MSc Engineering Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor de branche relevante ervaring

De engineering en de rol die het moet spelen bij het vormgeven van de toekomst verschuift in een ongekend tempo - met wereldwijde uitdagingen, technologische revolutie, snelle innovatie en een reeks aanverwante kwesties die steeds grotere vaardigheden, bewustzijn en behendigheid vereisen van de hedendaagse industrie en zakelijke leiders.

MSc Engineering Management biedt een unieke kans voor diegenen die zich willen uitrusten met de essentiële capaciteiten en voor de industrie relevante vaardigheden om uit te blinken als een toekomstige leider in een steeds meer wereldwijd verbonden omgeving.

Uitzonderlijke interdisciplinaire ervaring

De Masters wordt gegeven door de afdeling Engineering, Design and Mathematics en de Business Business School en biedt een unieke kans om te werken in een interdisciplinaire omgeving en daarnaast te werken met vooraanstaande academici en extern erkende sprekers in de industrie.

De focus ligt op management binnen technologie- en engineeringorganisaties, met een sterke nadruk op de moderne strategische uitdagingen voor multinationals en het MKB, en de rol die technologie- en engineeringbedrijven moeten spelen om deze aan te pakken.

Pas de cursus aan uw interesses aan

Belangrijk is dat je de mogelijkheid hebt om de cursus aan te passen aan je eigen gebied of interessegebieden - of dat nu technische versterking is in engineering of geavanceerde productie of bedrijfsverbreding in verandermanagement - ervoor zorgen dat de inhoud die je bestudeert je de sterkst mogelijke vaardigheden biedt en voorbereiding op je toekomstige carrière.

Leer van een divers cohort

Dit is zeer relevant voor afgestudeerden met verschillende achtergronden die zichzelf willen ontwikkelen als leiders van technologie- en / of engineeringbedrijven, en voor iedereen met industriële ervaring die hun carrière wil versnellen naar een leidinggevende functie.

Als zodanig zul je in contact komen met, en leren van, mensen met een uiteenlopende reeks achtergronden en interesses - wat verder bijdraagt aan de rijkdom van debat en leerervaring die je tijdens de cursus kunt verwachten.

129470_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Inhoud

De weergegeven optionele modules zijn de modules die waarschijnlijk beschikbaar zijn, maar deze kunnen worden gewijzigd.

De volledige masteropleiding omvat 180 studiepunten verdeeld in drie 60 studiepunten: Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma en Masters. Studenten werken stapsgewijs door de drie fasen en moeten alle modules in elke fase doorlopen om door te gaan naar de volgende.

Je studeert de volgende verplichte modules:

 • Duurzame engineering voor wereldwijde uitdagingen
 • Financiering voor niet-financiële managers
 • Strategische analyse van technische operaties
 • Engineering projectmanagement
 • Procesontwerp en -beheer
 • Proefschrift (Masters).

Bovendien selecteert u twee opties uit de volgende modules:

 • Logistiek en supply chain management
 • Geavanceerde productie
 • Principes van Lean Engineering
 • Productontwerp en -ontwikkeling
 • Simulatie.

De universiteit verbetert voortdurend ons aanbod door te reageren op feedback van onze studenten en andere belanghebbenden, ervoor te zorgen dat het curriculum up-to-date blijft en onze afgestudeerden zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor de echte wereld. Dit kan resulteren in veranderingen in de cursus. Als er wijzigingen in uw cursus zijn goedgekeurd, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Leren en onderwijzen

Het curriculum wordt gegeven via een reeks onderwijs- en leeractiviteiten, waaronder lezingen, seminars, werk in kleine groepen en workshops. We leggen de nadruk op praktijkgericht leren met projectthema, met uitgebreid gebruik van praktijkvoorbeelden uit de branche; en gebruik workshops om een debat op gang te brengen en kritische denkvaardigheden te ontwikkelen. We moedigen u ook aan om uw eigen onderzoek te doen, door te verwijzen naar de nieuwste kernteksten, publicaties van academici en vakmensen.

De cursus wordt gegeven door vooraanstaande academici, die allemaal als consultant werken bij veel van de engineering- en technologiebedrijven in de regio. Verscheidene van ons zitten in industriecommissies en publiceren ook hoogstaand onderzoek op dit gebied.

Leer tijd

Het wordt aanbevolen om voor elke 15 creditmodule 150 uur tijd toe te wijzen - bestaande uit 35 uur tutor-led contact en 115 uur onafhankelijk leren, inclusief assimilatie en ontwikkeling van kennis, en het voorbereiden van cursussen. Weging varieert met op onderzoek gebaseerde modules om de leerdoelen te weerspiegelen.

Beoordeling

Een reeks beoordelingen wordt in de modules gebruikt om uw leren te verbeteren en te ontwikkelen. De nadruk zal met name liggen op het ontwikkelen en beoordelen van uw professionele vaardigheden, door middel van essays, rapporten, mondelinge presentaties en uw proefschrift.

Studiefaciliteiten

Je hebt toegang tot een scala aan faciliteiten om je leerervaring te verbeteren. Dit omvat de universiteitsbibliotheek, die 24 uur per dag geopend is en computerfaciliteiten omvat. De bibliotheek is goed gevuld met elektronische en gedrukte boeken, kranten, tijdschriften, overheidspublicaties, statistieken, encyclopedieën, woordenboeken, bedrijfsinformatie, marktrapporten en dvd's.

Je hebt ook toegang tot het nieuwe gebouw van de Faculteit Bedrijf en Recht. Een project van £ 55 miljoen, het gebouw omvat interactieve sociale en leerruimtes, waar u kunt werken met andere studenten, medewerkers en zakenmensen, en nuttige verbindingen kunt leggen.

Je academische vaardigheden ontwikkelen

Als u een internationale student bent, kunnen de onderwijs- en leermethoden die we gebruiken enigszins verschillen van wat u gewend bent. Om deze reden bieden we ondersteuning aan het begin van het academiejaar met oriëntatieactiviteiten en training gericht op het ontwikkelen van je academische vaardigheden om je te helpen op weg naar succes in je Masters.

Dit staat ook open voor niet-internationale studenten en is een goede gelegenheid om de verwachtingen van studie op masterniveau te begrijpen en te waarderen, in termen van beoordeling, kritisch denken en professionele rapportage. De week wordt niet beoordeeld, maar we moedigen alle geaccepteerde studenten aan om deel te nemen.

Toelatingseisen

Normaal gesproken hebben we een graad van 2: 2 of hoger nodig in een technische of bedrijfsgerelateerde discipline.

We moedigen aanvragers die niet voldoen aan de normale toelatingseis maar die over relevante kwalificaties of beroepservaring beschikken sterk aan om te solliciteren. In uw aanvraag moet u uw professionele ervaring en kwalificaties gedetailleerd beschrijven.

UWE Bristol's International College

Als u een internationale student bent en niet voldoet aan de academische of Engelse taalvereisten om deze cursus te studeren, kunt u zich kwalificeren door een voorbereidende studie aan ons International College te voltooien.

Engelstalige ondersteuning

Als je voldoet aan de academische vereisten, maar extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een van onze pre-zittingen Engelse cursussen volgen. Studenten die de pre-zittingen met succes hebben afgerond, kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder een IELTS of gelijkwaardig te hernemen.

Loopbaan / verdere studie

Deze cursus is ontworpen om studenten met een hoog potentieel te helpen hun carrière naar senior management in de engineering- en technologiesectoren te versnellen - hetzij in een multinationale, kleine en middelgrote onderneming, of als een ondernemer.

Afhankelijk van de onderwerpen waarop u zich richt, bent u uitgerust om een breed scala aan functies te vervullen, waaronder innovatie- en technologiebeheer, project- en programmabeheer, managementadvies, supply chain management, operations management en productmanagement, evenals algemeen managementrollen.

We bieden de mogelijkheid om niet alleen kennis op te doen over een reeks relevante onderwerpen, maar ook om de nodige vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om die kennis effectief toe te passen in een steeds moeilijker wordende zakelijke omgeving.

Bekroonde carrièreservice

Onze bekroonde carrièreservice is er om u te helpen bij het ontwikkelen van uw afgestudeerde werkgelegenheidspotentieel door middel van loopbaancoaching, een vacatureservice voor stages, stages, afgestudeerden, wereldwijde kansen, vrijwilligerswerk en maatschappelijke activiteit, plus ondersteuning voor ondernemers en toegang tot werkgeversevenementen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Lees meer

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Lees Minder