opties met:

 • Grenoble Ecole de Management in Frankrijk
 • EBS University of Business and Law in Duitsland
 • Fudan University School of Economics in China

De mogelijkheid om te studeren bij Fudan is specifiek voor MSc Economics, MSc Economics

Programmastructuur

Programma structuur (9 maanden)

De 9 maanden variant van dit programma is beschikbaar voor studie negen maanden full-time over drie termijnen van september tot juni en is universitair gebaseerd gedurende deze periode.

Tijdens het programma, studeer je modules met in totaal 180 credits.

Houd er rekening mee dat programmastructuren kunnen worden gewijzigd.

Het programma is onderverdeeld in onderwijseenheden, modules genaamd waaraan een aantal 'credits' is toegewezen. De credit rating van een module is evenredig met de totale werkbelasting, waarbij 1 credit nominaal overeenkomt met 10 uur werk.

Programmastructuur (12 maanden)

De 12 maanden-variant van dit programma is van september tot september twaalf maanden full-time beschikbaar voor studie en is gedurende deze periode universitair.

Tijdens het programma, studeer je modules met in totaal 180 credits.

Houd er rekening mee dat programmastructuren kunnen worden gewijzigd.

Het programma is onderverdeeld in onderwijseenheden, modules genaamd waaraan een aantal 'credits' is toegewezen. De credit rating van een module is evenredig met de totale werkbelasting, waarbij 1 credit nominaal overeenkomt met 10 uur werk.

Leren en onderwijzen

Onze postdoctorale onderwijsprogramma's maken gebruik van een scala aan lesmethoden, waaronder lezingen, seminars en tutorials.

lezingen

Het doel van lezingen is om u informatie te geven over ideeën die centraal staan ​​in de module en om u te helpen bij het ontwikkelen van uw begrip van complexe ideeën. Veel lesmateriaal voor colleges wordt elektronisch ter beschikking gesteld om de aantekeningen die je tijdens het college maakt te begeleiden. Lezingen worden gegeven door een reeks stafleden, waaronder vooraanstaande professoren, die hun nieuwste onderzoeksresultaten integreren in de les die u ontvangt. Gastsprekers, waaronder leden van het bedrijfsleven, dragen ook bij aan sommige modules.

Seminars en tutorials

Seminars en tutorials omvatten een grondige verkenning van de onderwerpen die in colleges worden behandeld, en geven je de gelegenheid om verschillende concepten en theorieën te bespreken en feedback te krijgen op je schriftelijke opdrachten.

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van groepswerk, cursussen, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren volgens de academische vereisten van de module. Examens worden normaliter aan het einde van de module afgenomen, in januari en mei / juni.

Toelatingseisen 2020

 • Een gemiddelde 2: 2 graad (55%) met onderscheidingen in Accounting, Finance, Investment, Economics of aanverwante discipline van een erkende universiteit. Bewijs van wiskundig / kwantitatief * vermogen is essentieel.
 • IELTS (Academisch) Algemene score 6.5. Niet minder dan 6.0 in elke sectie.
 • TOEFL IBT * Algemene score 90 met minimumscores van 21 voor schrijven, 21 voor luisteren, 22 voor lezen en 23 voor spreken.

voorwaarden

Om zich aan te melden voor de MSc Finance en Marketing moeten aanvragers op 2: 1-niveau zijn geslaagd voor ten minste één module in een wiskundig / kwantitatief onderwerp in hun bachelordiploma en moeten ze ten minste vier meer modules op 2: 1-niveau aanbieden in een van de volgende: Accounting, Economie, Financiën en Wiskunde.

* Wiskundemodules kunnen bijvoorbeeld Algebra, Calculus, Econometrie, Statistiek, Waarschijnlijkheid of Optimalisatie omvatten.

Internationale studenten

Als u een internationale student bent, bezoekt u onze internationale equivalentiepagina's zodat u kunt zien of uw bestaande academische kwalificaties voldoen aan onze toelatingseisen.

Careers

Onze masterprogramma's zijn ontworpen om je voor te bereiden op een succesvolle carrière, waar ter wereld je ook van plan bent te werken. Werkgevers verwachten geavanceerde communicatie- en technische vaardigheden, teamwerk en onafhankelijk onderzoek, projectmanagement en de nieuwste specialistische kennis van hun postdoctorale rekruten.

Een MSc in Finance and Marketing stelt u in staat om de marketing- en financiële vaardigheden en onderwerpexpertise te ontwikkelen die u een waardevol bezit zullen maken vanaf dag één van uw marketingcarrières.

Carrières in financiën en marketing

Deze opleiding bereidt je voor op een verscheidenheid aan rollen met betrekking tot marketingcommunicatie in de competitieve wereld van financiële dienstverlening, bestaande uit: Actuarieel, Verzekering, Regeling

Door uw optionele modules zorgvuldig te selecteren, kunt u beginnen met het ontwikkelen van een specialisatie om uw inzetbaarheid te verbeteren en de status van Graduate Gateway te verkrijgen van de CIM of Associate Chartered Banker-aanduiding van het CBI.

Potentiële werkgevers zijn onder meer:

 • Financiële dienstverleners - vaak multinationals zoals Hiscox, Oliver Wyman, Willis, Swiss Re, Mercer
 • Diverse internationale groepen die zich hebben gediversifieerd in financiële diensten (bijvoorbeeld supermarkten zoals Sainsbury's of Tesco)
 • Gespecialiseerde organisaties per sector (risico, verzekering) en per land (bijvoorbeeld Ping An Insurance Group in China)
 • Regelgeving - beheerd door specifieke regelgevende instanties in elk land, zoals de FCA in het VK

Afgestudeerden van dit programma hebben functies bekleed bij een breed scala aan organisaties, waaronder China Merchants Bank, HSBC, Prestige, China Development Bank, ZAI Corporate Finance en Red Bull.

Onze carrières

Je vaardigheden en carrièreperspectieven ontwikkelen

De University of Exeter Business School biedt een scala aan ondersteuning om vaardigheden te ontwikkelen die aantrekkelijk zijn voor werkgevers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder