MSc European Agrarian Diplomacy

Algemeen

7 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

  • De vorm van de studie: voltijdstudie
  • Studieduur: 2 jaar (4 semesters)
  • Toelatingsexamens: een schriftelijke vorm van de toets van Economics and Management and Social Sciences in het Engels.

De masteropleiding European Agrarian Diplomacy die in het Engels wordt onderwezen, is tot stand gekomen op verzoek van het Ministerie van Landbouw van de Volksrepubliek China, gericht op de opleiding van specialisten voor het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid van de EU die in staat zijn om de relevante functies zowel op nationaal als op nationaal niveau te bekleden. Europese instellingen. Rekening houdend met de omvang van de problemen en het belang van de landbouw binnen de grenzen van het beleid van de Europese Unie, heeft de studietak zich niet geconcentreerd op de aanpassing van de Tsjechische Republiek aan de EU-structuren, maar heeft zij specialisten voorbereid die georiënteerd zijn op huidige trends, hetzij binnen de grenzen van de ontwikkeling van de agrarische sector van de Europese Unie zelf (Europa 2020-strategie), hetzij in de mondiale vraagstukken en Europa's positie in de mondiale landbouw.

Het doel van de studie hier is om specialisten voor te bereiden op zowel nationale als Europese niveaus van agrarische diplomatie en agrarisch bestuur met een overeenkomstige theoretische achtergrond en managementcapaciteiten. De afgestudeerde European Agrarian Diplomacy-studietak is bereid om bestuurlijke, diplomatieke en leidinggevende functies te bekleden, meestal in het domein van het openbaar bestuur op zowel nationaal als Europees niveau, gericht op de problemen van de agrarische sector.

De afgestudeerden verwerven kennis over het functioneren van diplomatie, over internationale onderhandelingen en over het opstellen en verwerken van documenten. De fundamentele cursussen profileren de afgestudeerden naar een diepere kennis van het Europese integratieproces, het landbouw- en regionaal beleid, evenals de wereldeconomie en de handel in landbouwgrondstoffen. De afgestudeerden verwerven ook managementcapaciteiten en zijn in staat om concrete problemen op het niveau van managers van openbaar bestuur op te lossen en om activiteiten in een veranderende omgeving te beheren en te controleren, door gecompliceerde projecten en activiteiten te beheren, inclusief strategische planning. Ze zijn in staat om veelkoppige, complexe en heterogene teams te leiden, of werken actief onder leiding van of in een partnertype relatie met gekwalificeerde specialisten. Ze kunnen hun eigen opvattingen formuleren en presenteren die ook de benadering van andere leden van het team weerspiegelen, ze kunnen informatie, ideeën, problemen en oplossingen begrijpelijk uitdrukken aan zowel specialisten als aan leken, met behulp van multimediatechnieken. Ze zijn in staat om in twee vreemde talen te communiceren. Ze beheersen Engels op het niveau van een native speaker. Het elementaire ICT-vermogen van hen komt in ieder geval overeen met het ECDL-certificaat.

De studietak is georganiseerd in samenwerking met het CR Ministerie van Landbouw. De verkregen kwalificatie stelt de afgestudeerden in staat om te werken in de instanties en kantoren van het ministerie en in de internationale instellingen van de EU. Voorbeelden van bedrijven waar de afgestudeerden werk hebben gevonden: CR Ministerie van Landbouw, CR Ministerie van Buitenlandse Zaken, CR Permanente Missie bij de EU.

106063_Sloup-030.jpg

Voorbereidende professionele en taalcursussen (PPL, CŽV)

International Relations Office FEM CULS Praag biedt cursussen van een jaar en een half jaar aan die leiden tot studies in erkende bachelor- en masteropleidingen die in het Engels worden gegeven. Er is geen toelatingsexamen om te studeren in PPL.

Vereiste documenten die u moet indienen voor toelating tot PPL-cursussen die leiden tot studies in geaccrediteerde masteropleidingen die in het Engels worden gegeven:

  • Een scan van uw paspoort
  • Een kopie van je bachelordiploma
  • De resultaten van een Engelse taaltest (TOEIC, TOEFL, IELTS of een andere)
  • Contactadres en telefoonnummer voor DHL + informatie over waar (in welke stad) u het visum gaat aanvragen
  • Een kort Curriculum vitae
  • Alle aanvragers moeten de online-aanvraag invullen

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Czech University of Life Sciences is a public university (according to Act No. 111/1998 Coll. on universities). Currently, there are 27 public universities and 2 state universities in the Czech Re ... Lees meer

The Czech University of Life Sciences is a public university (according to Act No. 111/1998 Coll. on universities). Currently, there are 27 public universities and 2 state universities in the Czech Republic. Lees Minder