MSc Electrical Engineering for Sustainable and Renewable Energy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Electrical Engineering for Sustainable and Renewable Energy is ontworpen om instructie te geven over de principes van duurzame energie en hernieuwbare technologieën. Deze principes worden naast elektrotechnische studies onderwezen, waaronder vermogenselektronica, elektrische machines en voedingssystemen.

Deze cursus van 12 maanden geeft je een uitgebreid overzicht van de specialistische engineeringvaardigheden die vereist zijn door een ingenieur die werkt in elektrische technologie voor hernieuwbare en duurzame energiesystemen.

Ons doel is om u te helpen het zelfvertrouwen te ontwikkelen om als professional te werken, op uw gemak met de conventies van de discipline.

Belangrijkste feiten

 • De University of Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Education Excellence Framework (TEF), dat gericht is op het erkennen en belonen van excellent leren en lesgeven.
 • Deze cursus is geaccrediteerd door theIET (Institution of Engineering and Technology) om te voldoen aan de verdere leervereisten van een Chartered Engineer.

IET-logo

Cursus details

Deze cursus wordt gegeven op een full-time basis over 12 maanden en bestaat uit 120 studiepunten van modules onderwezen en een 60 credit onafhankelijk onderzoeksproject.

De cursus heeft een kernstructuur van modules die een platform van kennis op relevante gebieden bieden. Als aanvulling op dit kernmateriaal kunnen studenten optionele modules kiezen uit een reeks geavanceerde elektrotechnische en hernieuwbare en duurzame onderwerpen. Kern tot optionele weging is ongeveer 60/40.

Planning en voorbereiding van het project vinden plaats tijdens het voorjaarssemester.

Je krijgt les in de praktijk, inclusief het gebruik van geschikte elektronische bronnen. Lesgeven is een mix van lezingen, workshops, labwerk, tutorials en projecten, waarbij de beoordeling meestal wordt uitgevoerd door middel van formele examens en cursussen.

Leerresultaten

De belangrijkste leerresultaten van de cursus zijn voor studenten om:

 • ontwikkel probleemoplossende vaardigheden
 • bevoegde gebruikers worden van relevante apparatuur en software
 • het vermogen ontwikkelen om logisch en kritisch te denken
 • een grondig begrip ontwikkelen van de huidige praktijk en de beperkingen en waardering van waarschijnlijke nieuwe ontwikkelingen
 • ontwikkelen van analytische, ontwerp- en begripvaardigheden in elektrotechniek voor gebruik bij de inzet en het beheer van hernieuwbare energie, om een ​​duurzamere toekomst te vormen.
 • leren over verschillende hernieuwbare en duurzame technologieën en vaardigheden ontwikkelen voor de evaluatie van deze technologieën.

Deze cursus is gebaseerd op de University Park-campus van Nottingham in het Verenigd Koninkrijk. Lees meer over de campus van het University Park of maak een virtuele rondleiding.

modules

Kern naar optionele moduleweging is ongeveer 60/40.

Kernmodules

 • Geavanceerde AC-schijven (lente): 10 credits *
 • Advanced Engineering Research Project Organisatie en ontwerp (lente): 10 credits
 • Elektrische en elektronische grondbeginselen voor Masters (herfst): 10 studiepunten
 • Power Networks (lente): 10 credits
 • FEITEN en gedistribueerde generatie (lente): 10 credits
 • Renewable Energy Technology 1 (herfst): 10 credits
 • Sustainable Energy Futures (herfst): 10 credits

Optionele modules

 • Geavanceerd besturingssysteemontwerp (herfst): 10 credits *
 • Gecombineerde warmte- en krachtsystemen (lente): 10 credits
 • Elektrische machines, aandrijfsystemen en applicaties (herfst): 20 credits
 • Energieopslag (lente): 10 credits
 • Power Electronic Applications and Control (herfst): 20 credits
 • Renewable Energy Technology 2 (lente): 10 credits
 • Technologieën voor windgeneratie (lente): 10 credits
 • Technologieën voor waterstoftransporteconomie (lente): 10 credits

* Ook beschikbaar voor project voor 20 credits

De cursus omvat ook een individueel project uitgevoerd tijdens de zomermaanden, ter waarde van 60 studiepunten.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Onze postacademische studenten slagen over het algemeen in spannende rollen in ontwerp en ontwikkeling bij grote internationale bedrijven of overheidsinstanties, verkrijgen adviesposten bij toonaangevende contractconsultingbedrijven of gaan door naar succesvolle academische carrières.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2016 had 94,2% van de postdocs in de faculteit die beschikbaar waren voor werk, binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 31.959, waarbij het hoogste £ 100.000 was.

* Bekende bestemmingen voor post-universitaire studenten met een hogere graad van thuis, 2015/16. Lonen worden berekend op basis van de voltijdbanen in het Verenigd Koninkrijk.

Carrièrebestemmingen voor onze afgestudeerden in de Afdeling Elektrotechniek en Elektrotechniek omvatten IT-bedrijfsanalisten, systeemontwerpers, programmeurs, softwareontwikkelingsprofessionals en productietechnici, evenals elektrotechnici en technische professionals.

Loopbaanvooruitzichten en inzetbaarheid

De University of Nottingham is uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor afgestudeerden, tegen 2017 The Times en The Sunday Times Good University Guide.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: een hoge 2: 2 of gelijkwaardig in elektrische en / of elektronische techniek, of een andere relevante graad
 • IELTS: 6.0 (met niet minder dan 5.5 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder