Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime,
 • Startdatum: september 2019
 • Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)

Krijg de vaardigheden en kennis in toegepaste economie om de vaardigheden en kennis in toegepaste economie te verwerven om een ​​succesvolle, beleidsgerichte econoom te worden in overheid of internationale organisaties, of op universiteiten.

Veel van wat je gaat studeren staat in de voorhoede van de economische discipline in termen van theorie, empirische methoden en beleidstoepassingen.

Je hebt de mogelijkheid om drie maanden stage te lopen bij een internationale organisatie of als onderzoeksassistent aan een universiteit.

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • Top 50 van Business and Economics ( Times Higher Education World University Rankings 2018).
 • 86% van ons onderzoek in Economie en Econometrie werd beoordeeld als uitstekend of zeer aanzienlijk qua bereik en belang (REF 2014).
 • Maak je klaar voor carrièremogelijkheden in de overheid, financiën en de academische wereld.

Pathway naar doctoraalstudie

Deze Masters wordt door het door het ESRC gefinancierde samenwerkingsverband voor partnerschapsopleidingen voor het zuidoosten van het Zuid-Oosten voor sociale wetenschappen erkend als een Pathway naar een doctoraalstudie.

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren, passend bij uw werk en gezinsleven. Modules voor de voltijdse cursus staan ​​hieronder vermeld.

Neem voor meer informatie over de deeltijdcursus contact met ons op via pgbmec@sussex.ac.uk

Hoe zal ik studeren?

Je wordt beoordeeld via ongeziene schriftelijke examens, presentaties en scripties. Daarnaast schrijf je een dissertatie van 15.000 woorden onder toezicht van de faculteit.

Stage

Deze MSc heeft een stage-variant. Hiermee kun je drie maanden stage lopen voor een goedgekeurd doel, zoals een stage bij een internationale organisatie of een post voor wetenschappelijk assistenten in een universiteit.

De registratieperiode voor de MSc wordt vervolgens met drie maanden verlengd. Als u geïnteresseerd bent in de MSc met een stage, moet u zich aanmelden voor de standaard MSc zoals hier beschreven en kan u worden overgebracht naar de MSc met een stage na het starten van de standaard MSc.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

opties

Naast je kernmodules kun je opties kiezen om je horizon te verbreden en je cursus aan te passen aan je interesses.

Houd er rekening mee dat

Als u Amerikaanse federale Direct Loan-gelden ontvangt of aanvraagt, kunt u uw stage / stage in de VS niet uitvoeren. Lees meer over Amerikaanse studieleningen en federale studentenhulp

Hoeveel kost het?

vergoedingen

 • UK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar
 • Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
 • Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Careers

Door je Economics MSc in Sussex te studeren, ontwikkel je kwaliteiten die je als econoom nodig hebt bij onvoorspelbare professionele services. Deze MSc zal je ethisch bewustzijn, gevoeligheid en zelfvertrouwen verbeteren en je vaardigheden ontwikkelen in onafhankelijk denken, probleemoplossing, teamwork en leiderschap.

Onze afgestudeerden hebben een goed trackrecord van succes bij het verkrijgen van posities bij prestigieuze instellingen. Afgestudeerden hebben bijvoorbeeld banen verworven in:

 • internationale organisaties (bijvoorbeeld Wereldbank, OESO, IMF, IADB, ADB)
 • Britse regering (bijvoorbeeld DfiD en HM Treasury)
 • regeringen in het buitenland
 • de financiële sector (bijvoorbeeld Deloitte, Deutsche Bank)
 • adviesbureaus (bijvoorbeeld Oxford Policy Management)
 • academische wereld (zowel in het VK als in het buitenland).

Graduate bestemmingen

100% van de studenten van de afdeling Economie waren zes maanden na hun afstuderen in werk of verdere studie. Recente University of Sussex Business School zijn naar banen gegaan, waaronder:

 • econoom, HMRC
 • assistent professor in de economie, Universiteit van Foggia, Italië
 • economisch onderzoeker, Bureau voor nationale statistieken.

(HESA EPI, Bestemmingen van post-afgestudeerde Leavers of Higher Education 2017 survey)

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 21 andere vakken van University of Sussex Business School »

Laatst bijgewerkt op November 14, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
20,750 GBP
UK / EU studenten: £ 11,450 per jaar / Kanaaleilanden en studenten op het Isle of Man: £ 11,450 per jaar / Internationale studenten: £ 20,750 per jaar
Deadline
aug 1, 2019
International students. 1 September UK/EU students.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
aug 1, 2019
International students. 1 September UK/EU students.

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
aug 1, 2019
International students. 1 September UK/EU students.
Einddatum