MSc Electrical and Electronic Engineering and Entrepreneurship

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus van 12 maanden biedt u de mogelijkheid om de vaardigheden te verwerven die vereist zijn voor het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe technologieën in elektrische en elektronische engineering.

Deze cursus bundelt de sterke punten en middelen van zowel de faculteit Electrical Engineering en Electronic Engineering als de Nottingham University Business School.

Omdat je de onschatbare kans hebt om de stappen te ervaren die nodig zijn om een ​​technisch idee te commercialiseren, biedt dit programma een uitstekende basis voor die ingenieurs die hun ideeën of afgestudeerden die de opwindende wereld van commercialisatie willen verkennen, willen commercialiseren.

Belangrijkste feiten

 • Deze cursus is een samenwerking tussen de faculteit Ingenieurswetenschappen en Nottingham University Business School, een toonaangevend centrum voor managementonderwijs, zesde in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoeksvermogen.
 • De faculteit Ingenieurswetenschappen staat op de derde plaats in het VK voor onderzoeksbevoegdheid in het kader van REF 2014, het Research Excellence Framework van de Britse overheid. Meer dan 98% van het technisch onderzoek is gerangschikt van internationale kwaliteit, met 85% beoordeeld als wereldleider of internationaal excellent.

Cursus details

Dit is een zeer flexibele cursus - met name op het gebied van technische inhoud - en dit biedt u de mogelijkheid om modules te kiezen op basis van uw specifieke interesses en vereisten, en om uw studies uit te voeren in een van de internationaal gerenommeerde onderzoeksgroepen bij het ministerie van Elektrische en elektronische engineering.

Cursusinhoud

Je zult een groot deel van de commercialisatiewerkzaamheden uitvoeren op een geavanceerd technisch onderwerp, dat je in de zomer afrondt onder toezicht van specialisten van het Departement Elektro en Elektronica en de Nottingham University Business School.

Wij zullen u van advies en begeleiding voorzien terwijl u uw bedrijfsstrategie en literatuuronderzoek verfijnt en verbetert, terwijl u nauwgezet toezicht en ondersteuning biedt bij het voltooien van uw proefschrift.

Leerresultaten

Je wordt onderwezen met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lesmethoden en elektronische bronnen, evenals kleine groeps- en individuele lessen van zowel het Department of Electrical and Electronic Engineering als de Nottingham University Business School.

Ons doel is om u te helpen het vertrouwen te ontwikkelen om te werken als een professionele ingenieur, op uw gemak met de conventies van zowel technische als zakelijke disciplines. We proberen u voor te bereiden op het aanpakken van vele gebieden van commercialisering op het gebied van elektrische en elektronische engineering.

modules

Kernmodules

 • Lancering van New Ventures (herfst): 20 credits
 • Project voor de overdracht van elektrische en elektronische technologieoverdracht (volledig jaar): 60 studiepunten

Optionele modules

Studenten moeten in het voorjaarssemester 20 studiepunten selecteren uit de credits die worden aangeboden door de Business School:

 • Ondernemerschap in context (lente): 20 studiepunten

Studenten moeten 60 studiepunten halen uit de onderstaande groep, van de afdeling Electrical and Electronic Engineering:

 • Geavanceerd besturingssysteemontwerp met project (herfst): 20 credits
 • Digitale signaalverwerking voor telecommunicatie, multimedia en instrumentatie (herfst): 10 credits
 • Instrumentatie en meting met project (herfst): 20 credits
 • Bio-elektronische en biofotonische interfacing (herfst): 10 credits
 • Mobiele communicatie (lente): 10 credits
 • Power Systems voor lucht- en ruimtevaart, scheepvaart en automotive toepassingen (lente): 10 credits
 • Geavanceerde AC-drives met Project (lente): 20 credits
 • Technologieën voor de waterstoftransporteconomie (lente): 10 credits

Houd er rekening mee dat alle moduledetails kunnen worden gewijzigd.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

De aard van deze cursus betekent dat je goed uitgerust bent om de opwindende wereld van commercialisering te betreden of om je eigen bedrijf te starten of om je eigen project te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Studenten van deze cursus hebben rollen op het gebied van ontwerp en ontwikkeling bij grote internationale bedrijven of overheidsinstanties opgedaan, hebben adviesfuncties bij toonaangevende contractconsulenten verkregen en zijn overgegaan op succesvolle academische carrières.

De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat is gericht op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2016 had 94,2% van de postdocs in de faculteit die beschikbaar waren voor werk, binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 31.959, waarbij het hoogste £ 100.000 was.

* Bekende bestemmingen voor post-universitaire studenten met een hogere graad van thuis, 2015/16. Lonen worden berekend op basis van de voltijdbanen in het Verenigd Koninkrijk.

Loopbaanperspectieven en inzetbaarheid

De University of Nottingham is uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor afgestudeerden, tegen 2017 The Times en The Sunday Times Good University Guide.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: Kandidaten moeten een hoge 2: 1 graad of gelijkwaardig in elektrische of elektronische techniek, of een andere relevante graad hebben.
 • IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder