MSc Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is een professioneel georiënteerd hoger diploma voor degenen die van plan zijn een carrière in het Engels taalonderwijs (ELT) te volgen en docenten die hun kennis van het lesgeven in het Engels willen uitbreiden en ontwikkelen.

Het programma stelt deelnemers in staat om de nodige kennis en vaardigheden op te doen om effectieve Engelse taalcursussen te bedenken en te geven, naast het uitrusten van studenten met de essentiële onderzoeks- en analytische vaardigheden om de snelle ontwikkelingen op het gebied van TESOL en toegepaste taalkunde bij te houden.

Een van de belangrijkste kenmerken van de MSc TESOL is de nadruk op leren door interactie; een groot deel van de cursus is georganiseerd rond klassegebaseerde gegevens.

highlights

Ons onderwijsonderzoek staat op de 4e plaats in het VK met betrekking tot onderzoeksintensiteit, waarbij 87% wordt beoordeeld als 'internationaal uitstekend of wereldleider' (REf, 2014).

Ervaring van studenten

 • Lesgeven in kleine groepen Leren wordt mogelijk gemaakt door persoonlijke interactie met leeftijdsgenoten en ervaren academische docenten.
 • Flexibiliteitsdiploma- en certificaatopties zijn ook beschikbaar.
 • Creditoverdracht: studenten die in de afgelopen 10 jaar andere prijzen op masterniveau hebben behaald, bijv. PGCE, komen in aanmerking voor creditoverdracht. De aanvraag voor kredietoverdracht moet tegelijkertijd met de online programma-aanvraag worden ingediend, aangezien aanvragen met terugwerkende kracht niet worden geaccepteerd.
 • Beroepsgerichte beoordeling: er zijn geen schriftelijke examens. Alle modules worden beoordeeld door middel van schriftelijke opdrachten die een professionele focus hebben. Voorbeelden zijn casestudy's, taalanalyse en evaluaties van cursusboeken. Formatieve beoordelingspraktijken om studenten te ondersteunen zijn de belangrijkste kenmerken van MSc TESOL-modules.

136192_pexels-photo-2173508.jpeg

Cursusstructuur

Studenten kunnen zich fulltime (1 jaar) of parttime (3 jaar) inschrijven. Deeltijdstudenten voltooien doorgaans een of twee modules per semester. Voltijdstudenten voltooien doorgaans drie modules per semester.

De MSc wordt toegekend aan studenten die met succes zes onderwezen modules (120 CATS-punten) en een proefschrift van 15.000 - 20.000 woorden (60 CATS-punten) hebben voltooid.

Er zijn eindkwalificaties beschikbaar: studenten kunnen afsluiten met een postdoctoraal diploma door met succes 120 CATS-punten uit onderwezen modules te behalen of een postdoctoraal certificaat door met succes 60 CATS-punten uit onderwezen modules te behalen.

modules

Kern

 • Een inleiding tot onderzoeksmethoden: kinderen, jongeren en onderwijs
 • Taalbewustzijn voor TESOL
 • Talen leren voor TESOL
 • Materiaalontwikkeling voor TESOL
 • TESOL: principes en praktijken

facultatief

Er kan een optionele module worden gekozen uit de modules die worden aangeboden in het programma Educational Studies (MEd), waaronder de volgende:

 • Problemen met taalbeoordeling voor TESOL *
 • Digitale geletterdheid en communicatie

* Studenten kunnen geen beoordelingskwesties bij lesgeven en leren in klaslokalen volgen als ze deze module volgen.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden hebben hun diploma zeer nuttig gevonden bij het vinden van werk bij een reeks onderwijsinstellingen over de hele wereld, internationale agentschappen en exameninstanties, en om promotie te krijgen op hun huidige werkplek. Anderen gaan door naar verdere studies en onderzoek op doctoraal niveau.

De postdoctorale studenten van Queen profiteren van uitzonderlijke voordelen. Unieke initiatieven, zoals Degree Plus en Researcher Plus, versterken onze inzet voor inzetbaarheid, terwijl innovatieve leiderschaps- en executive programma's onze studenten helpen om zowel nationaal als internationaal belangrijke leiderschapsposities te verwerven.

Leren en onderwijzen

De leermogelijkheden die bij deze cursus beschikbaar zijn, worden hieronder beschreven:

 • Contacturen per semester
 • Varieert, afhankelijk van modulekeuze en studiemodus (voltijd / deeltijd).

Beoordeling

De beoordelingen die aan deze cursus zijn gekoppeld, worden hieronder beschreven:

 • Er zijn geen schriftelijke examens. Modules worden beoordeeld door middel van schriftelijke opdrachten, inclusief casestudy's, taalanalyse en cursusboekevaluaties.

Toegangsvereisten

Afstuderen

Een 2.1 Honours-graad of hoger of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit in elke vakdiscipline plus bewijs van relevante onderwijservaring (minimaal 30 uur).

Kandidaten met een 2.2 Honours-graad of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit, kunnen ook in aanmerking komen als ze ten minste twee jaar beroepservaring hebben in onderwijs, opleiding of relevante context plus bewijs van relevante onderwijservaring (minimaal 30 uur).

Sluitingsdatum voor aanmeldingen: dinsdag 30 juni 2020 om 16.00 uur.

Internationale studenten

Raadpleeg de specifieke informatie voor uw land voor informatie over internationale kwalificatie-equivalenten.

Engelse Taalvereisten

Bewijs van een IELTS * -score van 6,5, met niet minder dan 5,5 in elk onderdeel, of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit, is vereist. * Genomen in de afgelopen 2 jaar.

Internationale studenten die een aanvraag willen indienen bij Queen's University Belfast (en voor wie Engels niet hun eerste taal is), moeten hun bekwaamheid in het Engels kunnen aantonen om ten volle te kunnen profiteren van hun studie of onderzoek. Niet-EER-onderdanen moeten ook voldoen aan de Britse Visa en Immigration (UKVI) immigratievereisten voor de Engelse taal voor visumdoeleinden.

Zie voor meer informatie over Engelse taalvereisten voor EER- en niet-EER-onderdanen: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Als je je Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren voordat je aan deze opleiding begint, biedt INTO Queen's University Belfast een scala aan Engelse taalcursussen. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn bedoeld om uw Engelse bekwaamheid voor toelating tot dit niveau te verbeteren.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie zullen we alleen van juni tot september 2020 academisch Engels en pre-sessiecursussen online aanbieden.

 • Academisch Engels: een intensieve cursus Engels en studievaardigheden voor succesvol universitair onderzoek op universitair niveau
 • Pre-sessioneel Engels: een korte intensieve academische cursus Engels voor studenten die een opleiding volgen aan Queen's University Belfast en die hun Engels moeten verbeteren.

Collegegeld

Noord-Ierland (NI) £ 6.140
Engeland, Schotland of Wales (GB) £ 6.900
Andere (niet-VK) EU £ 6.140
Internationale £ 16.900

Alle genoemde collegegelden gelden voor het studiejaar 2020-21. Het collegegeld is onderhevig aan een jaarlijkse inflatoire stijging, tenzij expliciet anders vermeld.

Extra cursuskosten

Alle studenten

Afhankelijk van de opleiding kunnen er extra kosten zijn die niet door het collegegeld worden gedekt, waarmee studenten rekening moeten houden bij het plannen van hun studie.

Studenten kunnen boeken lenen en toegang krijgen tot online leermiddelen uit elke Queen's bibliotheek. Als studenten aanbevolen teksten willen kopen in plaats van ze te lenen bij de Universiteitsbibliotheek, kunnen de prijzen per tekst variëren van £ 30 tot £ 100. Studenten moeten ook tussen de £ 30 en £ 75 per jaar budgetteren voor fotokopiëren, geheugensticks en afdrukkosten.

Studenten die stage gaan lopen of studeren in het buitenland, hetzij als verplicht of optioneel onderdeel van hun programma, dienen zich ervan bewust te zijn dat zij extra reis- en verblijfkosten zullen moeten betalen.

Als een programma een groot project of proefschrift omvat, kunnen er kosten zijn verbonden aan vervoer, accommodatie en / of materialen. Het bedrag is afhankelijk van het gekozen project. Er kunnen ook extra kosten zijn voor het bedrukken en binden.

Studenten kunnen overwegen om een elektronisch apparaat aan te schaffen; kosten variëren afhankelijk van de specificatie van het gekozen model.

Daarnaast zijn er extra kosten voor diploma-uitreikingen, herkansingen en bibliotheekboetes.

Engels lesgeven aan sprekers van andere talen kost

Studenten die ervoor kiezen om proefschriftonderzoek uit te voeren in Noord-Ierland, waarbij deelnemers jonger dan 18 jaar betrokken zijn, moeten een Enhanced Disclosure Check ondergaan met Access NI van £ 33.

Hoe financier ik mijn studie?

Het Department for the Economy verstrekt een collegegeldlening van maximaal £ 5.500 per NI / EU-student voor postdoctorale studie.

Een postdoctoraal leensysteem in het VK biedt door de overheid gesteunde studieleningen tot £ 10.609 voor onderwezen en onderzoeksmastercursussen in alle vakgebieden. Informatie over criteria, geschiktheid, terugbetaling en aanvraag is beschikbaar op de website van de Britse overheid.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the wo ... Lees meer

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the world for graduate prospects (QS Graduate Employability Rankings 2020), and a member of the Russell Group of UK research-intensive universities, combining excellence in research and education with a student-centred ethos. Lees Minder