MSc FinTech

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus studeren?

Financiële technologieën vormen de kern van disruptieve transformatie in de financiële en professionele dienstverlening, met toepassingen voor operaties en effectiviteit die zich over de wereldeconomie verspreiden.

Er is behoefte aan afgestudeerden met zowel technisch als zakelijk inzicht om deze ontwikkelingen vooruit te helpen om aan de groeiende wereldwijde vraag te voldoen.

De MSc Financial Technology bij UWE Bristol is ontworpen om het tekort aan fintech-vaardigheden aan te pakken, door u de portfolio van technische en zakelijke vaardigheden te bieden die essentieel zijn voor het snel volgen van uw FinTech-carrière.

De cursus is ideaal voor iedereen met solide rekenvaardigheid en interesse in de verstorende impact van nieuwe technologieën.

Waarom UWE Bristol?

Samen met onze experts op het gebied van data science, informatica, financiën, regelgeving, ondernemingen en bedrijven, ontwikkelt u uitstekende technische gegevens en systeemkennis, evenals gedegen zakelijke kennis van de industrieën waar de technologieën maximale impact en toepassing hebben. Bij UWE Bristol hebben we expertise van wereldklasse in AI en bedrijfsanalyses die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze cursus.

Bristol is een snelgroeiende FinTech-hub, met steeds meer werkgevers en ondernemers die zich hier vestigen om gebruik te maken van de bekwame talentenpool en de gunstige zakelijke omgeving.

We hebben deze master ontwikkeld in samenwerking met enkele van de belangrijkste spelers die deze ontwikkeling leiden, zodat u verzekerd bent van de hoge munteenheid van de cursusinhoud.

Je hebt toegang tot onze goed ontwikkelde bedrijfsnetwerken, werkt samen met werkgevers en ondernemers en laat ons na het afstuderen een onderscheidend en wereldwijd verhandelbaar portfolio van vaardigheden.

Waar kan het mij heen brengen?

Je zou kunnen werken in een beleggingshuis, bank, verzekeringsmaatschappij, adviesbureau of nieuwe onderneming, en helpen bij het ontwikkelen, toepassen en beheren van innovatie op het gebied van financiële technologie.

Of breng uw vaardigheden naar gebieden zoals financiële en gegevensanalyse, strategische bedrijfsanalyse, productontwikkeling, app-ontwikkeling, compliance of cybersecurity.

129469_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpgCarlos Muza / Unsplash

Inhoud

De weergegeven optionele modules zijn de modules die waarschijnlijk beschikbaar zijn, maar deze kunnen worden gewijzigd.

Je zult studeren:

 • De FinTech-omgeving - Deze module onderzoekt de aard van FinTech in de huidige industriële context, onderzoekt hedendaagse marktontwikkelingen en evalueert de gepresenteerde uitdagingen en kansen. De module zal meerdere gastsprekers inzetten om studenten onder te dompelen in de realiteit van marktontwikkelingen en creatieve innovatie in FinTech te benadrukken.
 • Financiering voor FinTech - Deze module laat u kennismaken met de belangrijkste concepten en kwesties in financieel beheer, financiële markten, instellingen en instrumenten om u een basis te geven voor de toepassingen van financiën. Deze drie belangrijke gebieden geven u een solide basis voor u om de belangrijkste producten en ontwikkelingen in FinTech te begrijpen. U dekt de belangrijkste financiële beslissingen van financiële managers. Vervolgens onderzoekt u de belangrijkste financiële instrumenten, de concepten risico en rendement en portefeuilletheorie. Je bestudeert ook de werking van moderne banksystemen, waaronder financiële bemiddeling, de werking van betalingssystemen en de gedrags- en transmissiekanalen van het monetaire beleid van de centrale bank.
 • Inleiding tot programmeren en gegevenswetenschap - Deze module introduceert u principes van gegevenswetenschap en programmeren met een reeks toepassingen voor geschikte domeinen. Het is bedoeld om u inzicht te geven in de rol die berekening kan spelen bij het oplossen van problemen en, ongeacht uw eerdere programmeerervaring, vertrouwen op uw vermogen om kleine programma's te schrijven waarmee u nuttige doelen kunt bereiken. Het omvat basisprogrammering, statistische inferentie en analyse, gegevensanalysepraktijken, gegevensbeheerverwerking en -manipulatie.
 • Interdisciplinair groepsproject - In deze module werken studenten in groepen met gemengd specialisme om een product, dienst of systematische gegevensanalyse van financiële technologie te identificeren, plannen, prototypen en ontwikkelen. Naast de basisprincipes in projectbeheer, kunt u kiezen uit een reeks uiterst kleine gespecialiseerde workshops op gebieden zoals ontwerpdenken en methoden voor gebruikerservaring, zakelijke kansen en modellen in FinTech en opkomende tools en platforms. Je werkt samen met een supervisor en met input van industriële mentoren om het projectproject te plannen, te prototyperen en te testen.
 • FinTech-proefschrift - Met deze module kunt u diepgaand onderzoek uitvoeren op een door u gekozen gebied van FinTech, bepaald door uw vaardigheden en interesses. Dit kan zich richten op een eigentijdse kwestie, uitdaging of probleem in FinTech, of bedrijfsvaardigheden toepassen door een nieuw FinTech-product of -service te ontwikkelen en evalueren. Het project vereist dat je werkt met een academische supervisor en in sommige gevallen, waar een live industrieproject wordt nagestreefd, een industriële mentor.

Plus twee optionele modules van:

 • Blockchain en Cryptocurrencies
 • Big Data
 • Gegevensbeheer
 • De gebruikerservaring ontwerpen
 • Machine Learning en Predictive Analytics
 • Informatiebeveiliging
 • Financiële engineering
 • Financiële investeringen in de praktijk
 • Fondsbeheer
 • Beginselen van financiële bemiddeling
 • Internationale financiële criminaliteit
 • Internationale bank- en financieringswetgeving
 • Ondernemerschap en innovatie
 • Wet informatietechnologie.

Deze structuur is alleen voor voltijdstudenten. Part-time studenten bestuderen dezelfde modules, maar het leveringspatroon zal anders zijn.

De universiteit verbetert ons aanbod voortdurend door te reageren op feedback van onze studenten en andere belanghebbenden, zodat het curriculum up-to-date wordt gehouden en onze afgestudeerden zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor de echte wereld. Dit kan leiden tot wijzigingen in de koers. Als wijzigingen in uw cursus worden goedgekeurd, zullen wij u informeren.

Leren en onderwijzen

Je leren zal worden ontwikkeld door een mix van door de industrie geïnspireerde casestudy's, live briefs, innovatie en creatieve probleemoplossende projecten en toonaangevend leiderschap in gastcolleges.

Je werkt regelmatig in onze Bloomberg Trading Room en kunt, als je dat wilt, studeren voor het Bloomberg Trading Certificate naast je master.

U kunt deelnemen aan zakelijke pitches en dataprojecten, en samenwerken met onderzoekers in ons Big Data-laboratorium.

En er zijn veel mogelijkheden om te netwerken met de regionale FinTech-gemeenschap via seminars, conferenties, modulepartnerschappen en live-projecten.

Leer tijd

Verwacht 12-15 uur lesuren per week. We raden bovendien aan om nog minstens 24 uur per week aan het privéonderzoek te besteden, inclusief bibliotheekonderzoek, groepsprojecten, voorbereidingen voor beoordelingen en uw Bloomberg-activiteiten.

Beoordeling

We maken gebruik van verschillende soorten beoordelingen, waaronder toegepaste projecten, case studies, groeps- en individuele presentaties, live projectconsultancy, portfolio's en uitgebreide onderzoeksrapporten, evenals examens.

posities

Studenten krijgen de kans om live aan huisprojecten te werken met zakelijke partners en zullen nauwe netwerkrelaties ontwikkelen met potentiële toekomstige werkgevers.

Studiefaciliteiten

Als je bij ons studeert, heb je toegang tot een uitgebreide reeks les- en leermiddelen.

Gedurende de cursus zult u regelmatig gebruik maken van onze financiële handelsruimte van Bloomberg, hetzelfde systeem dat wordt gebruikt door grote stadsinvesteringsbanken.

Je gaat in gesprek met ondernemers uit onze Future Space-bedrijfsincubator voor hightech op wetenschap gebaseerde ondernemers en innovators, en werkt samen met ons Big Data-laboratorium voor projectwerk en ontwikkeling van vaardigheden.

Frenchay Library is 24 uur per dag geopend en heeft computerfaciliteiten en een enorme selectie elektronische en gedrukte boeken, kranten, tijdschriften, overheidspublicaties, statistieken, encyclopedieën, woordenboeken, bedrijfsinformatie, marktrapporten en dvd's.

Je hebt ook toegang tot uitgebreid online leermateriaal, inclusief je eigen online portfolio met bewijsmateriaal, Pebble Pad en het Blackboard-platform, ter ondersteuning van de gestructureerde leerelementen van de cursus.

Toelatingseisen

Je zal nodig hebben:

 • een graad van 2: 2 of hoger.

UWE Bristol's International College

Internationale studenten die niet voldoen aan de academische of Engelse taalvereisten om deze cursus te studeren, kunnen zich kwalificeren door een voorbereidende studie aan ons International College te voltooien.

Engelse taalvereisten

Engelstalige ondersteuning

Als je voldoet aan de academische vereisten, maar extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een van onze pre-zittingen Engelse cursussen volgen. Studenten die de pre-zittingen met succes hebben afgerond, kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder een IELTS of gelijkwaardig te hernemen.

Loopbaan / verdere studie

FinTech heeft een breed scala aan ondernemende en creatieve denkers nodig om de industrie te stimuleren, niet alleen data- en financiële specialisten.

Met uw sterke mix van technische kennis en zakelijk inzicht bent u snel op weg naar een snelgroeiende en lucratieve markt en bent u goed voorbereid om de vele kansen te benutten die voor u openstaan.

Je zou kunnen werken in een beleggingshuis, bank, verzekeringsmaatschappij, adviesbureau of nieuwe onderneming, en helpen bij het ontwikkelen, toepassen en beheren van innovatie op het gebied van financiële technologie.

U kunt uw vaardigheden ook meenemen naar gebieden zoals financiële analyse, strategische bedrijfsanalyses, productontwikkeling, financiële app-ontwikkeling, compliance of cybersecurity.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Lees meer

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Lees Minder