MSc Environmental Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus is meer dan 30 jaar geleden opgezet en wordt nu algemeen erkend als een internationale leider in het opleiden van milieumanagers voor werk in zowel de publieke als de private sector. Milieumanagers spelen een cruciale rol bij de bescherming en het duurzaam gebruik van hulpbronnen. Studenten leren zaken aan te pakken als aanpassing aan klimaatverandering, biodiversiteit en duurzaam energiebeheer. Op lokaal niveau richt milieubeheer zich op het behoud en de bescherming van land- en watervoorraden en natuurlijke habitats.

Stirling's afgestudeerden werken voor organisaties zoals de Environment Protection Agencies, grote natuurbeschermingsinstanties, lokale autoriteiten en onafhankelijke milieuadviesbureaus, velen in hogere functies.

Degree Pathways

Alle studenten zullen zich in eerste instantie inschrijven voor de MSc in Environmental Management, hun exit- Pathway zal worden bepaald door hun keuze van modules.

De volgende graad Pathways worden aangeboden:

 • MSc Environmental Management
 • Msc Environmental Management (Conservation)
 • Msc Environmental Management (Energie)

Cursus Doelstellingen

Onze cursus geeft studenten:

 • Een goed begrip van de wetenschappelijke principes die ten grondslag liggen aan milieubeheer
 • Een goed begrip van de economische, sociale, politieke en juridische kaders voor milieubeheer
 • Gedegen opleiding in relevante praktische, onderzoeks-, onderzoeks- en generieke vaardigheden die het meest gewild zijn bij werkgevers.

Toelatingseisen

Een minimum van een tweede-klas Honours diploma (2.1 geprefereerd) of een equivalent in een relevant onderwerp. Kandidaten uit andere disciplines met een 2: 1 of 1, maar met een significante passende / relevante werk / levenservaring worden aangemoedigd om toe te passen.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van je Engelse taalvaardigheid:

 • IELTS: 6,5 met 5,5 minimum in elke vaardigheid
 • Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): Grade C
 • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): Grade B
 • Pearson-test van het Engels (Academisch): 60 met 51 in elk onderdeel
 • IBT TOEFL: 90 zonder een subtest van minder dan 17

Als je niet aan de vereiste score voldoet, kun je je misschien inschrijven voor een van onze pre-sessiecursussen Engels. Om u te registreren, moet u een voorwaardelijke aanbieding voor uw cursus hebben en een IELTS-score van 0,5 of 1,0 onder de vereiste norm hebben.

Beurzen en financiering

SAAS Postgraduate Leningen

Het Student Awards Agency for Scotland (SAAS) biedt nu een genereuze leenregeling om in aanmerking komende Schotse en in de EU gevestigde studenten te helpen die een master volgen aan de University of Stirling in 2018/19. Lees meer over SAAS postdoctorale leningen

Structuur en inhoud

De basisstructuur bestaat uit drie modules in elk van de semesters 1 en 2, gevolgd door een proefschrift, met elke module 20 SCQF-credits op niveau 11 en het proefschrift ter waarde van 60 studiepunten.

Studenten die voldoen aan de eisen van de gegeven cursus komen in aanmerking voor het Diploma en kunnen doorgaan naar de MSc. Dit houdt in dat een onderzoeksproject van drie maanden wordt afgerond, vaak in samenwerking met een extern bureau. Studenten kiezen vaak een onderwerp dat complementair is aan hun keuzeselectie, waardoor ze een hoog competentieniveau kunnen ontwikkelen in aspecten van milieubeheer die relevant zijn voor hun toekomstige baan.

Levering en beoordeling

De cursus wordt voornamelijk gegeven door medewerkers binnen de biologische en milieuwetenschappen, maar ook door medewerkers van andere afdelingen van de universiteit en bezoekende professionals van externe instanties.

Beoordeling is via cursussen en onderzoek en kan teamwerk en presentaties omvatten. Examens worden gehouden in december en mei, en MSc-onderzoeksprojecten worden begin september ingediend.

Sterke punten

De University of Stirling is een knooppunt voor milieuorganisaties in Schotland. Verschillende milieuadviesbureaus en NGO's hebben kantoren in of rond de universiteit, waaronder RSPB, British Trust for Ornithology en The Conservation Volunteers, en we werken nauw samen met deze organisaties bij het uitvoeren van onderzoek. We hebben uitstekende banden met de overheid, bijvoorbeeld SEPA, en hebben senior Scottish Natural Heritage en RSPB-medewerkers onder onze honoraire professoren.

Carrièremogelijkheden

Studenten van onze cursussen hebben een uitstekende staat van dienst in het vinden van werk in de milieusector en veel van onze oud-afgestudeerden bekleden nu hogere functies. Typische banen zijn onder meer milieuadviseur (bv. Jacobs), milieubeschermingsfunctionarissen en wetenschappelijk adviseurs bij milieuagentschappen (EA, SEPA), milieumanagers bij lokale autoriteiten, nationale industrieën (bv. Northumbrian Water) en trusts (bv. Tweed Forum).

employability

Al vroeg in deze cursus volgen de studenten een module voor woonvelden en beginnen ze meteen met het leren van praktische identificatie-, landmeetkundige, meet- en samplingvaardigheden. Nadat ze hebben geleerd hoe ze gegevens moeten verzamelen, leren ze ze analyseren, rapporteren en presenteren via de modules Analyse van omgevingsgegevens (met behulp van R), GIS en Remote Sensing. Overdraagbare vaardigheden die vaak vereist zijn binnen milieuagentschappen / adviesbureaus zijn onder meer het vermogen om theorie in de praktijk te vertalen, om in een team en onafhankelijk te werken, onderzoek te plannen en te coördineren en om met verschillende gebruikers in contact te komen.

Verbindingen met de industrie

We hebben uitstekende banden met veel organisaties, met name in Schotland. Sprekers op bezoek zijn uitgenodigd, zowel voor zelfstandige seminars als als integraal onderdeel van sommige modules. We maken volledig gebruik van onze alumni en onderzoekscontacten uit de industrie en overheid om een ​​gevarieerd en actueel seminarprogramma samen te stellen.

We streven ernaar de cursus in overeenstemming te houden met de behoeften van werkgevers en met veranderingen op het gebied van milieubeheer en -beleid. Jaarlijks wordt een netwerkevenement georganiseerd wanneer studenten een ontmoeting hebben met lokale werkgevers om stageplaatsen en toekomstige banen te bespreken.

Vergoedingen - 2020/2021

 • Overzee £ 18.950
 • Home / EU £ 8.500
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder