MSc Enterprise Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / Pexels

Een postdoctoraal programma uitgereikt door de Universiteit van Birmingham

Niet-lokale cursusregistratie nr. 2552953

Overzicht

In de steeds competitiever wordende zakelijke omgeving is er een grote vraag naar creativiteit, innovatie en uniekheid - en een groeiende vraag naar bedrijven om ondernemend te zijn. Onze cursus Enterprise Management is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de industrie om u de bedrijfskennis en werkervaring te bieden die u nodig hebt om verder te gaan in managementposities in de zakelijke dienstverlening. De cursus geeft je ook de vaardigheden om je eigen bedrijf op te zetten en strategisch te groeien en te ontwikkelen. Terwijl u de basis van ondernemersactiviteiten verkent, zult u uw zakelijke en managementvaardigheden verder ontwikkelen, zodat u nieuwe zakelijke kansen kunt identificeren en erop kunt reageren. U kunt uw eigen businessplan ontwikkelen als een optie voor uw laatste jaar onderzoeksproject, met onze industriële partners die bijdragen aan uw business ontwikkelingsproces.

module

Creatie en ontwikkeling van bedrijven

Het creëren en ontwikkelen van bedrijven zal studenten betrekken bij de meer praktische elementen van bedrijfsactiviteit, niet alleen in het creëren van nieuwe bedrijven, maar ook in termen van ondernemerschap binnen de bedrijfsomgeving en bedrijfsgroei. De module onderzoekt de belangrijkste principes van het opstarten en groeien van bedrijven, waaronder ondernemerschap, bedrijfscreativiteit, bedrijfsgroei, bedrijfsplanning, strategieformulering en bedrijfsverbetering.

Enterprise Project

De module breidt de kennis en het vermogen van studenten uit om zich te concentreren op en zich voor te bereiden op onderzoek door ondernemers. Het laat studenten kennismaken met de disciplines kritische beoordeling en onderzoekstechnieken, evenals het ontwerpen en uitvoeren van een onderzoeksproject voor ondernemingen. Het project kan de vorm aannemen van een startplan voor een nieuwe onderneming of een bestaand business development plan. Het doel is om de vaardigheden en expertise van studenten te ontwikkelen in de essentiële onderzoekstools die ze nodig hebben voor zowel een succesvolle postdoctorale studie als als zelfstandige ondernemers of managers van de toekomst. De module hanteert een gestructureerde aanpak om een belangrijk scala aan hulpmiddelen te bieden waarmee kritische evaluatie- en onderzoeksvaardigheden kunnen worden toegepast. Studenten worden aangemoedigd om te proberen de integratie van concepten en kennis uit een aantal modules van het programma, en om te putten uit een breed scala aan bronnen. Het voorstellen, plannen en uitvoeren van het ondernemingsproject is een individuele activiteit die door de leerling wordt uitgevoerd onder toezicht van een ervaren academische / ondernemende mentor.

Ondernemersfinanciering

Deze module heeft tot doel het begrip en bewustzijn van studenten over de fundamentele concepten van financiën te ontwikkelen vanuit een ondernemersperspectief in termen van analyse van de financiële overzichten, werkkapitaalbeheer, voorspellingsmodellen, kapitaalbegroting en investeringsevaluatie. De module legt de nadruk op hoe managers financiële technieken kunnen gebruiken om de beslissingen in kleine en middelgrote ondernemingen en startende ondernemingen aanzienlijk te verbeteren.

Internationaal ondernemen

Deze module heeft tot doel het begrip en bewustzijn van studenten over internationaal ondernemerschap in de dienstensector te ontwikkelen. De nadruk zal worden gelegd op een onderzoek naar en kritiek op ondernemersactiviteiten, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Het proces van organisatiegroei voor ondernemende ondernemingen, inclusief alternatieve groeistrategieën, zal in detail worden onderzocht. Kansen en uitdagingen die heersen in de internationale omgeving zullen ook worden opgenomen.

Marketing en digitale media

Het doel van deze module is om studenten een diepgaand inzicht te geven in marketing en digitale media in de context van wereldwijd reizen en toerisme. Met behulp van een interdisciplinaire aanpak combineert deze module theoretische basis met hedendaagse marketing en digitale mediatechnieken en -praktijken. Hoofdthema's worden behandeld en gecontextualiseerd met praktische toepassingen.

Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap

In een steeds veranderende en uitdagende zakelijke omgeving is sterk leiderschap van vitaal belang voor elk zakelijk succes. Om in dergelijke veranderende tijden bedreven te worden, moeten ondernemers persoonlijke leiderschapsvaardigheden ontwikkelen. In eerste instantie introduceert de module hedendaagse theorieën en modellen voor het ondersteunen van leiderschap. Hieruit krijgen studenten de kans om persoonlijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, waaronder coaching, mentoring en communicatie. De module zal studenten ook in staat stellen om te reflecteren op eerdere en bestaande leiderschapservaring, casestudy's, zakelijke inzichten te doorlopen en een kritische dialoog met anderen aan te gaan om hun eigen leiderschapsvaardigheden en competenties te ontwikkelen.

Risico- en strategisch bedrijfsbeheer

Bedrijven opereren in wereldwijde, complexe en in toenemende mate dynamische omgevingen. Dit maakt het voor ondernemers en managers noodzakelijk om effectieve strategieën te ontwerpen en implementeren om de inherente risico's van zakendoen in deze vluchtige omgevingen aan te pakken. Deze module biedt een raamwerk voor het identificeren, beoordelen, kwantificeren van risico's en het ontwerpen van effectieve risicobeperkende strategieën. Dit zal zowel vanuit een MKB- als een zakelijk perspectief worden onderzocht. De uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd bij het risicobeheer worden ook meegenomen. Door een onderzoek van verschillende kaders, krijgen studenten de kans om hulpmiddelen en technieken voor risicobeheer te evalueren en toe te passen op realtime situaties.

Het is een kwestie van discretie voor individuele werkgevers om elke kwalificatie te erkennen waartoe deze cursus kan leiden.

Toelatingseisen

Academische vereisten

 • Een relevante bachelordiploma (of gelijkwaardig) van een erkende instelling.
 • Alle opnames worden bepaald door UCB.
 • Andere individuele aanvragen worden per geval bekeken.

Engelse Taalvereisten

 • IELTS 6.0 of
 • Wachtwoord Engels Test 6.0 of gelijkwaardig

vergoedingen

De totale programmakosten bedragen HK $ 99.600 voor 7 lesblokken, te betalen over 6 termijnen van HK $ 16.600 elk. Elk lesblok bevat dictaten, studiepakket, eerste beoordelingsmarkering en feedback en 1 herkansing van een examen of opdracht opnieuw indienen.

Aanvraagprocedures

Aanvragers moeten het volgende indienen bij Aston Institute :

 1. Voltooid aanvraagformulier
 2. Betaal voor aanvraagkosten HKD $ 350 via PayPal (niet - restitueerbaar)

Over de universiteit

University College Birmingham

University College Birmingham (UCB) heeft meer dan 8.000 studenten, waarvan 1.100 internationale studenten uit 65 landen. University College Birmingham is geaccrediteerd door The University of Birmingham (een Russell Group University) en veel van de Foundation Degree, Bachelor's Degree en Master's Degree programma's leiden tot diploma's toegekend door The University of Birmingham. Dit omvat de aanvullende graden voor BA (Hons) Business Enterprise en BA (Hons) Marketing Management die momenteel worden aangeboden aan het Aston Institute , Hong Kong.

Samenwerking tussen University of Birmingham en University College Birmingham

De twee universiteiten van Birmingham hebben een overeenkomst getekend die de sterke punten van elke instelling benut. De samenwerking viert en bouwt voort op een 22-jarige relatie waarbij de Universiteit van Birmingham 20.000 University College Birmingham-graden heeft erkend en toegekend.

Het partnerschap creëert een nieuw model voor samenwerking, waarbij de onderscheidende en collectieve sterke punten van onze twee universiteiten worden benut om de resultaten voor jongeren te verbeteren door middel van een reeks gezamenlijke activiteiten, waaronder:

 • Verdere verbetering van de mogelijkheden voor studenten om toegang te krijgen tot het hoger onderwijs via routes voor verder onderwijs
 • Opleiding en ontwikkeling van academisch onderwijzend personeel
 • Een betere studentenervaring in Birmingham creëren door voorzieningen te delen
 • Internationale studenten helpen toegang te krijgen tot educatieve mogelijkheden in Birmingham
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Aston Institute is registered with the Education Bureau (registration no. 553611) and provides academic and English courses for continuing and further education. Our teaching and learning philosophy f ... Lees meer

Aston Institute is registered with the Education Bureau (registration no. 553611) and provides academic and English courses for continuing and further education. Our teaching and learning philosophy focuses on an international perspective, with courses and qualifications benchmarked according to international standards. Our courses aim at improving students’ academic standards and enhancing employability, leading into globally renowned Universities and internationally recognised qualifications. We also represent non-local courses by prestigious overseas Universities and institutions in Hong Kong. Lees Minder